*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)
Raspunsuri - Pagina 20
tuchita spune:
Stela, si Seb e intr-o perioada de semigreva...cu bona mai mananca ceva, cu mine nik...si in jurul acestei ore ii e foame si urla ca e nervos, nu-i pot baga nik in gura cu lingurita...mai roade cate un biscuite si se calmeaza.
Acum 10 minute m-am enervat si i-am pus iaurtul in bibe subtiat cu un picut de apa si a baut cam jumate...cred ca pana si-a dat seama ca e alt gust si nu e lapte...acum se plimba cu biberonul prin casa...
Alice, am vazut cum se spala fata pe dinti...si cum sade ea pe scaunel...
Zoze, ce faci bun? Placinta?

Simo, nu-i asa ca e frumoasa Moldova? ca si moldovencele, de altfel!![]()
Eu sunt singura cu teroristii, ca si aseara....sper sa nu-i strang de gat!
De fapt Ili e cuminte la desene, Surubelul n-are stare!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
randunici spune:
Hai Naty ca mi-a placut de tine!! Sincer-ca v-am zis ca de la un timp zic tot ce am pe suflet-ma asteptam sa te superi,sa te victimizezi-dupa cum zicea Olga..dar jos palaria!! Bravo!! Esti de gasca!!

natynic spune:
Luny, sa stii ca am tot vrut sa o votez pe Iuli, mi-am facut cont acolo si cica trebuie activat cand imi dau ei mesaj pe email si-s vreo 3 zile cred si tot n-am primit niciun mesaj!
Ariel, felicitari!
Mooaaama, sunt haine si pt bunicii lui Aricel
...si inteleg ca mai dureaza pana se poate comanda?
Gata, ma duc la citit.
Bye!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Hai ca m-am adunat de pe drumuri. Raspund in ordine inversa cititului :
Tuchi, Stela, cu "numaratul" stafidelor se ocupa in timpul mesei, cand e oprita sa le bage in gura atat de mancarea din gura, cat si de mine/mama/soacra-mea. Dupa ce termina de mancat, isi indeasa in dusmanie vreo 3 in gura pe care le molfaie juma' de ora ( va reamintesc ca Sophie nu are probleme cu inghititul, ea mananca si fermoare si nu se ineaca
)
Luny, sunt un Dr. House in miniatura, mey
am nimerit diagnosticul diferential 

. E bine ca e pe trecute!!!!
Bubu, ROR-ul se face la o luna dupa vaccinarea cu Infanrix Ipv+Hib/ Pentaxim.
Naty, am copiat pe mess ce iti scrisesem aici
!
Ma duc sa imi fac floricele ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008