Sezatoarea canadiana (132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Diana, daca mai treci pe aici, ti-am trimis un PM cu o intrebare. Merci

Lorelaim, abia astept sa-mi vorbesti in suedeza Nu ai mai povestit nimic de Gabisor, ce mai face, cum se intelege cu bunica?

Noi am mai facut un pas spre integrarea in iarna canadiana: ne-am facut abonamant la ski, asa ca musai sa mai mergem de cel putin 5 ori, ca sa rentabilizam costul Deci simbata si duminica sintem la ski Saptamina asta Antonia fiind in vacanta, a fost cu tati la patinaj (lacul Castorilor) si la derdelus...Saptamina viitoare are program de filme (festivalul filmului pentru copii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am venit si, pina la proba contrarie, am facut! Dar cel mai important este ca am scapat si pot sa dorm si eu linistita... ma uit si la un film in seara asta.

Margott, bine ai venit la Sezatoare! Si in Canada!

Maru, e mamicuta de la subiectul Tudorei, abia a ajuns in Canada si am invitat-o aici, i-am spus ca mai esti si tu care stai unde sta ea...

Simi, are prietenaaa! Baremi e frumoasa!?! Stii cum spuneam cind eram mai tinerele si aflam ca vreunul care ne placea, nu era chiar singur... nu ca daca ar fi fost singur, chiar am fi fost noi cu el... Adica, eu una, asa ziceam... poate nu si tu!

Mai citesc si daca nu adorm cu inghetata in mina, mai vin...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Vreau sa va intreb daca mai sunteti care veniti simbata in formatie completa(adica cu soti/conjointi sau cum vreti :)) ca sa stiu daca il aduc pe al meu cu mine, sa nu se trezeasca intr-o armata de doamne singurel si sfios (Simonna spunea, da'inteleg ca barbatii ei merg la film)

Margott, bine-ai venit! ti-am admirat pozele, uof ce frumos e pe acolo pe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana, vino cu mariul, si eu il aduc pe al meu si cred ca ar avea subiecte comune, din cate imi aduca aminte lucreaza in acelasi domeniu

Cge, nu o trimite pe Ancuta la film, ia-o cu tine

Abia astept sa va revad si va cunosc personal pe cele pe care n-am avut ocazia pana acum

Lorelaim, cateva poze cu Gabita pe contul comun ai timp sa trimiti ?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'neata!

Simo, idee buna cu Pink Panther2. Asa l-am convins si pe consort sa vina.

Am si eu o intrebare la contabile, ca tot e luni termenul pentru RRSP. Cat scade impozitul daca contribui la RRSP? este vreo formula de calcul care as putea s-o aplic? Multumesc anticipat!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

'neata!

Simo, idee buna cu Pink Panther2. Asa l-am convins si pe consort sa vina.

Am si eu o intrebare la contabile, ca tot e luni termenul pentru RRSP. Cat scade impozitul daca contribui la RRSP? este vreo formula de calcul care as putea s-o aplic? Multumesc anticipat!

Roxana, impozitul scade exact cu procentajul aplicat la grila de salariu. Ex: daca ai salariu de 40,000 si impozitul aferent e 16% (nu sunt cifre reale doar exemple) impozitul primit inapoi va fi 16% din suma contribuita la RRSP.
Nu uitati sa va includeti si activitatile fizice ale copiilor ptr care ar fi trebuit sa primiti chitante oficiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Dana, multumesc fff mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Rid aici singura, stiu ca nu-i politically correct, dar tocmai m-am conversat cu un client anglofon care vroia o favoare (adica timp mai scurt de reparatie pentru el) si cind I-am zis ca nu se poate a spus ca:’am inteles, esti doar tu emigranta si restul tabarnaci pe acolo’…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Donia multumesc pentru urari! Imi place in Ca, dar inca sunt in faza de acomodare!Pozele la care te refereai sunt facute la Magura, langa Bran, intr-o zona cu f putini turisti. Am fost si in 2008, mi-a placut tare mult, liniste si aer curat!
Ana Stroe, sunt unele zone superbe in tara, asa este! Pacat ca nu sunt valorificate pe masura!
Aici sunt cateva poze mai noi
http://family.webshots.com/album/570266976MkQIGW

Nelia bine ne reintalnim!:)

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Margott, bine ai venit, adaptare usoara.

Ana, nu inteleg tot ce a zis ala, da' tot ma distreaza.

Distractie frumoasa maine la joaca!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput