America (151)
Raspunsuri - Pagina 18
sinzi_ana spune:
Eu nu prea am sanse sa slabesc bolind
...am crescut cu lapte de capra
si cand boleam imi dadeau "cure de atitudine", ma plimbau cu telescaunu la prima tuse iarna/vara...
Sinzi, Radu si David
psihologul
varsta
philip spune:
sunteti niste adevarate prietene si va multumesc tuturor. eu nu vreau s-o mai trimit pe mama la ambasada, era prea terminata ieri, pai daca o mai refuza o data ii sta inima si ce-am rezolvat. e umilitor si eu stiu cum e de cand am trecut prin porecsul loteriei. sounds familiar? de-acu i-am zis sa stea linistita, ne-om duce noi in concediu pt vrea luna si va veni fara probleme cand va fi cetatean italian. asta e.
apropos, cat de mici erau bebeii cand ati zburat peste ocean prima oara cu ei? noi am mers cu philip in italia cand avea 10 luni, drumul a fost ok, in schimb s-a imbolnavit crunt acolo, basca n-a mancat nimic timp de o luna. numai formula. sa ma risc din nou?
sanzi, lia, frumoase poze, asa imi mai relaxez si eu creierul nervos.
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
pumba spune:
philip - primul zbor la 9 luni,nu a patit nimic ,era inca alaptata si manca foarte putin , mancare normala.
blackpanterro spune:
Andreea, imi pare rau ca nu a primit mama viza :( .Doi ani nu mai e atat de mult, apoi va veni fara probleme.
Aidan a avut 2 luni la primul zbor peste ocean, 5 luni la al doilea tot peste ocean, 10 luni la al treilea catre Ro din Germania.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
miereamara spune:
Eu as vrea sa plec in Ro prin iunie-iulie, o sa aiba Aidan 6 luni si o sa zburam numai noi doi, dar ma gandesc cu groaza la bagaje. Pai dc la o simpla iesire cu caruciorul car dupa mine o mie si una de chestii, daramite la o calatorie de 15 ore cu avionul?
Lisa eu o sa fac toate vaccinurile (ti-am mai spus asta), dar urmez Dr. Sear's schedule. Practic in loc sa faca 4 shots la doua luni sa spunem, face doua la doua luni si doua la trei luni si tot asa. Sa vad ce parere are si pediatra. Singura diferenta fata de Dr. Sear este ca vreau sa ii fac si hepB acum, nu astept pana la 2 ani (am refuzat sa i-l fac in spital, am vrut sa mai creasca un pic puiul).
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
CRISMIR spune:
RUXI,super pozele!!..ce baiat mare ai
..si chiar seamana cu mami,dar mami a pus o poza in care nu se vede prea bine
...sa ne fenteze![]()
RAMONA
,ce s-a intamplat de nu esti bine?...sanatate si astept vesti bune!!
PUMBA,sanatate multa si familionului
Si pe noi ne paste ceva....azi merg si eu cu Robert la doctor ca m-a terminat noaptea trecuta de tuse si nas congestionat
...si acu' zice ca-l dor ochii
??!!!...mergem sa vedem ce zice si nenea doctorul,sa-l mai cantareasca si sa-l masoare![]()
si sanatate la toata lumea!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Irina, ce produs ii dai lui Aidan pt colici? Imi dai si mie un link de unde l-as putea cumpara? (pt nepotel
)
Sinzi, Radu si David
psihologul
varsta
philip spune:
adriana, cand a fost mai greu/usor? cand era mai mic sau mai marisor?
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
AB spune:
Si noi cu Anne-Sarah la 3 luni peste ocean, 7 luni in Europa, 11 luni peste ocean s-apoi tot asa.
Cu Marc la doua luni prima oara.
Si cel mai simplu a fot mai mici.. Laptic si gata. Nu trebuie plimbat. Decalajul orar e groaznic cu mesele solide care devin lichide cu foamea solida noaptea... Oiii
Delia21 spune:
Eu am plecat cu al meu pui in Ro prima data cand abia implinise 3 luni si a fost nesperat de cuminte,mi-a dormit tot timpul de parca ar fi fost pe somnifer.Cand era mic calatoriile cu avionul erau o poezie,....acum,....nu are stare,daca sta in scaun jumare de ora e mult,vrea doar plimbat,....si fac la ture cu el pe palier.Ce sa zic,cele 3 ore pana la Ny mi se par interminabile.A,...dar anul trecut cand am venit din Ro a fost o adevarata aventura caci am adus-o si pe LOLA,un german shepard pe atunci de 10 saptamani,...si nu a plans Rudy,ba a fost cumintel,dar plangea catelul.Sa mai spun ca a durat calatoria 36 de ore caci am stat prin aeropoarte cate 7 ore in Viena si 6 in Washington,.....nici nu vreau sa-mi amintesc.Efectiv plangeam de oboseala cand am ajuns in aeroport la West Palm,...caci nu m-a asteptat nimeni si ajunsei la 12 noaptea si trebui sa conduc masina lasata la aeroport.De atunci am invatasa nu-mi pun mai multe in spate decat i-as pune unei prietene,...sa nu ma pedepsesc singura aiurea.Totu-i bine cand se termina cu bine
,povestea are final fericit,totusi.Si,...uite asa am testat eu pe mine proverbul....sa nu-i dea dumnezeu omului cat poate sa duca![]()