Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Lushk spune:
Mai primiti o
la listutza???
Seara buna tuturor. Mi-am facut curaj ca asa nu se mai poa`...Poate de rusinea voastra dau si eu colaceii jos. Am mai avut o tentativa dupa sarbatorile de iarna, reusita ce-i drept, dar am revenit in forta cu aproape jumatate din ce dadusem jos
.
Detaliile vi le dau in 2-3 zile cand ma si apuc ca sa termin tratamentul de muci si sa-mi fac si aprovizionarea ![]()

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.totsites.com/tot/mikiduracell" target="_blank"> POZE
zis "Electric Baby"
Micaela_gl spune:
Bun venit lushk! Chiar e nevoie d forte noi,lumea ne-a km parasit.
Am incheiat ziua d carne,mai cu carnita,mai cu altele :)) maine lactare,sambata fructe iar duminik ciocolata :d benz,la tine cum mai merge? O seara buna la toata lumea.
senz_benz spune:
buna:D
la mine merge bine din cate vad,azi am mancat pe la 12 o salata de castraveti cu marar si cu zeama de lamaie,pe la 14.30 2 morcovi rasi tot cu lamaie,si la 18 salata de rosii cu castraveti cu putin otet si ulei
in rest apa multa,si acum ca am venit de la munca,am rontait un biscuite mic
si o bomboana mentolata ca ma cam doare in gat.
oricum cand ma uit in oglinda,incepe sa-mi placa ce vad,deja ma simt mai supla,si se vede si la imbracaminte,lumea imi spune ca am mai slabit
,asta ma ambitioneaza sa merg mai departe...asa greu nu mi se mai pare,oricum vad ca am inceput sa nu mai am pofta de dulciuri si asta e un lucru bun.
maine vreau sa mananc peste,dar nu stiu daca am timp sa ma tezesc dimineata sa ma duc sa-mi cumpar ca nu am:(
va
si succes in continuare
bun venit lushk
http://madootza19.hi5.com
RazaDeSoare spune:
Neata disociatelor.De mult nu am mai scris pe aici.Nu am cu ce ma lauda,poate doar cu o raceala.In rest nu am mai tinut regimul,nu trec printr-o perioada buna,sper sa-mi revin si sa ma mobilizez.
Bun venit fetelor noi si succes la slabit.
Va pup,sa aveti o zi excelenta!
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Micaela_gl spune:
Buna dimineata! Fetelor eu ink nu am fost la baie :( astept acu sa-mi plece mosnegutii dupa aia imi fac o machineta mare d cafea. Azi lactate. Pt ziua cu peste as putea manca o conserva gata preparata de ton si mazare? Am vazut k nu are asa multe calorii,cam 150 la 100g. O zi buna la toata lumea
senz_benz spune:
va spun si eu "neatza!" acum m-am trezit![]()
nu am avut timp sa merg la magazin sa cumpar peste,asa ca azi mananc orez fiert cu patrunjel...poate maine peste
Va 
ancamari spune:
Lushk - Bine ai venit!
RazaDeSoare - te asteptam!
Eu pap lactate azi, dimineata am mancat jumatate de baton de graham, din ala tare cu un iaurt mic degresat. Incep sa studiez Montignac, dar nu as vrea sa ma ingras, asa cum zice el ca se intampla la trecerea de la disociat la Monti. Deocamdata introduc doar micul dejun (la mine lipsea dar acum imi trebuie MD pt ca ies cu piticania in parc si apar numai ispite daca plec nemancata) si in rest tin tot disociat, asa ca mai stau cu voi o vreme.
Edit: acum am terminat un pranz delicios compus din cottage cheese de la lacteea, 2,2% grasime (83kcal/100g), 200 g si un iaurt cu fructe de padure Zott Yogobella light, 1,5% grasime( 60kcal/100g), 150 g.
Sper ca pana diseara sa nu rontai nimic si daca sunt cumite mai primesc un iaurt cu fructe. Daca nu, mananc putin iaurt degresat. Branzica de vaci dietetica nu am gasit pe nicaieri.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
Micaela_gl spune:
Acu pap si eu branzik proaspata light. Se pare k v-am cam facut pofta cu iaurtelele mele :d parerea mea k un mic deliciu ne permitem si noi. Ma scurgeam toata dimineata knd am papat unu. Ancamari,dak treci treptat la monti nu cred k o sa te ingrasi. Dupa atata dieta o sa iti dai seama imediat cand faci o greseala. Zi buna fara ispite la toata lumea.
Micaela_gl spune:
Nu stiu cum e la voi fetelor,dar p mine seara ma apuk pofta d toate. Nu d ceva anume,nu mi-e foame,da tot as ciuguli si din stanga si din dreapta..of,abia astept sa plec d aici sa am si eu o viata,asa sigur nu as mai avea timp sa vad toate ispitele..pe maine fetelor si week-end placut
senz_benz spune:
si pe mine m-au apucat azi niste pofte de ceva bun

...si nu am putut sa ma abtin
,azi am mancat u biscuite cu crema pe la pranz si in seara asta o briosa madellaine's![]()
in rest azi am papat orez fiert cu putin delikat si cu patrunjel
maine,iar lactate:P mi-am luat branza dulce,iaurt 0% si lapte degresat,dar am pofta de paine:(,pot sa manac 2-3 felii de graham pe zi?sau nu e voie?