Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 10
ancamari spune:
58,3 kg dar mananc numai dulciuri, cica ieri si azi eram la "lactate"
Delphinasule, capul sus! Nimeni nu poate sa se priveze de toate placerile! Eu d'aia tin regim mai mult timp, ca mai compensez frustrarile cu dulciuri. Mai opreste-te din gatit pt sot si nu mai primi mancare de la rude, sa se pastreze pt cand vei avea copil mik! Declara zona de regim in casa si cumpara numai mancare de regim. Eu bag mai mult "fripturi" in sot pt ca mie nu-mi plac in mod deosebit, cand are chef de ciorba o luam "de gata" de la socrela, cateva portii pt el. In rest ii mai fac eu mancaruri "chinzesti" dupa care nu ma omor. Mancaricile lui fi-miu nu ma atrag deloc, dar intr-adevar trebuie un pic de disciplina acum, cand eram numai eu cu sotul, la serviciu zi-lumina era mult mai simplu cu toate.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
bretonica spune:
..la mine acasa cintaru arata 90 de kg
...la doftor imi arata 89kg....deci,eu zic sa scrii 90 delphinusu meu scump
...chiar daca mi-ar fi placut 89 mai mult...pwwwwwp 
SHI TE MAI VEAU!!!
ancamari spune:
Ieri a fost zi de raport! Chiar asa de putine am ramas?
Eu mananc legume azi, tocmai am papat o portie de mancarica de mazare, cu un pic de ceapa innabusita, un pic de ulei de masline si totul fiert. Diseara vreau sa mananc pastai de fasole cu sos de usturoi. Cam atat pe ziua de azi.
Cu toate incalcarile dulci de la care nu ma pot abtine eu scad incet dar sigur. 7kg in 2 luni eu zic ca e ok. Mai am 1 kg pana la tinta, sa vad daca reusesc. Inca nu stiu ce regim alimentar sa folosesc pt mentinere.
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
RazaDeSoare spune:
Buna fetelor.Ieri fuse zi de raport,da nu am avut net,asa incat intru astazi.58 kg insa tin disociatul si nu prea.Mananc putin,insa amestecat ceea ce nu este bine.Dimineata zic gata,azi sunt la fructe da pana seara sigur mai bag si carne sau legume.Sunt foarte indispusa si demoralizata,probabil de aceea.
Delphinas,hai fii tare si mobilizeaza-te din nou.Bicicleta te striga,lasa ca toate trec.Un
si de la mine.
Bun venit fetelor noi si spor la slabit.
O seara placuta va doresc
!
Delphinas spune:
de luni mi-am impus sa-mi schimb radical modul de viata, de gandire, mai greu la capitolul acesta. de luni incep serviciul si imi va fi mai usor sa ma organizez.
se cunoaste extrem de bine ca nu am mai facut bicicleta...ma dor incheiturile de nu mai pot...deja se vede si la pantaloni...iar imi sunt ficsi. am facut aprovizionarea cu fructe si toata cele necesare, de luni...ii dau baiatie.
azi e ziua nasei mele asa ca ma scuzati...in i week-end tb sa gatesc tot ce am prin frigider si m-ar putea tenta. si pe max il bag la regim....o sa vada el.
o zi buna sa aveti fetelor.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancamari spune:
Eu pap fructe azi, probabil si niste mancarica de ciuperci ramasa de aseara. Am inceput cu ananas proaspat, care imi place foarte mult.
Care mai sunteti cu noi? Dati si voi cate un mesaj ca nici nu mai gaseam subiectul!
Week-end placut!
ancamari spune:
Delphinas, asa sa te vad! 
Am dat intr-o durere de burta de la atatea fructe si legume
Am mancat urzici si un pic de zacusca, ananas, 1/2 banana.
Macar de s-ar vedea ceva pe cantar maine dimineata.
Maine papa carne sau pizza, ceva sa-mi tina si de foame.
Delphinas spune:
de luni ma bag si eu la normalitate.
eu deja am topit fructele, asa ca maine va tb sa cumpar altele sa am mereu la incemana.
iwantgfm abia ieri am vazut mail de la tine...scuze....poate te corup la o cafea, ciocolata calda si o
intr-o zi....![]()
bretonica shi ma mai vei??? ca eu te mai veau
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
anca cum prepari urzicile??? ca ma bate si pe mine un gand
poze, Just Me
ambitioasa