Salajencele in asteptare!!![82]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La raport si la cafea! Sa aveti pofta buna!
Fug sa spionez la odisee, poate primim vesti de la maria!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Citat:
citat din mesajul lui novus

Maria, ce mai faci ??? ceva semne ???

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

nimic....adica plin de semne, dar ....
mai are aproximativ o sapt si.... trecem la amenintari

Maria 39+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Asta era postat de Maria la 23:17, apoi la 00:30 a aparut mesajul prietenei sale, cu majoretele. Sa o fi apucat mai tare pe Maria si sa se fi dus la spital?!
Maria scumpa, daca ai nascut intre timp, iti spun felicitari si odihna placuta, ca ai avut ceva de tras, daca nu ai nascut inca, nastere usoara si multe multe

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioi tu ce emotii mi-ati dat. Io am vorbit pe la 12 azi noapte cu Maria pe mess, nu zicea nika de nascut. Numa ca fetita e tare jucausa si ca marti mere iar la control. Noa, amu ne-am trezit, merem sa ne facem programul artistic de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetele. Poftiti la cafeluta.
Ar trebui adaugat inca un simptom al dependentei de DC. Sambata, a trebuit sa iau laptopul toata ziua cu mine sus in magazin unde nu am internet, si ma manca rau de tot sa va mai citesc asa ca...am facut o descoperire...va pot citi de pe mobil. Nu stiu daca pot si posta, ca de fiecare data cand vroiam sa incerc intrau clienti asa ca pana la urma am renuntat.
Eu ieri n-am bucatarit aproape nimic ca am fost toata ziua la scarbici cu Cristina dupa mine, asa ca seara am mancat gateli de la mama. I-am facut Cristinei baie dupa un circ mare, eu vroiam sa aman pe azi ca din nu stiu ce motive nu mi se incalzea apa (ciudat, azi dimineata era totul ok) si mi-era frica sa nu raman cu ea sapunita si fara apa calda...da' vezi sa inteleaga fata, nu ca vrea baie si gata. M-am conformat. Apoi am facut niste cipuerci umplute ca le aveam de 3 zile in frigider...si somn de voie pe urma.
Imaginati-va ca fata mea a ramas treaza sa se mai joace, nu i-a ajuns de dimineata de la 10 si pana la 7 seara la magazin , ei la 11 seara inca ii mai trebuia sa-i facem cort...am lasat-o cu taica-su sa faca pe corturarii...
Bia, am ramas datoare cu un raspuns: si pentru baietei am primit pijamale proaspete
Dati-mi idei ce sa mai incerc azi la bucatarie. Pfuai, ce minte bolnava am, cat timp scriam mi-a venit mie o idee dar n-are nici o legatura cu oala, ptiu ca nu stiu de unde mi-a venit, zau asa.
Va pe toate, ne mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!!!!!!!!!!!!

multam de cafei!

mno, bine ca nu o deranjai pe maria.da nu inteleg mesajul prietenei ei.ea nu e la odisea mariei cu la alta si de aia am fost indusa in eroare.

fug la cafei.
iar ma doare capuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Bia, io creca nu ii copt. Capul nu altceva Elvira, si eu sunt in ceata cu bucatareala. Dar mai am si tocanita si sarmale si supa, deci azi pas la mancare. In ceata voi fi maine. si mai vin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

'neata!!!!!!!!!!!!!!

multam de cafei!

mno, bine ca nu o deranjai pe maria.da nu inteleg mesajul prietenei ei.ea nu e la odisea mariei cu la alta si de aia am fost indusa in eroare.

fug la cafei.
iar ma doare capuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Vezi daca gandesti prea mult?
Tu fete, eu am inceput saptamana bine. . S-a trezit si Stefan cand s-a trezit Auras, de fapt cand Auras era prin casa si se pregatea sa mearga la munca, pe la 7 fara un sfert, si neam sa ma doarma! S-a dat jos din pat si umbla prin casa dupa tata-sau, apoi sa il ridic la geam sa il vada pe tata-sau cum pleaca cu masina si sa ii faca Pa-pa, apoi ca ii e foame...asa ca sunt pe baricade de buna dimineata. Numai bine mi-am scos un piept de pui din congi sa fac niste supa de taitei, ca ii place tare mult lui stefan, mi-am pus haine la spalat, i-am dat de mancare la pui, am citit pe aici, si acu ma pun la exercitii. Sunt bucuroasa ca aseara, la vara-mea, atat vara-mea cat si nasa-sa, care mi-e si mie prietena de altfel, au remarcat ca am slabit. Dar pe cantar nu se vede deloc, insa simt si eu ca sunt mai fermi muschii, parca s-a mai asezat carnea pe mine. Asa ca o sa continui cu exercitiile.
Va pup si mai viu!
Ps: Miha, ce fain povestesti tu...la iarna viitoare ii cumpar si eu sanie lui stefan si mergem la derdelus.

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Noi avem sanie, da nu avem derdelus. Diana ce nu as da sa fiu eu cat tine (la kg ma refer)In alta ordine, maine sau poimaine ne-o chemat la vaccinul de 4 luni. Sa vad cand oi avea chef sa il duc. Amu is stresata ca naiba ca pruncu nu o crescut cat trebuie luna asta. Of, cred ca ma apuc sa ii dau de mancare nu il mai amagesc cu tzitzi. Mereu pare infometat. Asta nu se trezeste o data bine dispus, ci numai urland. M-am saturat! Naiba sa le ia de metode moderne de hranire. Andrei la 4 luni manca 3 mese de fructe, suc si fainos deja. Si avea 7,1 kg, desi s-a nascut cu 3,4,Alex papa numai lapte si nu are decat 6,6 kg desi s-a nascut cu 3,9 Ma simt ca o mama denaturata care nu e in stare sa isi hraneasca copilul.Nu imi ziceti ca nu is toti la fel, ca sfaturi de astea am dat si eu la toata lumea, dar cand esti tu in situatie se schimba treaba. Ma duc sa bocesc un pic sa ma descarc si mai viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
am trecut sa va doresco saptamana excelenta tuturo

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Oti draga, stiu ca nu vei face asa, dar stai calma, fato. Ce, e musai sa ia in greutate un anumit numar de kilograme?! Stefan la 4 luni avea 7 kg si 66 de cm. Nu a fost cumva racit sau altceva? Ma uit acum la greutatea si inaltimea lui Stefan, la 5 luni avea 7.800, la 6 luni 8.200 si la 7 luni 8.300. Deci intr-o luna pot zice ca a pus doar 100 de grame. Dar atunci lunile alea a fost si super racit, de am fost in spital cu el, plus ca la 5 luni si jumate l-am avut operat de hidrocel. Asa ca nu te impacienta, ca nu e nimic. Ce sa zic, poti incerca sa ii dai si supliment de lapte praf, daca tu constati ca nu se satura, si de aia plange. Si stean cum deschide ochii dimineata deja incepe sa pleoscaie, ca ii e foame.

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput