Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

rusine mare!59kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Rusine mare si la mine.Cantarul a aratat astazi 59,3 kg,da eu nu m-am ingrasat..nu nuuu..nu cred sa functioneze cantarul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna sa va fie inima..la mine Delphinus scump scrie 90,500kg...
SHI TE MAI VEAU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

si eu. dupa 6 zile de disociat 2/2/2 , 1 zi de mere, 1 zi de mancat de toate, dulce cel mai mult si exagerat de multe fainoase si 2 zile de disociat 1/1/1/1/1 dimineata aveam 57.7kg. pana vineri poate fac 57.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

la ce se refera W1.......W2........W3......W4 ? din tabel ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

58,6 kg, deci numai -400 grame, bine si asa
am bronsita, abia am reusit sa mananc un iaurt mic Tnuva 0% grasime
eu am mancat 3 zile carne, 3 fructe si legume, azi e a 3-a zi de iaurturi si barnzici slabe
dar la scadere in greutate vad ca tot ca disociatul clasic iese, adica tot -400 grame/sapt

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui iwantgfm

la ce se refera W1.......W2........W3......W4 ? din tabel ?

W1..prima saptamana...w2..a doua...si tot asa...

sa va las si cafelutza pentru dimineatza daca tot sunt pe aici... poftizi cu incredere..

shi te mai veau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata si o super mare pt toate fetele.
am facut modificarile de rigoare la tabel...sper sa va placa....reclamatii si sugestii stiti unde
carmen data inceperii dietei o mai stii? sa trec acolo la tabel
senz_benz bun venit...spor la slabit....data inceperii dietei???
alina86 daca vrei sa ni te alaturi da-ne datele sa te trec la catastif si slabim impreuna
breto mimushica mea iubita shi te mai veau shi eu!!!

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu sunt racita rau de tot, asa ca aseara am papat pizza si azi la fel. Nu multa, dar oricum, pauza pt antibiotic . Azi nu am iesit din casa dar parca tot la fel de rau ma simt.

Delphinas , scuza-ma de deranj dar mai vreau si eu o floricica! Am 2 kg in minus conform notarilor mele. Nu ca ar fi mare lucru, dar 1,7 kg nu-mi ies nicicum, chiar daca noi nu raportam exact la inceputul/sfarsitul lunii.

Voi cu ce mai luptati?

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

Delphinas,am inceput regimul de miercuri,4.03
Sunt la a treia zi,am mancat 2 zile fructe(mandarine si mere)si nu imi e foame deloc,chiar nu am simtit nici o clipa senzatia de foame,poate si din cauza ca am fost la munk si acolo nu prea mananc,dar acum sunt libera si imi e mai greu:(
Acum pap orez-2 zile...cu putina sare si piper,k altfel nu pot.
Ieri am trisat putin,imi era frig si am baut o ciocolata calda,k nu aveam ceai:(

http://madootza19.hi5.com

Mergi la inceput