Aspirante optimiste >20 ani (391)
Raspunsuri - Pagina 9
vanyy2009 spune:
Salut,
am intrat numai sa va zic sa aveti o zi cat mai buna, azi nu prea am timp sa intru ca sunt la munca.Sper ca de mine sa pot sa stau si eu cu voi la o mica barfa.
Pupici multi si bafta la 
uta_ciun spune:
bun venit la fetele noi....ce multe viitoare mamici ![]()
eu astept sa testez, nu sunt sigura daca sunt Z8 sau Z10 dupa ovulatie, de data asta fertilityfriend m-a cam "confuzat" ![]()
am intrat sa va zic ca Tzuni incearca o actiune umanitara de 8 Martie, la un orfelinat din tara, mai putin vizitat de politicieni
aici e linkul, subiectul e la generale...desi in titlu scrie "sa fim MAME cu M mare" orice ajutor e binevenit si ne putem considera si noi mamici...in devenire
haideti fetele cu vesti bune
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
happymum spune:
uta 
cu drag ajut si eu cum pot.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
Lumy_Clt spune:
neatza fetele,
eu nu pot sa intru pe forum de la munca, de acces restrictionat :).....m-am invatat deja.
ce sa zic despre mie, pai mai ceva luni si ma apropii de 27 anisori :)... vreau si eu un bebe (cel putin unul, daca o sa vina mai multi o sa fie bine veniti).......la mine probleme is reprezentate de 2 chestii majore, CM neregulat care duce la lispa ovulatiei ..desi ironic, analizele hormonale, inclusiv tiroida au iesit bune, cica, asa mi-a zis o dr.a sa nu care cumva sa fie un blocaj la nivelul sistemul nervos central.... boh....am fost pe la numerosi Dr., multi m-au facut sa pierd timp aiurea, dar sunt si altii care m-au mai luminat, sa zicem ca stiu cat de cat la ce sa ma mai astept... ca orice om am facut stimulari cu clstilbegyt si alte alea..........acu am gasit un dr care mi-a recomandat altceva ca tratam, si imi doresc din tot sufletul sa reuseasca....am aflat de el de la o amica care oarecum avea aceleasi chestii ca si mine........cine stie poate poate... momentan ma "pastilez"cu duphaston sa vina CM si apoi urmez o schemuta cu injectii si pastilute........ sper sa fac fata cu brio, desi tb sa recunosc ca sunt cam panicata.. tratam l-am gasit destul de greu, in sensul ca anumite medicam nici nu sunt pe piata la noi ...mda a fost o lupta crancena, dar m-am descurcat :)... deja v-am zapacit ...pup
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumy_Clt neatza fetele, eu nu pot sa intru pe forum de la munca, de acces restrictionat :).....m-am invatat deja. ce sa zic despre mie, pai mai ceva luni si ma apropii de 27 anisori : deja v-am zapacit ...pup |
bun venit. nu ne-ai zapacit deloc. asta e jobul preferat al doctorilor
sa iti dea DD ajutorul de care ai nevoie si sa reusesti cat mai repede sa ai bebe.

ps. scrie 10 mesaje repede ca sa iti apara mesajele in timp real.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor

Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
ramayanaa spune:
neatza fetele!!! cine bea
cu mine???
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
Ramonika spune:
neata fetelor, mersi de 
a auzit cineva de testul postcoital?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vanyy2009 spune:
neata la fete!!!
am citit si eu link-ul si sincer mi se pare o idee super buna ca Tzuni incearca o actiune umanitara si vorba ta uta_ciun "sa fim MAME cu M mare" orice ajutor e binevenit si ne putem considera si noi mamici...in devenire.am sa ajut si eu cum pot.
Va
si asteptam vesti bune despre un
-sper sa nu va deranjez, stiu ca sunt noua pe aici si nu stiu cum si ce trebuie sa fac(sa procedez), pana acum nu am facut decat sa stau si sa citesc.....aproape toate toppic-urile
-aseara inainte sa plec acasa am ''navigat'' pe net si am dat peste un articol destul de interesant dar care m-a cam speriat.Titlu era ceva de genul.....Tiroida si sarcina...........cica daca nu este tratata duce la infertilitate
va mai
inca odata
vanyy2009 spune:
Ramonika: M-am interesat si e cava de genul asta
Descriere termen medical:
Examen al glerei cervicale prelevate de pe colul uterin dupa un raport sexual cu scopul de a analiza compozitia acesteia si de a evalua numarul si mobilitatea spermatozoizilor prezenti.
Testul lui Huhner completeaza spermograma (analiza spermei) in cursul studiului cauzelor unei sterilitati. Prelevarea este facuta la 8 ore dupa un act sexual, la cabinetul ginecologului sau la spital cu ajutorul unui specul si al unei pipete. Ea dureaza, cel mult, cateva minute si nu antreneaza nici un efect secundar.
Sinonim: Huhner (test postcoital al lui), Huhner (test al lui).
-nu prea stiu ce este dar sper ca te-am ajutat in vreun fel
vanesa
ramayanaa spune:
Uite acum am cautat si am gasit ca se face pt a determina compatibilitatea mucus-sperma. Se face inainte de ovulatie cu vreo 2-3 zile, iar inainte de test trebuie avut contact sexual cam cu 2-8 ore inainte. Se ia o mostra de mucus si se analizeaza spermatozoizii din mucus si calitatea mucusului.
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png