Aspirante optimiste >20 ani (391)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raluci - dar numai luna asta ai avut sangerarile astea?
ca eu am avut sangerari in afara ciclului (mai precis in faza luteala) in fiecare luna timp de 5 ani de zile. ma tineau cam 10-12 zile pe luna va dati seama ce bucurie pe capul meu.
ma gandeam ca poate si la tine a fost ceva asemanator, dar nu cred.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

ne am gandit noi , ca prin mai iunie asa ar fi timpul propice ..sa ne linistim putin cu drumurile de nunta si tot stresul ptr pregatire , anul acesta avand si nunta in septembrie

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

bine ai venit cinezee si sa dea Domnu sa ai vesti bune cit mai repede

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

in lucru mici regasesti fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ce noroc au unii. tocmai zilele trecute ne-au anuntat niste prieteni ca tipa e gravida... cum asa? pai nu voiau chiar acum un copil, se protejau cu prezervativ. o singura data au facut-o fara prezervativ, ca se terminasera si i-a fost lui lene sa mearga sa cumpere unul, si chiar atunci s-a intamplat.
asta chiar ca e noroc chior

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Bine ai venit Cinezee si sa-ti ajute Dumnezeu sa pleci cat mai repede la odisee! Si eu am cunoscut miresici in 6-7 luni. Asa ca nu-i bai daca se intampla! Spor la pregatiri.

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

raluci - dar numai luna asta ai avut sangerarile astea?
ca eu am avut sangerari in afara ciclului (mai precis in faza luteala) in fiecare luna timp de 5 ani de zile. ma tineau cam 10-12 zile pe luna va dati seama ce bucurie pe capul meu.
ma gandeam ca poate si la tine a fost ceva asemanator, dar nu cred.

dap la mine e prima data, de asta m-am si panicat, oricum tot nu stiu ce s-a intamplat sangerariile m-au tinut sambata si duminica astazi deja putin de tot dimineata, o sa dau o fuga la doctor

http://tt.lilypie.com/JQcAp2.png
http://www.popasmusic.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

[quote]citat din mesajul lui Ramonika

ce noroc au unii. tocmai zilele trecute ne-au anuntat niste prieteni ca tipa e gravida... cum asa? pai nu voiau chiar acum un copil, se protejau cu prezervativ. o singura data au facut-o fara prezervativ, ca se terminasera si i-a fost lui lene sa mearga sa cumpere unul, si chiar atunci s-a intamplat.
asta chiar ca e noroc chior

Mda...eu si cu teste de ovulatie, mucus...sarcina oprita in evolutie...chiuretaj...iar ovulatie, mucus si super atenta la tot ce se intampla cu corpul meu . Imi mai ramane sa dau in carti sau cafea

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Fetele, mi-am facut cont pe acest topic este si pe site-ul Desprecopii, am scris acolo problema mea, va zic ce raspuns primesc

happy ia baga si tu acolo sa vezi ce-ti zic

http://tt.lilypie.com/JQcAp2.png
http://www.popasmusic.com/

raluci despre ce topic e vorba? vreau si eu........
'mana

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Sfatul meu este sa te adresezi, inainte de a incepe un tratament, unui medic endocrinolog. Menometroragia se refera la un dezechilibru hormonal, care poate duce la afectarea grava a uterului: hiperplazie si dezvoltare de tumori (fibroame). Pentruca nu stiu de unde esti, iti recomand , totusi, Centrul medical ,,Dr. Pavelescu", str. Carol Davila nr. 63, Bucuresti, tel. 0214109797, unde poti reface ecografia si poti face dozarile hormonale : estrogeni, progesteron, androgei. Rezultatele vor fi corelate cu biopsia si se va pune un diagnostic corect, urmat de o schema terapeutica. Abia dupa acesti pasi putem discuta si de o terapie naturista, daca se poate.
Astept rezultatele.

acesta este raspunsul la intrebarea mea, pe un site unde iti rasp un doctor.
va rog sa imi spuneti si mie ce anume trebuie sa fac pt dozarile hormonale : estrogeni, progesteron, androgeni.
multumesc.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata, fetele!!!vrea cineva?
Cinezee si noi avem nunta in iunie pe 13, iar proiectu bebe l-am inceput in luna asta, am socotit noi ca in maxim 4 luni nu se vede cine stie ce la nunta. Acu sa vad la inc lui martie daca chiar o sa fiu in 4 luni..la nunta
Cat despre alergaturi de nunta,cunooosc...sambata merg dupa rochia de mireasa..si e printre multele alergaturi care tot le facem de ceva vreme..
Sper sa nu se supere fetele ca sunt cam offtopic, de..eu habar nu am de sangerari, ca sa zic din experienta meau, sau sa dau sfaturi..
Aseara am aflat si eu ca o prietena e insarcinata in 5 saptamani, lasase AC acu vreo 10 luni, 6 luni au facut pauza cu protectie..si pe urma s-au chinuit ..Isi pierduse speranta ca o sa se prinda din prima, isi facuse analize la hormoni..consult peste consult..si trebuia sa inceapa un tratament de stimulare parca dupa ce ii veneau CM..si cand colo???A aflat ca e insarcinata ..intre timp
Asa ca..intotdeauna se intampla cand mai putin ne asteptam!
Trebuie si noi de aici sa ne caram cat de curand la odisee, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Happymum, am gasit si eu un subiect mai vechi de aici din forum:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=53545

Sper sa-ti foloseasca.
Eu personal am facut cateva analize, dar fara a tine cont de ziua de CM. Nu am facut niciodata LH sau FSH, ci doar TSH, ATPO, progesteron, testosteron. Atat!

Another day goes by

Mergi la inceput