Bacsis la sala?
Raspunsuri - Pagina 2
Lo_li_Ta spune:
Stiu povestea cu spaga care nu se va eradica niciodata, dar eu pur si simplu voiam sa stiu care-i obiceiul. Daca e sa o luam asa, salariu au si manichiuristele si coafezele si maseuzele, dar stiti cum e, majoritatea merg din start pe ideea sa li se dea salariu mic, ca oricum fac spaga.
Tipul stiu ca e acolo mereu, o sa stea cu mine la Power Plate, dar da indicatii tuturor celor care fac sala pe acolo. In fine, cum n-am mai fost eram doar curioasa daca se practica sau nu. Si acum ma refer strict la Power Plate.
Intentionez sa merg la Sunshine Club.
Diablette spune:
OOO, Lolita, eu ti-as recomanda sa mergi la delmar, e langa, acolo merg eu. Ii cunosc foarte bine pe instructori si sunt foarte foarte buni. Eu fac cu ei de o luna si sunt INCANTATA!!! daca vrei mai multe info, ID-ul meu de mess e oana_milea
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lo_li_Ta Stiu povestea cu spaga care nu se va eradica niciodata, dar eu pur si simplu voiam sa stiu care-i obiceiul. Daca e sa o luam asa, salariu au si manichiuristele si coafezele si maseuzele, dar stiti cum e, majoritatea merg din start pe ideea sa li se dea salariu mic, ca oricum fac spaga. Tipul stiu ca e acolo mereu, o sa stea cu mine la Power Plate, dar da indicatii tuturor celor care fac sala pe acolo. In fine, cum n-am mai fost eram doar curioasa daca se practica sau nu. Si acum ma refer strict la Power Plate. Intentionez sa merg la Sunshine Club. |
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
Lo_li_Ta spune:
Hmm, Diablette, au si sala? De cand faci Power? Esti multumita de rezultate?
M-am uitat acum pe site, as fi tentata pana una alta sa fac si kineto, ca tot am nevoie si nu ma-ndur.
Diablette spune:
Da, au si sala, si kineto. Saptamana asta implinesc o luna de Power Plate (4 saptamani, 3 sedinte pe saptamana). Se vede pe haine, toate perechile de blugi atarna in conditiile in care acum o luna abia ma mai incapea ceva. Chiar azi imi zicea iubitul ca m-am cam ”uscat”
. Am slabit 5 kilograme in aceasta luna, mancand ca de obicei (dar fara dulciuri), din care 4 kg de grasime (m-am cantarit pe cantar care deosebeste masa grasa de masa musculara). Oamenii de acolo sunt foarte, foarte draguti si asta a contat mult pentru mine. Initial m-am dus la sunshine ( e la 200 m de casa mea)dar nu m-am mai dus a doua oara (conteaza foarte mult pentru mine atitudinea oamenilor care lucreaza in astfel de locuri). Sunt 2 instructori, fata si baiat care lucreaza in ture. Eu iti spun sincer ca de fiecare data cand ma duc la ei stau pe langa cele 30 minute de power plate (chiar daca sedinta e 15, ei te tin mai mult) inca cel putin 30 de minute la palavrageli, pentru ca ma simt foarte bine la ei. Saptamana viitoare incep si niste sedinte de fizio. Daca mai vrei info, spune-mi te rog.
A, si mentionez ca nu am absolut nicio legatura cu proprietara si nu incerc sa fac reclama (si niciodata nu am facut asta pe site) dar sunt incantata si entuziasmata cand dau de locuri in care lucrurile decurg cum trebuie. La fel de frumos pot sa vorbesc de personalul de la ana aslan health spa si de cei din hotel europa din eforie nord, de cei de la hotel vega din mamaia (dupa deschidere) si de personalul de la rex din mamaia sau de o companie de catering din Bucuresti care m-a dat pe spate (la figurat
) in privinta profesionalismului!
Numai bine,
oana
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lo_li_Ta Hmm, Diablette, au si sala? De cand faci Power? Esti multumita de rezultate? M-am uitat acum pe site, as fi tentata pana una alta sa fac si kineto, ca tot am nevoie si nu ma-ndur. |
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
Diablette spune:
lolita, ai fost la sunshine? cum ti s-a parut?
Lo_li_Ta spune:
Da, am fost. Sala e slabut dotata, au doar o bicicleta, 2 benzi, un stepper, o bancuta cu greutati si un sistem de ala cu greutati pt picioare, pectorali si maini. E bine ca nu-i aglomerat, sunt doar fete, e dragutel. Antrenorul mi s-a parut foarte ok, m-a tinut muuult pe Power Plate, am facut incalzire la stepper, nu prea am nimic de reprosat. Tot nu stiu ce sa spun de faza cu bacsisul.
, mai ales ca platesc doar Power Plate sa zicem, dar ma mai pune si pe aparate.
Jos unde e sala, spa-ul etc e foarte dragut, sus, parter de fapt...sa spunem ca ma asteptam la o atmosfera mai selecta. Am facut si o pedichiura care nu prea m-a incantat, dar per ansamlu lumea e amabila.
Peste toate astea, cert e ca am aflat ca va trebui sa plec o perioada din tara asa ca nu-mi mai fac abonament la nimic si vad eu ce mai desfasor.
ankank spune:
Dupa ce dai atatia bani pe abonament mai dai si bacsis? Hai sa fim seriosi. Pai de asta nu o sa ajungem niciodata civilizati! Din cauza noastra fetelor si a atitudinilor de genul asta. Si ne mai plangem ca totul e pe spaga in Romanica. Atunci sa nu ne mai plangem!
Lo_li_Ta spune:
Diablette, si zici ca nu trebuie bacsis la PowerPlate la Delmar?
Trebuie programare? cat e sedinta? Si mai zi-mi te rog de sala de fitness si de masaje, daca sunt ok si care sunt preturile. Merci. Votez si eu cu Vega
, ca fapt divers.
alitzuca spune:
Da, lasi si spaga, asa cum la restaurant iti platesti mancarea si lasi spaga chelnerului si cum la coafor sau la cosmetica platesti si lasi si spaga. De ce ar fi aici o chestie dieferita? De ce vi se pare anormal...?