Pepenasi de iulie - august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela82 spune:
fetelor multumesc mult ptr raspunsurile legate de papa, m-am mai linistit clar.
si multumim si ptr aprecierea pozelor si ptr urarile de bafta la examene.
am admirat si eu pepenasii, sunt toti unul si unul.
am vazut si minunea Allegra, e perfecta
OOKA la multi ani, sa ai parte numai de lucruri bune
ma intorc si eu la ale mele
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
ileanna spune:
ooka draga mea La multi ani!!! si ma bucur ca esti cu noi!!!! 
Fete dragi, multumesc de incurajarile cu mutatul!!! Am de carat pana la et 5.
maitreyi asa este ... nu ma mai plang. Daca tu nu ai caldura ... este preferabil sa nu mearga liftul.
Vreau sa vad si eu poze cu Alle. Puneti careva link sau da-ti-mi si mie parola si user pe PM.
Asa si ... VOTATI-MA!! Jur ca dau bani la pensionari, mame si profesori 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=12" target="_blank">AICI
ana_a spune:
'neatza!
Ile, hai pe mess sa iti dau link ca nici eu nu stiu parola la pepenasi ![]()
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

flo1980 spune:
Buna dimineata!
Sara de dr_anca 
Andrei de catilin2008 
Filip David de ElizaClara
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
violeta29 spune:
Neataaaa! S-au trezit si puturoasele![]()
M-am bagat in pat aseara pe la 3 si abia pe la 4 am reusit sa dorm.Uite ca intrase si Gabriele in schimbul 3 si eu am fugit repede la culcare,ca incepusem sa ma cam cert singura pe-aici.
Noi il asteptam pe tati sa vina de la serviciu ca sa mergem la cumparaturi, ca maine vin nanutii fetei in vizita si vreau sa pregatesc ceva bun
Pina una alta ma cert cu o cana cu ciocolata calda ![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Anilansa spune:
buna dimineata

Andrei de catilin2008
Sara de dr_anca 
Filip David de ElizaClara 

OOKA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! SANATATE, FERICIRE ... SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR

va urez un wend placut...
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
violeta29 spune:
Se vede ca-i sambata, tot dau refresh si nimic...Slaba miscare.Tocmai cand statea si copilul meu cuminte si puteam sa stau si eu linistita pe forum.
Ma duc la smotru atunci.Un weekend minunat va doresc
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
maria-86 spune:
Neatza,!
In primu' rand LA MUUUUUULLLTIIIIIIII ANI!, OOKA!

mULTA SANATATE ITI DORESC, SA TE BUCURI DE BEBELE TAU, ALATURI DE SOT.
Aseara a fost foarte lejer pt mine, sa trez soata la Adina
.
Revenim!![]()
![]()
Maria, mamik de Adinutza mica
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Cu cm, eu nu l-am avut niciodata regulat,cnad am ramas gravi am folosit teste de ovulatie, asa ca stiu sigur ca am ovulat fix la o saptamana de la cm, deci nici la mine nu se potriveste regula, ca perioada aia teoretic ar fi trebuit sa fie safe. Oricum eu niciodata nu m-am ghidat dupa calendar, avand in vedere ca fara pastile, mie cm imi venea o luna da, doua nu, si tot asa...
Dar alta intrebare am eu: se poate sa iei pastile, sa ramai gravi si sa vina cm in continuare? Ca sigur cm peste sarcina se poate, ma intrebam daca nu cumva poate fi provocat de pastile.O sa ma credeti nebuna, dar mie parca mi se parea ca misca ceva in burta si ma gandeam, la naiba, poate oi fi gravi, chiar daca cm abia mi-a trecut, si nici nu mi-am dat seama. Mare mirare nu ar fi fost, asa fara simptome, ca nici la Ioana nu am avut aproape deloc, nici greturi, nimic, doar somn, ceea ce acum e clar ca e din oficiu. Si cum si burta mea inca e proeminenta ca de gravi, ma tot uitam eu in oglinda, si nu m-am linistit pana n-am facut testul care din fericire a fost negativ. Deci ce spuneti, ar putea fi posibil? Nu pt acum, ca m-am linistit, dar pt viitor...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
AnnaBaby spune:
LA MULTI ANI!!!! OOKA 

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!
Am vazut si eu poze cu Allegra, slava domnului ca a reusit operatia si acum are o gurita frumoasa mititica!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11