Intrebare bilet de avion
Raspunsuri - Pagina 2
rhoneea spune:
Pai nu ma contrazici deloc .Taxa sau 10% cam tot aia ca nu eilet intreg(acelasi cost).Daca nu au locurile una langa alta ii poate da unul din copii surorii.Deci unde am scris gresit?
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhoneea Pai nu ma contrazici deloc .Taxa sau 10% cam tot aia ca nu eilet intreg(acelasi cost).Daca nu au locurile una langa alta ii poate da unul din copii surorii.Deci unde am scris gresit? |
Beletul e 10%+tax, asta e diferenta, iar locurile normal e sa fie cerute alaturat ca nu poti zice-ia copilul, acum e potolit, dami-l pe celalat sa-l hranesc, suna ca un passing-shot peste capul pasagerilor si staff-ul trebuie sa asigure securitatea si confortul tuturor pasagerilor, de aceea, in cazul calatoriilor cu gemeni/mai mult de 1 infant, adultii care-i insotesc tre sa aibe locuri alaturate, ceea ce are sens...din ce ai scris tu, eu cel putin, am inteles ca: biletul infantului e gratuit, nu se platesc decit taxele aeroportuare, nu e nominal, ca e trecut in paaportul mamei si locurile pot fi oriunde in avion, ca nu conteaza, isi pot pasa copiii intre ele fara a tine cont ca pot deranja ceilalti pasageri facind treaba asta..Nu stiu daca la zboruri scurte inchid okii, insa la transcontinentale de ordinul 8+ ore sint f. rigurosi. Cine are altfel de experiente, sa spuie, astea sint experientele mele de zbor...
rhoneea spune:
Da Dodo,eu nu am scris nik de taxele aeroportuare.Mie mi s-a parut mai degraba ca o taxa cei 10% ca nu ia cu adevarat un bilet intreg ca si mine,ptr ca sta pe acelasi loc ca si mine.Ma rog,eu am calatorit cu Tarom,poate la alte companii o fi altfel.La cele low cost sigur e altfel..
Sper sa se descurce Ayumi
(ar fi bine sa scrii aici Ayumi ce ai rezolvat,poate sunt/vor fi mamici in aceasi situatie ca tine)
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
principe spune:
Locurile se dau in aeroport.
Cheama la aerolinie si explica situatia,trebuie sa ai la mana localizatorul sorei tale(este numarul cu care ea a facut rezervarea)
daca este nevoie de doi adulti atunci tu poti spune ca voiajezi cu sora ta...problema este la intoarcere...daca e nevoie de 2 adulti.
cand cumperi biletul sa soliciti patut.infantii,pe drumuri lungi,au dreptul la patut.odata ce soliciti patut in momentul imbrcarii trebuie sa ti se asigneze loc pe bancile din fata (acolo unde spatiul de la picioare este mai lat,ca sa poti pune patutul.
trebuie sa te imbarci odata cu ea si ceri locurile unul langa altul.
trebuie sa te imbarci printre primii..ca sa nu ai probleme sa fie ocupate locurile in fata.
in ultimul meu voiaj in ro...am nimerit in aeroport in ro o novice,careia desi i-am explicat ca am asignat patut ptru infant si ca sa aiba grija ce loc imi da ..mi-a dat undeva pe la mijloc, unde nu era spatiu suficient ptru patut si si separata de sot.
am reclamat in avion si mi-au schimbat locul,mi-au dat loc in fata si mi-au adus si sotul langa mine..ptru ajutor.
daca expui situatia ta sigur te ajuta.
bafta!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
AYUMI spune:
Va multumesc inca o data pentru raspunsurile detaliate.
Am reusit sa rezolv situatia.Am sunat la Finnair Romania sa intreb daca se poate face ceva.Si doamna de acolo,cred ca nu era intre cele mai bune momente ale zilei,a vorbit cam foarte"de sus" cu mine,si m-a expediat imediat spunandu-mi ca nu se poate face nimic ca biletul infantului trebuia cumparat odata cu al infantului.Am sunat apoi si la Finnair aici in Japonia si am explicat situatia.Am avut noroc ca doamna a fost foarte draguta si a zis ca nu e nici o problema.Asa ca am cumparat deja biletul meu si biletele baietilor.
Citisem mai sus de patutul pentru infant in avion,exista oare o limita de kg ale copilului?
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYUMI Va multumesc inca o data pentru raspunsurile detaliate. Am reusit sa rezolv situatia.Am sunat la Finnair Romania sa intreb daca se poate face ceva.Si doamna de acolo,cred ca nu era intre cele mai bune momente ale zilei,a vorbit cam foarte"de sus" cu mine,si m-a expediat imediat spunandu-mi ca nu se poate face nimic ca biletul infantului trebuia cumparat odata cu al infantului.Am sunat apoi si la Finnair aici in Japonia si am explicat situatia.Am avut noroc ca doamna a fost foarte draguta si a zis ca nu e nici o problema.Asa ca am cumparat deja biletul meu si biletele baietilor. Citisem mai sus de patutul pentru infant in avion,exista oare o limita de kg ale copilului?. http://naokisiryuji.blogspot.com |
In mod sigur exista, fiindca sistemul de prindere e relativ fragil. copiii tai au aproape 2 ani, nu? S-ar putea sa fie prea mari pentru patuturie respective. Dar iar trebuie sa suni la companie. Patuturile astea de obicei trebuie rezervate din vreme.
principe spune:
exista limita de varsta,adica ti-l dau doar pana la 2 ani,cand infantii nu au loc.
patutul este ca o targa,baiatul meu era mai lung decat patutul,dar tot m-a ajutat...aveam mai mult spatiu ...
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
dodo spune:
Limita e de 10kg, scria undeva pe patut.La unltimul zbor, fi-mea avea 1.2 ani si vreo 12 kg, nu era durdulica cum era lungana, insa tot am pus-o in patut, cu picioarele afara, sau pe=o parte, ghemuita, nu mult timp, ca nu avea loc sa se desfasoare, insa am mai putut si eu minca, intinde oasele, o toaleta, acolo, ca aproape tot drumul mi-a stat in brate, trebuia sa-i manevrez telecomanda de la tv, sa se uite la ce se uita si frac-su si, ca un facut, n-a vrut de nici o culoare sa stea cu ta-su, asa ca el a dormit, a halit
P.S. Dar la intoarcere cum vei face? Cine vine cu tine?
AYUMI spune:
Nu am stiut de patuturi.Copiii mei au 1 an si 4 luni.O sa sun iar la companie sa vad daca mai pot rezolva ceva.
La intoarcere va veni din nou sora mea cu noi si va sta doar 2 saptamani.Alta posibilitate nu am avut.
principe spune:
Nu-i nici o problema ca n-ai solicitat patut cand ai cumparat biletul,o poti face si dupa...important este sa o faci cu ceva timp inaninte de zbor,iar cu cateva zile innainte de voiaj te sfatuiesc sa suni iar la aerolinie si confirma serviciul.
important este insa sa te imbarci printre primii,ca daca au multi copii la bord este mai greu cu spatiile....si se dau in functie de "primul venit"..si aminteste-le (desi lor le apare in sistem) ca ai loc cu patut...ca sa nu ai surprize.
poti solicita si meniu ptru copii.