Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 16
aidaciolac spune:
... va las 

multa ... fug la spital cu analizele , se pare ca azi vom avea o zi mai buna ca ieri.
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
Aiduleeee, de unde mai poti sa ne intreti tot tu de sanatate??? sa ne feliciti pentru mici realizari??? sa ne lasi de-o cafea dimineata?? ..cu zi ce trece io-mi pierd vorbele tot mai mult.
va tin de mana, scumpelor. sa aveti o zi mai buna astazi!
asteptam vesti. 
un copil creste in inima mea ![]()
geta_florina spune:
'neatza ...

Aida... cuvintele sunt de prisos, stiu... dar vreau sa stii ca te imbratisez tare, tare
. ma rog pt voi cu speranta 
fetele toate sa aveti o zi cat mai buna

Geta, mami de Alex
poze
Doris-Alina spune:
Neatza...
Aidule, e cea mai aromata si savuroasa cafea,
daca e de la tine...
mai ales ca Kissy trompeteaza...
ma trezesc si eu imediat...![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
'Neata si de la mandea...
Buna cafa Aidule
...va doresc o zi cu spor in toate si sa fiti bine!Pup ochii mari de matzulica draga!
Amu' mer' sa o beau si p-aia adevarata
...miroase dumnezeieste de bine...
![]()
Vorbim...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
danitin spune:
Buna dimineata!
Aida, o zi cat mai usoara ... sa stii ca ma gandesc mereu la voi.
Maria, ce faci femeie?????? Aloooo, pai ori zapada, ori soare si flori, nimeni nu a comandat frigul asta umed si cetzos.
Geta, da, asta e cam naspa la serviciul asta. Dar ... asta am ales, asta trebuie sa duc ... is multe altele care compenseaza. Macar asa vad si eu cum arata orasul fara masini pe strazi.
Ana, am pierdut faza cu verdele ...?
Mihi, mii de scuze, mi-a zis colega ca m-ai cautat ieri, dar mult mai tarziu... poate ne conversam azi.
Katik, cum e la voi?
Dorisake, multa sanatate, e naspa rau cu racelile astea, io si acu' ma mai lupt cu urmarile ei ... aveti grija de voi.
Mie tot somn imi este iar vremea asta numa' energie nu-mi da.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Ana68 spune:
Salutare din nou....liniste mare in zona...eu am baut cafeluta...
Getuto...sa ai si tu o zi cat mai buna!
Aiduk....invat,sa sti...pe parcurs,iau lectii...am aflat cine-i verdele
...deci invata,incet incet.Ma gandeam ...
hehehehehe...ce mama nebuna sunt!
...cand Alex o sa dea la facultate,sa dau si io cu el,sa pot copia in sesiune de la el...![]()
![]()
,as avea si timp de invatat...tot asa...invatam de altfel,toata viata...ce nu?![]()
Doris,sa aveti sanatate!
Simonelu...pusici!
Andule...sper sa se gate si la tine vijelia...
Danuto...tinem legatura...
Deya...excelent
...distrati-va la greu,acum e vremea voastra
...bravo voua!
Dragele...vorbim...
Album pi casa
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Ana, demential verdele tau...![]()
O scumpatate de copil...
Dana, merci, ne refacem noi, incet, incet...spor la trebi, ca esti ocupata rau...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danitin Buna dimineata! Aida, o zi cat mai usoara ... sa stii ca ma gandesc mereu la voi. Maria, ce faci femeie?????? Aloooo, pai ori zapada, ori soare si flori, nimeni nu a comandat frigul asta umed si cetzos. Geta, da, asta e cam naspa la serviciul asta. Dar ... asta am ales, asta trebuie sa duc ... is multe altele care compenseaza. Macar asa vad si eu cum arata orasul fara masini pe strazi. Ana, am pierdut faza cu verdele ...? Mihi, mii de scuze, mi-a zis colega ca m-ai cautat ieri, dar mult mai tarziu... poate ne conversam azi. Katik, cum e la voi? Dorisake, multa sanatate, e naspa rau cu racelile astea, io si acu' ma mai lupt cu urmarile ei ... aveti grija de voi. Mie tot somn imi este iar vremea asta numa' energie nu-mi da. Mamica de spiridus "Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa." Coco Chanel NOI ![]() Spiridusul meu drag |
Dana,baga un ochi la Amalgam de ganduri...e pobestea croitarului cel viteaz.
Album pi casa
Amalgam de ganduri
danitin spune:
Ana, m-am lamurit. Super fain
, super, super....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag