Clasament final Concusul CLIPE 2008
Raspunsuri - Pagina 4
lorellay spune:
Bafta tuturor...superbe poze....Am votata si eu cateva...cand am tim p ma mai uit...
Si totusi mie mi se pare ok cu atentionarea!E normal ca fiecare sa vrea sa stranga cumva voturi...ce e asa gresit daca rogi prietenii sa te voteze?
Cum spunea cineva mai inainte sunt pagini care se cam sar..10, 20...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
abramburika spune:
Votat si eu, cu maximul de stelute toate ... pacat ca mi s-au terminat punctele.
Citat: |
citat din mesajul lui conchita aa, sa nu uit: cine-i Ozi??? e o fetita superba superba, incredibil de frumoasa, pe la nush ce pagina. |
Exact! Pot sa-mi exprim si eu preferintele ? Ozi si fiecare cu drumul lui (aia cu gasca si bb in funduletul gol). Sunt superbe, semnificative si sper sa castige ...
P.S. Multumim pt. voturi, prieteni sau nu ...
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
lorellay spune:
ab2..super poza....5 stelutze....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
abramburika spune:
citat din mesajul lui lorellay ab2..super poza....5 stelutze.... Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Sabina spune:
in afara de ce-ati mai zis,. cea cu downshifingul dupa gaste si leaganul...sunt extrem de frumoase, pe ML o suspectez:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
conchita spune:
citat din mesajul lui Sabina in afara de ce-ati mai zis,. cea cu downshifingul dupa gaste si leaganul...sunt extrem de frumoase, pe ML o suspectez:)) |
ideeeem! si cred ca si aceea cu doi copilasi la fereastra, cu spatele. ale ei sunt cele mai frumoase, dupa parerea mea. sunt magice...
ciuf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
ideeeem! si cred ca si aceea cu doi copilasi la fereastra, cu spatele. ale ei sunt cele mai frumoase, dupa parerea mea. sunt magice... |
Subscriu. Emana parfumul copilariei. Multa sensibilitate este in pozele lui ML. Mi-as fi dorit sa fie mai mult apreciate .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ML spune:
Ce sa zic... multumesc... mi se face rusine. Preferata mea este "Un ochi de geam" ( a Dianei?!). Imi aminteste de vacantele petrecute la tara, in copilarie si de ferestrele asemanatoare ale bunicilor decorate cu perdele brodate, scrobite.
Imi place mult si bufleiul cu puful prizonier .
Take joy! (poze)
musetto spune:
ML, fetele au dreptate, iar tu ai face bine sa nu te mai rusinezi, ca n-ai cu ce .
Mult succes si sper sa iti fie apreciate pozele la adevarata lor valoare!
Deus spune:
al meu este frumos si sanatos insa...EMMA merita sa castige acest concurs fiindca ea ne-a invatat sa apreciem cel mai mult clipele din viata noastra in 2008 ! nu sunt ipocrita, asta cred eu!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit