*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
hello!
am applepie nr 2 in cuptor!

Apropo de bubuit jucarii si alte obiecte('bubuit' e a la Bucharest City
) mie mi-a disparut telecomanda de la dvd de mai mult de-o saptamana, cineva s-a plimbat cu ea, a dat-o de toti peretii pana...a disparut fara urma!
ioana cum e David?..mai, eu la temperatura duib 38 nu-i dau nimic, antitermice! asa mi-a spus pediatra..e stare subfebrila, de la 38 e febra..iar supozitoarele paracetamol si novocalmin, numai daca sare de 39!
si 2
, unul ptr tuchi blue si celalalt ptr miha cu -n sus
![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Ha, credeam ca numai eu sunt cu dorsalul in sus. Ieri am inceput sa plang la un moment dat, cand ma chinuiam s-o culc pe Diana si ea facea mutre.
Cuscra si Diana face la fel, mai nou zice "ECA" la ce vrea si intinde manuta dupa care tine ce tine lucrul respectiv si-l arunca. Si apoi tipa dupa el si iar il arunca si tot asa... Eu nu pot sa vad montajul, imi cere sa ma inscriu...
aliceionescu spune:
Repejor...
Haide, Ioana, ca n-a zis nimeni ca-i ciudata faza cu olitza! Bv lui David descurcaret, la olitza mergaretz!
Cu olitza...Am luat si eu, o tin prin casa, o mai plimba Thea cand are chef. Sta pe ea si imbracata si dezbracata, a reusit sa faca intr-o seara 3 cacareze, la insitentele mele si ale lui tac-su, care ne scremeam sa ne iasa ochii din cap, sa priceapa fata ca e vb de caca. Pana la urma a facut si fata fix 3 cacareze miiiiici si taaari, apoi n-a mai rezistat sa ne privesca cat de jalnici si, probabil idioti, paream
, s-a ridicat, total dezinteresata de capodopera urat mirositoare si dusa a fost.
Eu zic asa: cand o sa am dispozitia necesara, o sa-i explic cateva zile cum vine treaba cu kk si pishu, acum mi-e si lene s-o fac si nici nu tin musai... Oricum, cand da buzna peste mine la buda si aude un pishu (
) zice tare: "apa"!!! Deci mai avem pana la "pipi", nu verbal, ci 'telectual.![]()
Iar am vb cat o zi de post...
Edit: Nici eu nu pot sa vad montajul...
bitza037 spune:
...nici eu nu pot sa vad montajul.....fa-lpublic Maria!!!!
si eu am American Pie la cuptor.....am facut relativ repede placintica,dar m-am enervat lasfarsit ca nu mi-au iesit frimiturile.....ceva am facut gresit.....ori am amestecat ingredientele prea multpana au devenit coca????ori nu stiu ce sa zic???poate trebuia sa le amestec decat putin cu lingura.....voi cum ati facut?![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Repejor... Haide, Ioana, ca n-a zis nimeni ca-i ciudata faza cu olitza! Bv lui David descurcaret, la olitza mergaretz! Cu olitza...Am luat si eu, o tin prin casa, o mai plimba Thea cand are chef. Sta pe ea si imbracata si dezbracata, a reusit sa faca intr-o seara 3 cacareze, la insitentele mele si ale lui tac-su, care ne scremeam sa ne iasa ochii din cap, sa priceapa fata ca e vb de caca. Pana la urma a facut si fata fix 3 cacareze miiiiici si taaari, apoi n-a mai rezistat sa ne privesca cat de jalnici si, probabil idioti, paream Eu zic asa: cand o sa am dispozitia necesara, o sa-i explic cateva zile cum vine treaba cu kk si pishu, acum mi-e si lene s-o fac si nici nu tin musai... Oricum, cand da buzna peste mine la buda si aude un pishu ( |

ce tari ati foooost!! sunt de aceeasi parere, olita mai are de asteptat si la noi!
LUNY
bitza037 spune:
..ce credeti ca fac eu acum???
mananc American Pie si savurez un capuccino

...asa da!!!!!!Traiasca cine a dat reteta la AP

!!!!
p.s.a iesit super crantanelel de deasupra, numai ca nu reuseam eu sa sfaram aluatul cand le puneam desupra
IRINA 
Antonia
sufletel
luny spune:
ufff...sunt singura, iubul meu s-a dus la un rentz, whist (sau cum s-o scrie
) intre baieti...noi nu putem iesi din casa inca, mai am de stat cxu Mufa vreo 2 zile, fir-ar sa fie..
Asa ca m-am apucat sa fac un piure unguresc cu ficatei la tigaie..![]()
LUNY
luny spune:
asa trebuie sa iasa, Bitza, crantanel!
si a mea e gata, abia astept desertul!
LUNY
bitza037 spune:
mai ANca .......mi-a iesit intr-un final crantanel,dar dupa ce m-am chinuit sa pun frimituri pe deaspura ca nu vroia sa se rupa bucatele/frimituri coca, era mai mult untoasa si am mai pus faina (ceea ce nu doream ca ingrasa)....tu cum ai facut ai pus ingredientele in castron si le-ai amestecat putin cu lingura, sau mai mult pana a iesit coca????ca aici cred eu ca am gresit....
IRINA 
Antonia
sufletel
bitza037 spune:
hai ca-ti dau eu un capuccino vitual sa-ti tin de urat......
Muffy ce face????
IRINA 
Antonia
sufletel