Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 8
RazaDeSoare spune:
Rusine mare si la mine.Cantarul a aratat astazi 59,3 kg,da eu nu m-am ingrasat..nu nuuu..nu cred sa functioneze cantarul bine
.
iwantgfm spune:
si eu. dupa 6 zile de disociat 2/2/2 , 1 zi de mere, 1 zi de mancat de toate, dulce cel mai mult si exagerat de multe fainoase si 2 zile de disociat 1/1/1/1/1 dimineata aveam 57.7kg. pana vineri poate fac 57.
ancamari spune:
58,6 kg, deci numai -400 grame, bine si asa
am bronsita, abia am reusit sa mananc un iaurt mic Tnuva 0% grasime
eu am mancat 3 zile carne, 3 fructe si legume, azi e a 3-a zi de iaurturi si barnzici slabe
dar la scadere in greutate vad ca tot ca disociatul clasic iese, adica tot -400 grame/sapt
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
bretonica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iwantgfm la ce se refera W1.......W2........W3......W4 ? din tabel ? |
W1..prima saptamana...w2..a doua...si tot asa...
sa va las si cafelutza pentru dimineatza daca tot sunt pe aici...

poftizi cu incredere..shi te mai veau

Delphinas spune:
neata si o
super mare pt toate fetele.
am facut modificarile de rigoare la tabel...sper sa va placa....reclamatii si sugestii stiti unde
carmen data inceperii dietei o mai stii? sa trec acolo la tabel
senz_benz bun venit...spor la slabit....data inceperii dietei???
alina86 daca vrei sa ni te alaturi da-ne datele sa te trec la catastif si slabim impreuna
breto mimushica mea iubita shi te mai veau shi eu!!!
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
ancamari spune:
Eu sunt racita rau de tot, asa ca aseara am papat pizza si azi la fel. Nu multa, dar oricum, pauza pt antibiotic ![]()
. Azi nu am iesit din casa dar parca tot la fel de rau ma simt.
Delphinas , scuza-ma de deranj dar mai vreau si eu o floricica! Am 2 kg in minus conform notarilor mele. Nu ca ar fi mare lucru, dar 1,7 kg nu-mi ies nicicum, chiar daca noi nu raportam exact la inceputul/sfarsitul lunii.
Voi cu ce mai luptati?
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
senz_benz spune:
Delphinas,am inceput regimul de miercuri,4.03
Sunt la a treia zi,am mancat 2 zile fructe(mandarine si mere)si nu imi e foame deloc,chiar nu am simtit nici o clipa senzatia de foame,poate si din cauza ca am fost la munk si acolo nu prea mananc,dar acum sunt libera si imi e mai greu:(
Acum pap orez-2 zile...cu putina sare si piper,k altfel nu pot.
Ieri am trisat putin,imi era frig si am baut o ciocolata calda,k nu aveam ceai:(
http://madootza19.hi5.com

...