unde gasesc pescarii in bucuresti?
Stie cineva?
Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)
Raspunsuri
Androix spune:
Depinde ce te intereseaza. In hala in obor gasesti, si mai gasesti raion de peste, destul de bine aprovizionat zic eu in orice hipermarket.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
luny spune:
in hala de la Obor, feelling-ul imi spune ca e mai proaspat pestele romanesc decat cel din hipermarket..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Taty spune:
Multumesc mult de tot!
Da,am avut destule experiente neplacute cu hipermarketurile si vreau sa incerc si o pescarie...
Androix spune:
ooo, pai sa nu crezi ca in obor sunt mai cinstiti. Poate ne scrie cineva care se pricepe cum se alege pestele proaspat ca si eu am o problema la capitolul asta de-aia ziceam ca dupa mine sunt bine aprovizionate hipermarketurile, ca io vad mult peste acolo dar nu stiu daca e si bun, il iau de bun...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Iael spune:
Ochii sunt limpezi, clari, cu irisul negru pronuntat (fereste-te de pestele cu ochi tulburi, albiciosi). Solzii se desprind greu la pestele proaspat. Branhiile sunt de un rosu aprins si tari (fereste-te daca sunt intunecoase, de altfel si miros urat). Cand apesi cu degetul pe burta pestelui proaspat, revine imediat.
MihaelaV spune:
Eu am luat de fiecare data peste proaspat de la pescaria din piata Moghioros, cea imediat dupa magazinul cu hrana pentru animale.
Numai ca acolo nu gasesti fructe de mare proaspete, dar crapul si restul pestilor sunt f gustosi.
Taty spune:
Multumesc pt raspunsuri!
Am reusit sa cumpar pt prima data peste de care sa fiu multumita: caras -care efectiv inca misca- din carrefour si chiar daca e multa munca de ales oasele mi-a placut si mie si fetitei. Cu 2 seri inainte luasem pastrav "proaspat" tot de acolo si de fapt era aproape putred...alta data am luat crap din acvariu dar era ingrozitor de gras...asa ca nu mai stiu ce sa fac....am sa incerc si la pescariile indicate de voi!
corap spune:
eu stiu un "tip" pt fileul de pangasius - cu cat e mai roz, cu atat e mai proaspat. nu trebuie sa fie albicios.
pt pestii intregi, in afara de ce s-a zis mai sus, - zicea o prietena-forumista ca "trebuie sa aiba o fatza vesela" . pe bune ca asa e
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Alexandrew spune:
Crapul este gras pentru ca este de acvacultura.
Cauta de pescuit/dunare-trebuie sa se observe la diferenta de pret acesta este mult mai scump decat cel din ferme.
Dai un ban in plus dar mananci mai bine :)
Citat: |
citat din mesajul lui Taty Multumesc pt raspunsuri! Am reusit sa cumpar pt prima data peste de care sa fiu multumita: caras -care efectiv inca misca- din carrefour si chiar daca e multa munca de ales oasele mi-a placut si mie si fetitei. Cu 2 seri inainte luasem pastrav "proaspat" tot de acolo si de fapt era aproape putred...alta data am luat crap din acvariu dar era ingrozitor de gras...asa ca nu mai stiu ce sa fac....am sa incerc si la pescariile indicate de voi! Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008) |
Alexandrew spune:
este bun si ala si ala.
dar tine cont ca panga din comert este adus din Vietnam.
se decongeleaza si se vinde ca fresh.
consumul de panga fresh a crescut foarte mult...si eu unul il recomand.
Incercati dorada regala care nu a mancat.Este tot farmata dar este delicioasa
Citat: |
citat din mesajul lui corap eu stiu un "tip" pt fileul de pangasius - cu cat e mai roz, cu atat e mai proaspat. nu trebuie sa fie albicios. pt pestii intregi, in afara de ce s-a zis mai sus, - zicea o prietena-forumista ca "trebuie sa aiba o fatza vesela" . pe bune ca asa e c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07 margele, zorzonele si briz-brizuri |