Redoutistele fidele La Redoute France (161)
Raspunsuri - Pagina 13
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Nushu cu 2 nurori sigur/sper sa fiu. Nu stiu zau daca ma mai incumet la al 3-lea. Chiar cu 3 baieti nu ma vad, bine nici cu 2....dar asta e. si spor la cumparaturi._ Gio 20+ si Marco(06.01.2006)poze |

Acelasi sentiment am avut si eu acum 11 ani
, mai ales ca sexul l-am aflat cand l-am nascut(la eco a fost numai cu dosul). Sarcina total diferita de prima, deci total convinsa ca este fata.Nasul nostru are o vorba: "mai bine iei bataie de la gineri decat de la nurori", are fete
ama1357 spune:
eu stiam o alta vb...
soacra adevarata este aia mare... ![]()
eu am doi baietei... deci am sanse...![]()
si eu am avut doua sarcini diferite si banuiam ca o sa am fetita... dar... pacaleala de 01.04 (atunci am ramas gravida
) tot baietel este
Brigit spune:
Dragelor,
n-am mai intrat de multisor pe topic-deh, belele...
N-am facut comenzi pe .fr, deci n-am cu ce sa ma laud.
Vin cu o rugaminte mare la voi, ca va stiu fete inimoase si saritoare, si va multumesc anticipat pentru sprijin.
Zilele acestea are loc RoblogFest, o competitie anuala prin care sunt premiate cele mai bune bloguri.
In faza finala s-a calificat si blogul Campaniei SOS Infertilitatea http://., campanie initiata de un grup de aspirante de pe desprecopii.
Asa ca va rog daca aveti 5 minute sa acordati votul vostru pentru blogul "aspirantelor ".
Trebuie facut cont, insa dureaza 5 minute-testat de mine. Am pus mai jos niste indrumari, sa va fie mai usor.
Multumiri infinite in numele fetelor de la SOS Infertilitatea
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
ChrisDun spune:
Salutare,
ieri m-au mancat degetele si le-am scris redutilor. Una din intrebarile pe care le-am pus a fost "de ce nu apare steagul Romaniei pe prima pagina". Bineinteles ca n-au raspuns.
Insa, ca sa ma razbun, le-am scris si fraza lui anne16: pacat ca tocmai acum, cand e criza, v-ati decis sa pierdeti clienti
Asta asa, ca sa ma racoresc ...
Va pup.
mihaser spune:
| citat din mesajul lui cristicross mihaser cum ai cumparat de la HM si cam cat costa hainutele.Ai vreun link? Livreaza in Elvetia (am acolo o prietena)? cris |
eu le-am comandat pe hm.de...nu stiu daca livreaza in Elvetia.
Eu am luat
http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/HM/
plus o rochita velur, o pereche de pantaloni fetita o pijama cars, un tricou cars cu maneca lunga si o bluza logg
Toate sunt ok! Eu am luat 2 bluze si sotul un tricou.
Spor la cumparaturi!
Brigit spune:
Chis, tu esti incapatanata ca mine. Eu nici acum nu am abandonat ideea de a mai face nitel tam-tam.
Si acum ma gandesc sa ii scriu lu nene Giuseppe.Abbamonte - tipul de la cabinetul lu' Kuneva, sa le zic cum ne-au trantit redutii usa-n nas cand noi, clienti fideli le-am scris sa ne dea jucaria inapoi.
Incep, scriu, sterg, pana la urma cred ca o comit. Daca omu' mi-a raspuns ( e drept, dupa 4 luni), nu e normal sa ii scriu si eu sa ii povestesc in ce faza suntem?
No, ca sunt de groaza...
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
anne16 spune:
| citat din mesajul lui ChrisDun Salutare, ieri m-au mancat degetele si le-am scris redutilor. Una din intrebarile pe care le-am pus a fost "de ce nu apare steagul Romaniei pe prima pagina". Bineinteles ca n-au raspuns. Insa, ca sa ma razbun, le-am scris si fraza lui anne16: pacat ca tocmai acum, cand e criza, v-ati decis sa pierdeti clienti Asta asa, ca sa ma racoresc ...Va pup. Christina |
Din pacate mie nu mi-a raspuns nimeni
Stiti ce cred:"si tacerea este un raspuns"
lizzy spune:
| citat din mesajul lui april16 Chis, tu esti incapatanata ca mine. Eu nici acum nu am abandonat ideea de a mai face nitel tam-tam. Si acum ma gandesc sa ii scriu lu nene Giuseppe.Abbamonte - tipul de la cabinetul lu' Kuneva, sa le zic cum ne-au trantit redutii usa-n nas cand noi, clienti fideli le-am scris sa ne dea jucaria inapoi. Incep, scriu, sterg, pana la urma cred ca o comit. Daca omu' mi-a raspuns ( e drept, dupa 4 luni), nu e normal sa ii scriu si eu sa ii povestesc in ce faza suntem? No, ca sunt de groaza... Pentru cauza infertilitatii! Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza! "Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie April |
vorba lui chris, macar de racoreala
facut user, dat cate un vot la fiecare categorie, in total 4 voturi. easy
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
ama1357 spune:
fetelor, voi ce pachete mai asteptati? ma refer de prin ce data...
nu de alta, dar efectiv nu mai am rabdare de data asta...

si spor la cumparaturi.
20+ si Marco(06.01.2006)