FIV 215

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Delia FELICITARI!! Multa bafta sa se dubleze bine beta si o sarcina la termen i-ti doresc!!
Cristal1995 i-mi pare tare rau!
Sheri multa bafta la punctie, sa ai oute frumoase si iubarete! Si mie i-mi pare rau de masinuta ta rosie...

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Of, nu pot spune cat sunt de trista, speram sa fie bine, sa ne bucuram azi pentru tine. O sa fie, candva si pentru tine si pentru noi...Imi pare tare rau, dar a fost doar o incercare. Uite daca reusesc fetele sa obtina legea cu subventionarea sunt sigura ca vei privi altfel lucrurile. capu sus si mergem mai departe!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Andicu pup si merci frumos...chiar nu mai am rabdare si vreau sa stiu daca e alba sau neagra situatia

Mie imi frig sanii si ma dor ovarele cand stranut. Am o intrebare in cazul temperaturii bazale am inteles ca aceasta este influentata de utrogestan; Stie careva la cat ar urca temperatura bazala influentata de utrogestan in cazul in care nu este sarcina? La primul fiv mi-am luat-o zilnic si am avut 37.1 si 37.2...de data asta nu am mai monitorizat tot timpul dar am vazut ca se invarte in jur la 37.1

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

CTISTAL imi pare foarte rau pt tine cuv sunt de prisos tu ai fost cea care mai primit prima printre voi mersi pur si simplu te pup si te imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Cristal, offfff, n-am cuvinte..... Iti doresc sa ai putere sa treci cat mai repede peste aceasta durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

dragelor imi cer scz pt deranj dar am o intrebare eu fac et in ungaria si pina la locul unde voi sta am 100 km nu stiu ce sa fac sa ramin acolo 1 zi 2 sau pot veni aici undeva linga satu mare ce parere aveti ce sa fac imi fac tot felul de griji inca o data scz dar am nevoie de parerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cristal... as vrea sa te pot ajuta in vreun fel... imi pare nespus de rau...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cristal, imi pare tare rau.Nici nu stiu ce as putea zice decat ca trebuie sa te ridici, sa te scuturi si sa mergi mai departe.Te pup.
Betty tu esti experimentata.Ai scris mai sus de temperatura bazala.Mi-am luat-o si eu si e 37.4 si nu stiu cat ar trebui sa urce.Sanii mi s-au mai relaxat insa durerea de burtica ca la CM persista chiar daca nu asa ...de nesuportat.
Va pup pe toate!Uf! ce zi!Una calda....alta rece...

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Betty tu esti experimentata.Ai scris mai sus de temperatura bazala.Mi-am luat-o si eu si e 37.4 si nu stiu cat ar trebui sa urce.Sanii mi s-au mai relaxat insa durerea de burtica ca la CM persista chiar daca nu asa ...de nesuportat.
Va pup pe toate!Uf! ce zi!Una calda....alta rece...

temperatura bazala trebuie luata dimineata cum te-ai trezit inainte sa te scoli din pat. Daca o iei in timpul zilei are cu totul alta valoare adica mai mare cu cateva puncte. Dar daca ai luat-o dimineata sigur esti gravidutza

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Betty honey, mersi pt raspuns.Nu am luat-o dimineata imediat cand m-m trezit insa maine procesez si iti zic.Saru'mana.

Mergi la inceput