buna fetelor

buna fetelor | Autor: anaroberta

Link direct la acest mesaj

Va salut pe toate.Eu sincera, s afiu, mi-am cam prins urechile cu forumul asta, adica mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ce si cum, unde sa caut, unde sa scriu, etc, dar acum am inceput sa ma mai obisnuiesc, deh, nu s-a nascut nimeni invatat.Eu sunt Roberta, sunt din Ploiesti, si in noiembrie am facut un FIV cu Tutunaru,in Bucuresti,am facut credit la banca si imi pusesem toate sperantele, dar....din pacate fiv-ul a fost nereusit.Intre timp, am tot citit despre reusitele de la Szeged si am spus ca merita sa mai incercam pentru ultima oara,este oricum un mare efort financiar, si....asta e.Eu in urma laparoscopiei si histeroscopiei am inteles ca am trompele blocate, si nu se mai poate face nimic, iar sotul nu sta bine la capitolul spermograma, singura solutie fiind fiv-ul.Am fost acum, pe 16 februarie la Zadori, si la inceputul lunii aprilie trebuie sa fiu in Szeged sa incep tratamentul de stimulare.Acolo, sunt probleme cu tratamentul, pentru ca in Bucuresti trebuia sa alergi la multe farmacii ca sa gasesti toate injectiile, la Szeged le gasesti pe toate intr-o singura farmacie?Din experienta voastra, in medie, cam cat dureaza tratamentul?Cat te tine la clinica dupa embriotransfer?Pe urma as putea sa plec imediat la drum, sau mai trebuie s astau in repaos cateva zile, pentru ca eu o sa vin cu trenul si este totusi destul de departe.Oricum, am o gramada de intrebari la care caut raspuns, dar poate imi mai impartasiti si mie din experientele voastre, ar conta foarte mult.Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca cea mai arzatoare dorinta, aceea de a avea un bebelus, care este si pentru mine la fel, cea mai arzatoare.Multumesc celei care mi-a dat relatii despre Gyongy, am luat si eu legatura cu ea, intr-adevar este o femeie super de treaba si ma poate ajuta cu cazarea si traducerea.Pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

roberta- pe prima pagina la "fiv ungaria" gasesti mai multe informatii. eu cred ca te pot ajuta cu raspunsuri la intrebarile tale fetele de la acel subiect . iti doresc din suflet mult succes ! poate ai timp sa-ti activezi PM.

Mergi la inceput