Pachet voluminos (nu greu) pe avion. Cum?
Salutare! Am si eu o "problema", voi avea de transportat un pachet care contine 2 tablouri de marime cca 1,0 x 1,0 m.
Aveti idee daca mi le primeste la avion? Cum trebuie sa le ambalez? Exista vreo conditie speciala pt asa ceva? Nu sunt opere de arta, sunt tablouri moderne, recent realizate. Unde le pot transporta, la bagaj de mina nu intra sus, iar la cala mi-e teama sa nu le arunce aia sa se gaureasca sau cine stie ce...
Mentionez ca pinzele sunt deja montate pe rama de lemn, deci nu le pot face sul, ca asa ar fi fost cred mai simplu.
Pot gasi o solutie? As vrea sa le duc odata cu mine, nu sa le trimit prin cine stie ce serviciu, sa nu am habar pe unde zac.
Multumesc anticipat pt solutii
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Raspunsuri
A_Iulia spune:
E posibil sa ai nevoie si de o adeverinta ca nu fac parte din patrimoniul national.
Dar cel mai bine suna la compania aeriana cu care zbori sa te lamureasca daca iti trebuie vreun document si cum poti sa le duci.
Happiness_4_us spune:
Cred ca poti vb cu stewardesa sa le puna la ei. No asa am facut cand am avut ceva voluminos si nu intra in compartimentul de deasupra capului. Sigur vei gasi intelegere. Daca le-a fi cumparat din duty-free?
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia E posibil sa ai nevoie si de o adeverinta ca nu fac parte din patrimoniul national. Dar cel mai bine suna la compania aeriana cu care zbori sa te lamureasca daca iti trebuie vreun document si cum poti sa le duci. |
Da,exact,primesc si o stampila pe dos ca nu sunt din patrimoniu.Imi pare rau ca nu stiu exact de unde se obtine foaia si stampila,parintii mei s-au ocupat de asta dar fara,s-ar putea sa ai probleme.
Depinde cit sunt de mari,poate merg bine impachetate la bagaj de mina.
_
Alina,mami de printesa si baby
danat spune:
Ce document, de unde? Unde sa ma interesez, apropos de patrimoniu...si, ce patrimoniu, ca sunt facute de mine pt niste prieteni care m-au rugat sa le fac
Le voi transporta din Viena la Bucuresti. Credeti ca aici ar trebui sa ma interesez?
Cred ca, oricum, voi intreba la sediul Austrian Airlines.
Hobby
Flaflo spune:
Dana, www.aua.com/at/eng/About_Flight/preparation/luggage/handluggage.htm" target="_blank">uite ce am gasit.
danat spune:
Multumesc mult Flavia! Am sa sun si la ei sa ii intreb pina la urma daca intra la cala sau poate ramine la stewardeze.
Hobby