SALAJENCELE SARBATORESC !!! ( 83 )

Asteptam cu nerabdare sa se nasca,Maria-Casia!!!

CONDICA SALAJENCELOR
MAMICI CU
1 BB Elutaf
- mami de 
for2nity
- mami de 
diplodocus

- mami de 
giulia_71
- mami de 
mihaela_specht
- mami de 
olim
- mami de 
felicity05
- mami de 
dianalaura
-mami de
nazdravanDarkBendis
- mami de 
MAMICI
cu 2 BB-ici
silvana_salajan

- mami de
si
mic si scumpic
mihaela_s
- mami de 

anacezara
- mami de 

carmenardelean
- mami de
si 
bimilit

- mami de
si 
claudiasabou
- mami de
si 
In asteptarea lui

BlueEyes

piticutz

mikiriki

Maria
Prietene

aileene

Bimilit - soacra cu DOUA nurori
!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Raspunsuri
for2nity spune:
Buna dimineata,
nu pot sa cred ca sunteti asa lenese ![]()
Edit/Rectificare : OMG, sunt somnoroasa rau, abia acum am vazut ce harnicuta a fost Adriana. Mersim de cafei.
dianaiulie2009 spune:
Haideti sa va spun pe ce mi s-a pus mie azi pata si il voi presta ...
LAPTE DE PASARE
Ingrediente
4 oua
90 g zahar
o lingurita faina
1 l lapte
un baton de vanilie
coaja de lamaie
Preparare
1. Se taie batonul de vanilie in lung dupa care se pune in laptele cald timp de 15 minute ca sa se patrunda aroma. Inainte de a se folosi puteti strecura laptele de bobitele de vanilie printr-un tifon, eu nu l-am strecurat deoarece mie imi place sa vad puntuletele de la vanilie.
2. Am pus laptele intr-o tigaie larga pe foc, am batut albusurile cu jumatate cantitatea de zahar pana s-au facut spuma dupa care am luat cu lingura din albus si am pus in laptele cald. Galustele din albus le-am intors in laptic(au nevoie cam de 2-3 minute pt. a se coace) dupa care cu paleta le-am scos intr-o tavita.
3. Dupa ce le-am scos am adaugat in lapte coaja de lamaie si galbenusurile amestecate cu zaharul si faina(spuma) am mai dat un clocot am varsat crema de lapte peste galustele de albus si am pus la frigider. E f. buna rece
4. Pt a obtine galustele rotunde puteti folosi lingura de inghetata.
silvana_salajan spune:
Mmmm, Adriana ce bine suna lapticul de pasare. Din pacate azi nu il pot presta ca merg minten cu Alex la vaccin si apoi tre sa il supraveghez indeaproape. Mu sai sa fac si eu intr-o zi ca nu am mai facut de mai bine de un an.
Multam de cafei, auzi da tu de ce te-ai trezit asa devreme? Astept sa se trezeasca praslea, daca se face catre 11 stam pana vine Andrei la 12 de la scoala si apoi plecam. 

silvana_salajan spune:
Am sunat la cabinet amu, cica luna asta nu au vaccin
asa ca am scapat. Dar ne-a chemat la bilant. Huh ce ma bucur ca mai scapa o luna de intepaturi. Aveam emotii dja.
dianaiulie2009 spune:
Otilia, ma trezii si yo ca doar v-am mai spus ca nu prea am somn noaptea.
Asa ca amu ii gata supa de taietei in oala, orez cu 3 feluri de ardei si snitel, strans prin bucatarie un pic k zbura de-a dreptul.
Verificat temele cu Dea , pegatit pachetzelul pentru scoala si trimis acuma la scoala ca azi are ore de la 11.
Merg sa ma intind ca se simte in ceafa oboseala si mai trec pe la voi !
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa spun ca am si o tura de haine gata de spalat, merg sa le intind si mai pun o tura
... se pare ca totul merge inspre bine , ce ma bucur ![]()
Bimilit spune:
'neata!!!
vreau cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,mai este?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
salutare tuturor
adriana ma bucur ca esti mai bine
bey asa dimineata imi faceti pofta
va doresc o zi excelenta tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit 'neata!!! vreau cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,mai este? Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |

si pentru faptul k m-am trezit mai bine dispusa iti accept si un
... poate
... poate
.....da sa nu ti-o iei in cap, ca nu sunt asa darnica la lucrurile astea nocive ....

piciul doarme inca asa ca la vaccin numa la 12.