Aspirante optimiste >20 ani (391)
Raspunsuri - Pagina 7
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Buna, fetele, eu am facut azi prima eco, i-am auzit inimioara lui samburica-are 160 batai/minut; 1,23 cm - 7 saptamani si 4 zile. Mi-a venit sa plang cand l-am auzit, ca de vazut nu se vedea mare lucru |
Felicitari pt eco
. ma bucur ca totul e bine
Sa mai intri pe aici sa ne povestesti despre voi
http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png
floricik spune:
| citat din mesajul lui buburuza1979 Buna feticilor!!! am intrat pe la voi sa va mai las multi ![]() ![]() ![]() de molipsire!!!uve_got_mail felicitari pt prima eco ... cum te simti?ce de fete noi pe aici! pe multe nu va cunosc dar va urez din suflet ca sederea aici sa fie cat mai scurta si sa veniti la odisee cat mai curand !!! ![]() ![]() ![]() noi suntem bine... Triplul test a iesit f bine... mi-am mai luat o piatra de pe inima! bebele da suturi in burtica in fiecare zi! sunt in ![]() 18+ cu ![]() zmeurica mea poze |
Bubu eu acum vad
...o sa fii mamica de baietel ? 

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png
happymum spune:
noapte buna fete cochete.
la burtici.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
Lumy_Clt spune:
buna neatza, (cam dificil sama hotarasc care e mai adecvat la ora asta :))
asemenea voua
sunt o aspiranta, de ceva vreme (ani), la titlul de mamica ...... anu asta am inceput un nou capitol, un nou dr si un nou tratament... care imi doresc din tot sufletul sa dea roade ....
multa bafta.....
Ramonika spune:
neata fetelor, haideti la o cafeluta, cat mai avem voie, ca dupa ce vine bebe n-o sa mai putem bea ![]()
Lumy - bine ai venit pe
mai spune-ne ceva despre tine. ce ti-au gasit doctorii? de ce nu poti ramane?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Rallu spune:
Neata si de la mine,
Trec si eu pe aici, ca si alte burtici, poate-poate va molipsiti. 
Vorba lui Bubu, ce de fete noi pe aici...
Sa speram ca cele mai vechi, care nu mai apar, sunt deja cu burtici.
Bubule, sa fie intr-un ceas bun cu baieteii, nu-i bai daca-i cheama la fel.
Insa daca ne intalnim vreodata sa vedem daca ne mai intelegem cu ei...ala Robert, alalalt tot Robert
...o sa se incurce atat mamicile cat si piticii ![]()
Eu sambata am control si apoi in prima saptamana din martie eco morfo-fetala de 22 saptamani.
Mama ce emotii am ... sper sa fie bine.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 21+

Asa arat eu acum
Rallu spune:
Ramonika...stai linistita fata draga ca si dupa ce ramai graviduta poti sa-ti savurezi linistita cafeluta.
Nu-i nici un bai.
Numa gravida sa ramai tu.
Eu tocmai mi-am terminat-o pe a mea si tare buna a fost.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 21+

Asa arat eu acum
raluci_b spune:
fetele noi bine ati venit, intreba cred vanyy care este varsta potrivit pt bebe? nu crd ca exista asa ceva, atat timp cat esti constienta ce presupune a avea un bebe care sunt responsabilitatiile
sedere scurta si placuta tuturor
multumim "burticilor" care ne viziteaza si ne dau speranta 
http://tt.lilypie.com/JQcAp2.png
http://www.popasmusic.com/
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Rallu Ramonika...stai linistita fata draga ca si dupa ce ramai graviduta poti sa-ti savurezi linistita cafeluta. Nu-i nici un bai. |
chiar? pe aici vad ca toate gravidele se feresc de cafea...
in schimb baga capuccino si ciocolata cu carul...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
buburuza1979 spune:
Neatzaaaaaaaa !!!
floricik dap.... ni s-a confirmat la eco de 16 sapt ca are putzica 
Ramonika eu am tensiunea mica si pot sa beau cafelutza fara probleme... fara ea dimineata sunt zombie. oricum o cana de cafea pe zi nu face rau... decat la fetele care se confrunta cu tensiunea mare.
Rallu la noi nu e batut in cuie Robert... e una din variantele asupra carora negociem
... avem o mini listuta cu nume dar nu ne-am hotarat la unu anume inca si Robert e pe acea listuta ![]()
18+ cu 
zmeurica mea
poze