Racusori, la apel! (47)
Raspunsuri - Pagina 8
Amalia spune:
Mire gata macinicii?
Eu ma infiintez!
Vicky daca vii cu tortul, ma lipsesc si de suc.
Moooama ce de pofte am..si nu-s gravida, sa stiti.![]()
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Multumim de invitatie!
Da' azi de ce nu se depuneeee?
Las' sa se depuna la mine ca-i vai de pielea mea..ca atat a mai ramas de mine.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV sigur.. poftiti la masa .. faceti abstractie de ora. azi nu se depune MirelaV ![]() pupicei pe burticei |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
e gata si va servesc macinicii mei(preparati de socrela
).
Va
, o zi frumoasa si o saptamana minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
neata.. am venit la o cafea
amalia.. ce-au crescut puii tai ![]()
viki .. vin la masa
fug la munca..
Missy spune:
Macinici? N-am mancat niciodata! Mai aveti? macar pe fund? ![]()
MIRE cum mai stai cu zona zoster? m-am gandit azi la tine, ca am fost la doctor cu Alexia ca-i aparuse niste bubite ... e varsat de vant, dar ne povestea doc ca virusul are aceiasi radacina cu zona zoster si herpesul, si uite asa m-am gandit la tine.
urmeaza zile grele, pana erup toate la Alexia si cel mai sigur in cateva zile urmeaza Maia.
va pupam, fara varicela insa, pupici sinceri si curati 
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
, ceai, suc si o portie dubla de macinici pentru Missy, ca eu mai am juma'de oala de 15 kg, ca eu mai am. Sa va zic ca socrela a facut o oala de 15 si una de 8
? Bine, nu va socati, ca nu am papat noi tot, a impartit cele 8 kg si din oala de 15, la servici si la vecini. Asa ca, cine mai vrea, cine mai doreste?
Missy, sanatate si
la noricile mele![]()
!
Mire,
si "a big hug"!
Miki,
tie si Misterului.
.
Missy spune:
Un ceai serveste cineva?
eu am jucat baschet cu stirba mea cu varicela, ca sa ma uite de bubite, astazi s-a umplut tare, ieri erau doar cateva, acum e plin spatele, burta si mai ales zona genitala. asa mi-e de mila de ea, si nu pot face nimic :(
ce-i asa liniste mai fetele pe aici, racushorii sunt intr-o pasa proasta sau ce-i cu voi?
mersi Vicky de urari si macinici. pe cand unii reali, ca din cei virtuali tot nu mi-am dat seama de gust 
preda_vicky spune:
Missy, daca nu pot sa-ti trimit la pachet si tu n-ajungi prin Buc. zilele astea, cred ca abia la anul reusesti sa gusti din cei reali
.
Eu intr-adevar sunt "capsata"
, am reusit sa racesc iar
. De luni imi curge nasul, stranut, ma doare capul, bine macar ca nu am facut febra, si sper nici sa nu fac, nu mai am nevoie de concediu medical ca-mi mananca din salar, care si asa nu e prea mare
. Si, ca sa fie supararea completa, sambata fac pomana de 2 ani mamei mele. Cand au trecut
? Incep sa-i simt lipsa
.
fetele, o seara placuta sa aveti.
MirelaV spune:

missy, sunt sub tratament.. mi-e mult mai bine. cu capul o duc mai rau.. dar imi revin eu
duminica plec in delegatie. incerc sa o fentez dar nu stiu in ce masura imi va reusi. daca plec.. plec duminica la pranz si ma intorc miercuri seara
viki, pup inapoi la tine. si pe mine ma incearca o raceala. de azi dimi imi curge nasul.. si vad ca incep si problemele cu gatul. om vedea..
restul fetelor?
eu ma retrag la tv..
miki, cum esti?

MirelaV