biologia credintei

biologia credintei | Autor: alibra

Link direct la acest mesaj

buna tuturor de pe acest forum si bun gasit dupa o luuungaaa pauza.
de vreun an incoace (nici nu mai stiu cand am postat ultima oara pe forum) am inceput sa ma interezez de terapii complementare, reiki, tehnica radianta, tehnici de vindecare emotionala, etc.
Cu tot interesul crescut pe care il aveam pentru ce invatam, tot nu reuseam sa fac lucruri concrete in directia vindecarii. asta pentru ca nu aveam viziunea de ansamblu. nu va mai spun prin ce framantari am trecut, pana cand am inceput sa ma rog sa mi se deschida mintea sa inteleg, sa-mi fie trimisi ghizii potriviti pentru ceea ce doream sa fac - sa devin terapeut. ei bine, rugaciunile mi-au fost ascultate si am ajuns sa cunosc niste oameni cu totul si cu totul deosebiti care mi-au facut cunoscuta notiunea de modelare holistica. adica sanatatea mintii, a sufletului si a trupului. adica nu este suficient sa te ocupi exclusiv doar de una din aceste parti pentru a fi in armonie si sanatate deplina, ci trebuie sa ne reconsideram ca un intreg format din trup, suflet si minte. stiu ca deja multa lume stie ca suntem ceea ce gandim, vorbim, mancam si relationam, dar constientizam cu adevarat lucrul asta?
in fine, ideea este ca vreau sa aduc la constanta un curs de baze fundamentale ale terapiilor complementare pentru toata lumea care doreste in primul rand sa se vindece si apoi sa ii ajute si pe altii sa o faca. daca sunteti interesate/ interesati de participarea la acest curs, va rog sa imi raspundeti aici in formul si voi da mai multe detalii.

mai jos am pus un link catre un articol si film, cum va este mai usor sa vizionati sau sa lecturati, al unui medic care trateaza o tema foarte interesanta: biologia credintei. aveti rabdare sa treceti de prima parte a articolului/filmului, pentru ca partile cu adevarat interesante sunt de la jumatate incolo.

Vizionare/ lectura placuta!

http://www.armonianaturii.ro/Biologia-credintei.html*articleID_545-articol
http://video. google.com/ videoplay? docid=-488370216 086689353&ei=nHVYSfmGFojojgLJ m-nJCw&q=fymaaa.blogspot. com o alta conferinta a dr. Bruce Liptoon

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alibra spune:

fetelor, am uitat sa va spun ca in film/articol se discuta despre conceptie si cresterea copilului ...

Mergi la inceput