Aspirante optimiste >20 ani (391)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna la fete!!!
ce liniste pe aici...nici o miscare................am vazut si eu clipul este f.f.f.f.f tare ...m-a cam emotionat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Ramo, stai linistita, e un site care incearca mai departe sa te atraga sa cumperi ceva materiale despre infertilitate. Am primit si eu aceleasi sfaturi, sincer nu mi se par foarte documentate. Nu cred ca o cafea pe zi poate duce la probleme. Doar excesul (eu inteleg de la 3 in sus).

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, testu ala postcoital ar trebui sa il fac eu..ca nu mai am mucus deloc..de cand am tot luat AC. Tare imi e sa nu pot face bb din cauza lipsei mucusului care sa ajute pe gigei sa ajunga unde trebuie.Ca am tot citit, ca daca nu e mucus, nu au mediu propice sa calatoreasca prin tract ..si concluzia nu au marea intalnire cu ovulul.
Eu am avut ovulatia sambata dar de prestat am prestat joi. Teoretic daca nu ar fi probleme din partea nici unuia din noi, si daca ar fi fost mucus destul cat sa ajute spermatozoizii sa ajunga la ovul ar trebui sa se prinda..Din cate stiu spermatozoizii in conditii propice traiesc chiar si pana la 5 zile..hai sa zicem 3zile, si tot ma incadrez.Voi vedea daca e cu ochi aproape peste 13 zile...daca intre timp nu imi vine CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Poate ca ceva dreptate au. Dar se refera la excese. Si apoi, de ce sa iti produci un stres in plus, pentru ca faptul ca trebuie sa renunti la cafea este un stres. O cafeluta mica de dimineata nu strica nimanui. Si apoi, faza cu vitamina C stiu ca s-a mai discutat. Ceea ce nu spun ei de la ce cantitate in sus poate fi considerat prea mult? Si cantitatea pe care o luam noi, sau care se absoarbe in organism?
Cu pestii oceanici, aia nu sunt buni nicicand. Contin multe materiale radioactive (in cantitati reduse) dar consumati frecvent favorizeaza aparitia cancerului.
De fapt, sfaturile astea sunt ceva de genul: Consumul excesiv de...poate dauna grav. Si de sex, deja toata lumea stie ca tre sa fie cat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Ramona - multumim pentru mesaje, interesante.
nu stiu cat or fi de adevarate, dar pt. cei care poate fac excese sunt utile aceste informatii.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetelor, testu ala postcoital ar trebui sa il fac eu..ca nu mai am mucus deloc..de cand am tot luat AC.

Si eu am luat AC, timp de 5 ani, si abia in a 2 sau a 3 luna dupa ce am intrerupt AC am avut mucus. Incearca sa nu mai fii stresata si poate luna viitoare totul o sa fie ok. Depinde de cum reactioneaza organismul tau dupa intreruperea AC.

In asteptarea puiului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor , ce mai faeti?
Cate fete noi pe aici.......... sau nu am mai intrat eu de mult.......?

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramayanaa

Ramo, stai linistita, e un site care incearca mai departe sa te atraga sa cumperi ceva materiale despre infertilitate. Am primit si eu aceleasi sfaturi, sincer nu mi se par foarte documentate. Nu cred ca o cafea pe zi poate duce la probleme. Doar excesul (eu inteleg de la 3 in sus).

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png

Intradevar....mail-urile nu dau foarte multe imformatii tocmai pentru ca la sfarsit scrie in fiecare din ele" informatii mai detailate vei gasi in capitolul X din cartea mea...."
Multumesc pentru raspunsuri. Si eu sunt de parere ca o cafea pe zi nu poate face prea mult rau dar vroiam sa aflu si alte pareri.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetelor, testu ala postcoital ar trebui sa il fac eu..ca nu mai am mucus deloc..de cand am tot luat AC. Tare imi e sa nu pot face bb din cauza lipsei mucusului care sa ajute pe gigei sa ajunga unde trebuie.Ca am tot citit, ca daca nu e mucus, nu au mediu propice sa calatoreasca prin tract ..si concluzia nu au marea intalnire cu ovulul.
Eu am avut ovulatia sambata dar de prestat am prestat joi. Teoretic daca nu ar fi probleme din partea nici unuia din noi, si daca ar fi fost mucus destul cat sa ajute spermatozoizii sa ajunga la ovul ar trebui sa se prinda..Din cate stiu spermatozoizii in conditii propice traiesc chiar si pana la 5 zile..hai sa zicem 3zile, si tot ma incadrez.Voi vedea daca e cu ochi aproape peste 13 zile...daca intre timp nu imi vine CM.

Nu te stresa hi hi cine vorbeste
Si eu am luat AC 4 ani jumate dar am facut pauza 3 luni(in care ne-am protejat) si apoi am inceput sa lucram pt proiectul bb...din fericire s-a prins dupa 6 luni de incercari...din pacate am pierdut sarcina...Dar trebuie sa fii optimista. O sa fie bine

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor in noaptea asta plecam la Budapesta...nu mai am rabdare...o sa prind 1 martie acolo. O mini vacanta in care sper sa uit de munca si sa ma relaxez . Sotul zice sa ma bag la nani ca la 2 jumate ne trezim...peste 4 ore

Va si marti cand intru pe DC sa citesc numai de II

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png

Mergi la inceput