Masca de par de la Kerastase

Masca de par de la Kerastase | Autor: Addicted

Link direct la acest mesaj

A folosit cineva? Am inteles ca e buna, dar scumpa. Aici e cam 50 de dolari. Nu-i gaura mare in buget, dar totusi, cu 50 de dolari imi cumpar o gama intreaga de produse de par de la alta firma, daca e s-o iei asa. Deci, chiar credeti ca isi merita pretul? Vorba unui prieten: de banii astia iti face si cartofi prajiti? Deci, ce rezultate ati avut cu aceasta masca astfel incat sa isi merite pretul, fata de alte masti de par? Multzam de raspunsuri

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Eu am folosit. Am tot citit pe net ca e super buna si am zis sa-mi iau si eu. Nu pot sa spun ca e proasta, dar mie personal nu mi-a facut nimic vizibil la par in comparatie cu alte masti. Pentru mine au fost bani aruncati degeaba. Sau poate ca am eu un par atit de deteriorat incat nimic nu-i mai poate veni de hac (decat eventual foarfeca )

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Despre care masca vorbesti? Am folosit multa vreme Kerastase Bain Satin, sampon si masca, am mai scris pe aici pe undeva. Am schimbat cu L`Occitane sampon si masca ( pentru ca imi plac foarte mult cremele lor am zis sa incerc ) dar, desi produsele sunt bune, Kerastase ramane #1 in preferintele mele si am de gand sa folosesc si pe viitor.
Am parul lung, vopsit blond, ondulat si destul de uscat, se incurca foarte repede, Kerastase ma ajuta sa rezolv aceasta problema.
Nu stiu daca doar masca fara sampon are aceleasi rezultate pentru ca eu am folosit masca doar in combinatie cu samponul din aceeasi gama si, pentru ca imi place sa port parul drept, folosesc si serul L`Oreal pentru liss control sau un ser de la Alfaparf.
Ultima data cand am cumparat am platit 90 Ron ( daca nu ma insel ) masca si 60 Ron samponul la un salon din Lahovari (de 50$ iti cumperi si samponul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

addicted daca esti in US cumpara-o de pe ebay. o gasesti mai ieftin. si da e foarte buna dar nu cu mult diferita de alte produse profesionale l'oreal dupa parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Addicted mastile de la Kerastase sunt multe si ceea ce este foarte important este folosesti produsul care se potriveste problemelor tale ca altfel risca sa-ti faca mai mult rau decat bine. Eu te sfatuiesc sa intrebi stilistul daca la coafor-ul la care mergi cunosc produsele. Oricum produsele Kerastase sunt foarte bune, si eu si toate cunostintele mele care le folosesc sunt foarte multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am incercat de la Kerastase, fiole tratament si sunt f.f.f. bune. In general am auzit numai de bine despre aceasta firma, oricum se vad exclusiv pt saloane, deci sunt profesionale.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Un produs profesional nu se vinde neaparat doar in saloane. Kerastase se vinde in US in market obisnuit. Nu toata gama ce-i drept , doar sampon si balsam, dar se vinde.
Insa la fel ca si in Romania , trebuie sa fii salon L'oreal ca sa ai gama kerastase.

Mergi la inceput