Aspirante optimiste >20 ani (391)
Raspunsuri - Pagina 16
vanyy2009 spune:
Buna la fete,
Am intrat sa va daruiesc o
, un
si un martisor. Este 1 martie(luna femeior) si va doresc din suflet sa primiti tot ce va doriti.
happymum spune:
Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
Va pup si va doresc sanatate si
mic mic si scump.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
ellenii spune:
hop si eu cu martisoru'!
Sa aveti o primavara frumoasa si multa liniste in suflete!
Adisore, si mie mi s-a intamplat la fel cu sanii. Si sunt in continuare in asteptare....
Another day goes by 
ramayanaa spune:
Hai fetele!!!! Pe cand testele??
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
uta_ciun spune:
eu astept, dar simt usor usor cum ma dezumflu
in fiecare luna am avut simptome asa ca eram convinsa ca am ramas, luna asta pt ca n-am avut simptome, iar am fost convinsa ca am ramas
am deschis si noua odisee de nov-dec 09
ei bine, am pina acum 3 teste negative in zilele 9, 11, 12 de dupa ovulatie
simptome nu (decat putina jena in sani), ciclu nu, dat temp a luat-o la vale
...ceea ce inseamna ca urmeaza ...invazia
asa ca sunt in butoi...ala cu melancolie
De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
happymum spune:
uta 
iti tin companie...
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
gabidaniela spune:
Si eu
. Poate luna viitoare...
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
vias spune:
buna dimineata in a doua zi de primavara...
eu cand am vazut ca ieri a fost frumos...mi-am pus baba pe loc...am zis.."Baba mea e azi!"...si sotul meu a zis la fel...parca nu mai avea nimeni voie sa puna baba lui ieri..![]()
incep cu Adisore...careia ii spun asa...scumpete este foarte posibil sa ai un bb in burtica...cand am ramas insarcinata cu darius imi aduc perfect aminte ca ma dureau sanii de muream...ca se marisera putin parca...si ca aveam 2 bolovani acolo..![]()
Laurairina13 ce ascunzi tu acolo?..
???
uta si gabidaniela nu mai fiti suparate...lasati melancolia...bucurati-va de primavara....iesiti la plimbari, la o inghetata, la o prajitura...relaxati-va...si pana la urma o sa vedeti ca va veni si bebe..
Credeti-ma ca eu mi-am dat timp un an sa raman insarcinata...adica pana in ianuarie 2010...sunt optimista...stiu ca voi avea inca un bebelus...de data aceasta unul care sa ramana cu mamica lui...
O zi frumoasa va doresc!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
ellenii spune:
Uta, si eu m-am desumflat...
Mi-am facut ieri un test care a fost negativ. L-am intors si pe o parte si pe alta, am studiat si profilul... poate, poate vad ceva. Si nimic... Am fost asa de dezamagita. Eram in ziua 30 si nici nu stiu cate dupa ovulatie (eu zic ca 14, fertility 12).
Problema sta in felul urmator: temperatura e in continuare ridicata, sanii ma dor, mai ametesc (poate din cauza tentativei de viroze pe care am inabusit-o cu paracetamol si vitamina C).
Si mai e ceva: la sarcina trecuta, pe care din pacate am pierdut-o, facusem teste in zilele 28 si 30 si au iesit ambele negative. Dupa vreo luna, cand am zis ca e prea de tot cu intarzierea si aparusera si niste simptome dubioase am refacut un test care a iesit pozitiv.
Sincer, imi este frica sa sper... Cu siguranta sunt iar "DEREGLATA"! OFF...
Another day goes by 
vias spune:
nu mai fi suparici elenii...trebuie sa credem...sa avem credinta ca totul va fi bine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune