unde gasesc pescarii in bucuresti?
Raspunsuri - Pagina 3
samira33 spune:
la Piata Noua de la Obor,la etajul 1 e o pescarie tare faina...am vazut si fructe de mare proaspete acolo.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Rufus spune:
E perioada buna de stiuca (si in general rapitor). Stiuca pane e mortala...
E abundenta de caras. Fript in tigaie, cu mamaliga si mujdei...
E platica destula, saramura e inventata special pentru tipul asta de peste.
Iar daca nimeriti vreun lin, o sa uitati de pangasius si alte specii...
Si dupa mine in Obor gasesti ce-ti vrea sufletul. In Oborul ala vechi, daca ma intrebati pe mine.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Alex@Sara spune:
Si noi suntem amatori de peste,mai luam din Carrefure cand mi se pare ca e proaspat si chiar nu am dat gres pana acum(o data a luat tati pastrav eviscerat si se desprindea carnea de pe oase..brrr).Dar in ultimul timp,iau doar de la pescaria din hala noua d ela Obor,de la etaj.Din hala veche nu as lua carne,peste,branza,lapte,oua nici daca vad ca taie porcul/puiul,vitelul in fata mea .Acolo cred ca si aierul e contaminat...miroase de cum te apropii de raioane si un jeg pe jos,pe vitrine,peste tot,de mie una imi vine sa vomit instant,si nu,nu sunt vre-o sclifosita.Ce se face acolo numai comert civilizat nu e
Si peste mai luam de la tzara-dincolo de Afumati -e balta la 50 m de socrelli si cand baga plasa,se bat care sa ajunga primii la poarta la ei,ca stiu ca suntem mari amatori de peste.Soacra ar manca peste de 5 ori/zi si a doua zi ar lua-o de la capat.
Mie imi e dooorrrrrrrrrr de un peste de apa curgatoare-aca din Muresul meu drag....cred ca asta va fi comanda la fratelo pe cand mergem la Reghin.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Si noi suntem amatori de peste,mai luam din Carrefure cand mi se pare ca e proaspat si chiar nu am dat gres pana acum(o data a luat tati pastrav eviscerat si se desprindea carnea de pe oase..brrr).Dar in ultimul timp,iau doar de la pescaria din hala noua d ela Obor,de la etaj.Din hala veche nu as lua carne,peste,branza,lapte,oua nici daca vad ca taie porcul/puiul,vitelul in fata mea .Acolo cred ca si aierul e contaminat...miroase de cum te apropii de raioane si un jeg pe jos,pe vitrine,peste tot,de mie una imi vine sa vomit instant,si nu,nu sunt vre-o sclifosita.Ce se face acolo numai comert civilizat nu e Si peste mai luam de la tzara-dincolo de Afumati -e balta la 50 m de socrelli si cand baga plasa,se bat care sa ajunga primii la poarta la ei,ca stiu ca suntem mari amatori de peste.Soacra ar manca peste de 5 ori/zi si a doua zi ar lua-o de la capat. Mie imi e dooorrrrrrrrrr de un peste de apa curgatoare-aca din Muresul meu drag....cred ca asta va fi comanda la fratelo pe cand mergem la Reghin. |
De unde de dincolo de Afumati? Acolo merge si soata, undeva la dreapta dupa Peco? A fost luna trecuta si a luat si raci
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Si peste mai luam de la tzara-dincolo de Afumati -e balta la 50 m de socrelli si cand baga plasa,se bat care sa ajunga primii la poarta la ei,ca stiu ca suntem mari amatori de peste.Soacra ar manca peste de 5 ori/zi si a doua zi ar lua-o de la capat. Mie imi e dooorrrrrrrrrr de un peste de apa curgatoare-aca din Muresul meu drag....cred ca asta va fi comanda la fratelo pe cand mergem la Reghin. |
De unde de dincolo de Afumati? Acolo merge si soata, undeva la dreapta dupa Peco? A fost luna trecuta si a luat si raci
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
[/quote]
Maineasca .La curba mare de la Afumati o ti drept,nu faci nici stg nici dreapta,apoi dupa Petrichioaia faci dreapta si gata,ai ajuns .Chiar aseara aveau si peste prajit,ca am dat o fuga ca nu am fost in we ,dar eram satula pusca,asa ca nu am apucat sa mananc.Si de acum ei vor tine postul si mananca doar la dezlegare la peste,asa ca nu mai cumpara prea mult,ca parca e mai bun atunci proaspat,decat congelat
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....