Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 6
creem spune:
Anca...noi nu venim la BE, dar ne-ar fi placut
Adra...chiar esti o "mare vrajitoare" la cate faci pentru Eva...nu stiu cum de ai timp pentru toate!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Petro, ce cantecel????? Vrem si noi! Sofia e innebunita dupa cantece...si canta si ea pu pu pu e asa de haioasa!Adra, deci si Eva mai cade...offf..credeam ca o sa treaca repede...nici macar la jucarii nu se uita si calca pe ele...normal ca ajunge pe spate ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
offff, creem...pupam buba Sofiutei...
stiu ce zici, si eu sunt ingrozita cand cade si mi-e frica sa nu se loveasca doamne fereste prea tare sau sa ramana cu urmari...la cat sunt de panicoasa si stresata, ma gandesc la ce-i mai rau...si Eric are prostul obicei ca vine, vine, calca totul in picioare...nu se uita pe ce calca, si evident se duce in nas...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
adra, e adorabila gongutza mititica..pui pe ea de frumusica...![]()
anca, as fi venit si eu da am auzit ca nu mai sunt bilete la Tarom...![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
ancadragoman spune:
Andreia mama iti arde de glume?![]()
Deci iar bantui singura pe acolo?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreia mama iti arde de glume? Deci iar bantui singura pe acolo? ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
hai mai ancule, sper ca nu te-ai suparat...
ERIC IN 2009...
ERIC
ancadragoman spune:
nu m-am suparat ma
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
pai sambata ca in rest nu am cand
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Vasari spune:
Anca, nici eu nu vin la BE acum, sper sa ajung la kidex.
Mai e mult pana atunci.
Da,Lavi, am vazut ca au puncet comune. :) Eu mai nou am inceput sa-i interzic Mariei unele lucruri, desi mi se rupe sufletul, dar urcatul pe birouri si mese nu mai e permis. Nu-mi place deloc sa-i spun NU, insa de vreo saptamana aproape numai asta aude. Si cand se mai urca pe cate un brat de canapea mai inalt zice tare "nu, nu".
Adaugam si noi un clip la colectie, de la Cristina
http://www.youtube.com/watch?v=nNyXYjV9xLU&feature=PlayList&p=7B31292B95F969B8&index=10
Miha, Ellis, cine mai stie... aveti vreo reteta de inghetata fara "prafuri" ?
As vrea doar cu ingrediente naturale. Este desertul meu preferat, dar vreau sa-l adaptez si pt Maria.
Nu mai stiu cine zicea de Mariile vorbarete... voiam sa spun ca a mea nu e prea vorbareata, doar cat sa interactioneze. Nu inteleg ce zice, sunt putine cuvintele pe care le stie. Doar animalele sunt punctul ei forte, un fel de alfabet, cat sa descifreze desenele, cartile... :)) In rest ma trage, imi arata, stie sa intrebe "ce e"("bami"), si canta mult. Are un repertoriu de vreo 5 melodii pe care le recunosc eu si e in crestere. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

e asa de haioasa!