America (151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip - imi pare rau pt mama tadar mai incearca,asa cum au spus si fetele ,trimite o scrisoare ,unde lucrati voi,de cand sunteti in state,motivul vizitei. frumoase pozele ! ati ales numele ?

sanzi- arati superb
miere- ce familie frumoasa ai!
lisa- am facut toate vaccinurile.

sotul si fetele virusaticea mica mi-a facut putina febra,tuseste si elimina...chestiipe mine ma dor toate cele,(spatele in special)saptamana trecuta am avut momente, cand se invartea casa cu mine.

AB - refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Multam mult.
Am baut ceaiuri calde Cami si sucuri de fructe. Sunt cam blegutza. Statui toata ziulica in varf de pat si am facut dinozauri din Lego cu fatuca. Pruncul abia incepe viroza... cred eu si sper sa ma insel.

Pumba si a mea a inceput cu dureri asa pe peste tot. Si fatuca se plansese ca o dureau picioarele, spatele. Febra a urcat greu dar sigur si s-a dat brusc jos din copac.

Ruxij daca nu ma rapune ceva/careva io vin. Creierul mi s-a dus asa ca trebuie sa solutionez dilemele ramase. Ma tot cuget daca sa nu vin cu o zi inainte de ce ai zis tu. Si daca sa iau au nu Continentalul, ca io vreu in Hawaii nu papa la rechini. Si ma rog io ca io... ca mai fac si ei o indigestie, dar cupiii. In rest viu sigur. Al meu s-o plans ca-l las acasa cu hamsterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

AB- poate te inseli cu pruncu,a capatat imunitate cu atatia virusi in casa.

ma doare spatele si am senzatia de jet lagaiurea de tot.

Mergi la inceput

Sper... ca parca i se umflasera amigdalele inaintea mandrei... dar arata obosit rau.

Sanatate Pumba mergi la nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, abia va asteptam...daca o sa fie foarte cald, putem sa ne si balacim in piscina si bebe cu piciorusele!!!
Ah...btw: am gasit capuse in padure!!!!! Era una indragostita si lipita de Radu...pe catel nu am gasit!!!

Ruxij, poze de la party?? Nu l-am mai vazut de mult pe Bogdan

Lisa, curand o sa iti fie dor de chipul bebelusesc!!!! Timpul zboara...

Pumba, eu cred tare mult in supa de pui...si ceaiuri si lamaie... (multam de complimente dar am pus si eu pozele care ma avantajeaza)

ABurel, sper ca te inseli cu pruncu...
aici cand veniti?...

Noi din ciclul bine faci bine gasesti...dupa ce am condus tot drumul dus-intors sa imi las sotu sa sparga seminte in dreapta...am primit aseara o ora de masaj...uf...ca in vremurile bune!!!!! Si creia o pauzali....
Azi s-a dat bolnav pe motiv de taxe...si dupa ce le-am facut, am fost la "mall cop" - haios si usor de digerat - si apoi am mancat niste picioare de crab pe un ponton romantic...
De bucurie mi-am luat si o masina de spalat front loader LG...sunt in extaz!!!!! Uscatoru' poate la anul
Am avut o zi plina...

Ah...si o info:
Cei ce au cumparat anul trecut o casa (first time buyer) au dreptul la 6000-8000$ bani inapoi de la taxe...(daca insa o vinzi inainte de 3 ani, trebuie sa ii dai inapoi). Si din cate am inteles este alta lege pe rol, daca va fi aprobata va mai fi un ajutor pt cumparatori de case de $7500....

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Iaca si poze, nah!
http://family.webshots.com/album/570212379hbYjTP

Sanzi, invidiile mele pt. masaj.

AB, super!! Abia astept!!

Bai io am facut ochii ca la melc azi la tipa cu taxele. Iau inapoi o suma imensa, n-am mai luat niciodata de cand sunt io aci, de aproape 10 ani atatia bani. Sper ca nu e gresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oau, Ruxij, ce maaaare e!!!!!! 7 ani Oau....(iar tu arati ff bine ...ai intinerit)

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Sanzi venim... da sa vad ce-ne coace nenea Obama. Apoi fac planuri de vacanta . Sa vad ce ne lasa. Ca a zis ca io readuc "bujetul" Americii pe linie dreapta. Taman cand ziceam si io ca ma imbogatii si-mi platesc naibii mai repede casa
Asa ca Sanzi vorbeste cu el si zii sa se grabeasca sa-mi zica o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Tnx! Pare mai mare decat e, lumea ii da 8-9 ani, pt. ca e inalt. Acu' o sa arate mai uratel o vreme (fata de cand era mai mic ), luuuung si slabanog. De aia m-am intors la indopat, ca nu se mai poate:))

Mergi la inceput

Wow si io si io m-am uitat la pozne

Bogdanelul cel sarbatorit . Asa-i e slabut, dar are ochi de veveritza asa de baiat dastept ca mami. Ai un baiat frumusel si tras prin inel Tu esti cam obosita, dar te uiti la el si-ti dai un premiu
Cati invitati ai avut? Ca erau o tona de cadouri pe acolo
M-am uitat si la pozele cu bradul... si vad ca ai deja doi copii :)))

Lisa si noi am facut toate vaccinurile.

Mergi la inceput