Pepenasi de iulie - august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 19
ankalaura spune:
OOKA - la multi ani, sa fii fericita alaturi de cei dragi!
TURTU - si eu tot de mobilitatea aia vorbeam... Numa' ca asa cred ca s-a petrecut la mine - agitatia de dinainte era mult legata de birou. Este drept, o mare parte nu ma prea caracterizeaza... Prietene n-am aici, alea putine pe care mai am sunt in alte tari sau in alte orase, ironic... La cafenele si restaurante am renuntat treptat, mai ales de cand o avem pe Eliza... si tot asa. Si cred ca de-asta am ajuns sa nu mai duc lipsa aspectelor astora...
VICKY - mare dreptate ai!
Eu sper sa nu se 'intample', ca eu sunt ANTI-intamplare! In afara de situatiile unde, stiu eu, e o problema medicala, se chinuie omu' sa faca un copil..., zau daca pricep uimirea celor doua liniute! Eu mi-am luat test ca sa ma aflu in treaba, ca asa e trendul, dar ma intreb si eu de ce am luat test. Da' ma rog, asa sunt eu, imi socotesc miscarile si nu ma prea prinde 'intamplarea'... Sper sa nu experimentez asa ceva acuma, ca eu pe al treilea nu il fac, asa ca ar fi cazul sa ma duc la doctor sa imi recomande un mijloc contraceptiv ALTUL decat prezervativul...
ARIADNO - din pacate nu le am cu doctorii pe aici pe la noi, am avut o super pediatra la Budimex, dar, fata desteapta, s-a carat de aici, momentaneamente e la Paris...
Da' s-o gasi el un doctor, desi sper sa nu fie cazul si sa se regleze fata pana in martie!
flo1980 spune:
mcoca multam! 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
scumpi spune:
Maitrey f. frumoasa inimioara, multumim 
Flo multa sanatate piticilor 
Turtu am aceiasi pb. ca si Oana cu site-ul
. Sotul meu lucreaza in constructii.
Ariadna
sa rezolvati cat mai repede. Multa sanatate!
pupiiiiiiiii tuturor
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
ooka spune:
Salutare
Violeta, Kamelya, Tecky, Turturica, Sursula, Madina 71, Ladymina, Anka, Vicky mutumesc mult pentru felicitari si urari si va urez si eu asemenea, sa aveti vieti linistite pline de sanatate alaturi de cei dragi!
Maitreyi frumusica frumusica inimioara
si asteptam un test pozitiv![]()
Turturico
, multumesc frumos si sa stii ca m'am hotarat la roshu. Am fost la noi la farmacie
, la miniblu, sa vad scaunul. L'am vazut si m'am enervat ca scrie ca e facut la noi. Asa ca am doua intrebari pentru tine:
1. Al tau tot in Ro era facut?
2. Pernutele intr'adevar nu sunt decit din material textil sau sunt si ceva material impermeabil, ca astea de la noi arata tare rau.
Cred ca pana la urma ca sa nu te incurc si sa nu il iau nici de la noi ca am io buba la cap, ca la noi se fac special mai proaste, o sa il comand de pe un site din Olanda (asta daca se poate biansur, daca nu evaluam iar) si il trimit prin tnt, transportul e acceptabil si deocamdata e cel mai ieftin ca si varianta.
Vreau sa te intreb, nu eu, Vlad
: bagi usor pe Mara in scaun, asta banuind ca babysetul odata montat nu'l demontezi la fiecare utilizare a scaunului si a doua, ai table top, chestia aia de masa? o fi utila?
Pentru cine o fi interesat la miniblu au reduceri destul de mari si la unele scaune de masa, cel pneumatic mai jmecher
, redus de la 850 ron la 500 ron.
In rest m'am sarbatorit prin munca, cumparaturi si vizionari scaune de masa
.
Ariadna, mie mi'a recomandat dr sa ii dau fierul asa tocmai ca sa nu'i provoace varsaturi. Ii dau la minim doua ore distanta de o masa, cite 7 picaturi de doua ori pe zi. Daca nu se rezolva si nu se rezolva, (desi io tin pumnii sa isi revina fotomodela
), dr lu' purci e medic la un spital de neurologie, Sp Victor Gomoiu. Pe dr. o cheama Elena Balanescu si noi unii avem incredere in ea. Pe mine m'a ajutat cu purcelu de fiecare data cind nu manaca sau stiu io ce. Dar repet, sa dea Dumnezeu sa isi revina.
mai cetesc si revin![]()
mami de Sofi
happymum spune:
violeta, multumesc frumos.
sanatate multa si voua.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie