*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neata!

Cami, sar'na de [cofee]! O pozica cu Bubu...ceva si la ochiul nostru ?

Tuchi, Sovi, va astept pe voi cu impresii cu jucariile. Zgarcita de mine Sovi, pai daca toate lumea cand e cu sarea in mana se gandeste la mine...cum sa fiu ?

La Multi Ani, Stefan Dacian!!! Sa cresti mare si sanatos!!!

Diana, probabil ca asta e o zi grea pentru tine, eu iti trimit o imbratisare mare mare si multe ganduri bune!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Clodute, felicitari pt Karolina!
Sovi, felicitari pentru frumusica ta care nu va fi loz daca mami nu o sa o invete asa . Cat despre nume...Daria e un nume superb dar daca nu vrei sa-i pui un nume la moda, uita-l (din parcurile "personale" confirm si eu acelasi lucru, e o explozie, ca si de Alexia). Daca pot contribui si eu cu sugestii...parintii mei au vrut pt mine NEAPARAT nume cu rezonanta ruseasca; si erau trei variante, celelalte doua fiind Irina si Sonia; mie ambele mi-ar fi placut mult mai mult decat Natalia (care nici nu e rusesc dar e f iubit de ei).
Iulia are muci, nu ma lasa deloc sa o aspir si e nervoasa. Si e tot mai lipicioasa cu mine.
Nu am timp sa mai caut teorie...fasole de cand om putea sa le dam copiilor?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Olguta, si mucii lui Seb tind spre verde, insa n-are febra deloc asa ca sper sa trecem usor peste asta!

Naty, de ce vrei tu sa-i dai fasole copilului? teoretic poti sa-i dai, practic oricat de bine o fierbi tot baloneaza....iar ca proprietati nutritive n-are nimic special.

Cum merge treaba?

Ilinca mi-a facut dimineata o criza de zile mari....pe care n-am stiut sa o gestionez bine din pacate.
Asta dupa ce ast'noapte a facut pipi pe ea!

sunt suparata si intoarsa pe dos din cauza ei, m-a busit si pe mine plansul pana la urma.

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, vin si eu la un espreso ca-s obosita deja!

Sunt si eu azi alaturi de Diana, e o zi grea, grea pentru tine, da Doamne sa treci usor peste ea. Ar fi minunat daca ai putea sa ne mai scri doua vorbe despre tine, ce mai faci, cum mai esti?

Si urez sanatate tuturor copiilor bolonaviori, sa se faca repede bine ca acus' vine primavara si o sa dam iama in parcuri cu puii alergand pe langa noi.

Gata, merg sa pun de-o ciorbica pentru Rebecutza.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Tuchi, nici S nu a facut febra DELOC. Si am scapat-o din nou de tuse cu Prospan, nu incetez sa ma minunez cat de bine ii poate face! Uof, zi-mi de Ili, ce s-a intamplat? De ce zici ca nu ai gestionat corect?

Clau, mi-ai placut cu oboseala Eu sunt d-aia, nascuta obosita !

Naty, sanatate multa Iuliei!!! Si tie spor la invatat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

eeee greu, nene greu... Anisia (=ania), Anna, Arina, Sonia... (astea la 4 dimineata)

Tuchi, ce ai tinut tu minte cu pisarea
Mi-e greu sa cred ca o fi mic cortul de pitici, mai ales ca in filmul cu reclama pareau toti mai mari ca Sash, dar na, nu e imposibil. nu e nimic, va beneficia si zana :)
Deci tu pana la urma ce jucarie ai luat?

Naty, Natalia este (si) rusesc! pai cum crezi ca scrie la matusa Natasha in buletin? Natalia
Cat despre fasole, si eu m-am gandit sa ii dau sashului leguminoase, fasole mai incolo, abia dupa ce vad cum se comporta la ciorba de linte, care linte mie mi se pare cea mai light leguminoasa, si vreau sa o gatesc incoltita, ca scoate coltii extrem de usor, mareste considerabil valoarea nutritiva si are acelasi gust.

Cum il pandea Sash azi pe taica-su la baie: http://good-times.webshots.com/video/3006222910102206853roiutV
Sanatate tuturor!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Clau, si spor la treaba!
Cum mai dormiti noaptea?

Olga, n-a vrut sa se trezeasca, am tras si eu si Ionel si Lili.....am trecut de la rugaminti la amenintari, s-a lasat cu urlete urate din partea ei...deja era foarte tarziu si la 8 jumate se inchide gradinita....
pana la urma i-am scapat o palma pe fund, a urlat si mai tare evident, am imbracat-o fortat....s-a linistit in cele din urma singura, o tineam fortat in brate la cuier ca sa o pot incalta....in timpul asta si mie imi curgeau lacrimile...
imi pare rau ca am plesnit-o, nu-nteleg ce a fost cu ea....si-mi pare rau ca in fiecare dimineata eu trebuie sa il tresesc pe Ionel, sa trag 10 minute de el sa se duca la dus, apoi trag de ea....
de-abia astept sa incep munca sa ii las sa se descurce singuri!

Mergi la inceput

Sovi, la vremea aia si Seb se pisa la greu pe mine, pe pereti si de-aia am tinut minte! Cortul nu e mic, e destul de mare, e foarte frumos doar ca Seb n-a stat in el cum ar fi fost interesant ci peste el...

Ce mare si frumos e Sasha!vai de mine ce zambet ucigator are, mor!

Eu am luat cubul ala multi functional si inca o casuta care cine stie cand o sa-mi vina!
Oricum, au multe jucarii frumoase, le-as fi luat pe toate!

O sa mai comand o tricicleta pentru ziua nepotelului.

Olga, la noi Prospanul n-a avut asa efect miraculos, din pacate!
Seb cica doarme acum si il aud cum tuseste...sa vad cum il pacaesc sa ii dau!
Tui cat i-ai dat Sofiei?adica cati ml de cate ori pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am primit pe mess asta. Daca va intereseaza, votati.
"Haideti sa-l ajutam pe Brancusi si pe noi insine. Sondajul Top 500 Artists Of The 20th Century, initiat in vara anului trecut de site-ul britanic The Saatchi Gallery continua. Luni, 9 Februarie, la ora 20.00, Constanin Brancusi adunase 119.218 voturi si ocupa locul 17. E tot pe locul 17 azi pe 23 Februarie, cu 119653 voturi. Cu o infuzie de doar 1000 de voturi romanul ar face un salt de 10 pozitii. Liderul clasamentului este Pablo Picasso cu 128.551 de voturi. http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/ VOTEAZA SI DA MAI DEPARTE"

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Tuchi, 2,5 ml de 3 ori pe zi. Nu am vreme sa scriu mai muuuult !

Mergi la inceput