*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)
Raspunsuri - Pagina 11
ralucaspm spune:
Miky, sanatate micutei 
Mimo, am vazut pozele. Tortul e super, dar de baietel m-am indragostit.
Seamana cu nasicul nostru.
Zoze, Cris, Miky 

pt kg pierdute. Eu am 10+0.5kg acum
.
Zoze, Ioanna se pare ca e spre bine, dar acum s-a molipsit Iorgos si el e mult mult mai rau.
Cred ca nu o sa dorm deloc in noaptea asta. Sper sa vina maine randunoiul din Atena ca sa ma ajute. Daca nu poate o sa vina deabea sambata de dimineata cu vaporul. I-am spus sa le spuna celor de la scoala ca e piticul bolnav si ca eu sunt straina si singura aici, etc. Sa mai infloreasca si el un pic.
Astazi a inceput sa se mascheze lumea. Am iesit seara afara cu treburi si cand i-am vazut imi parea rau ca nu sunt bine si piticii mei ca sa ies si cu ei mascati. Normal astazi trebuia sa ne intalnim cu prietenii si sa mancam carne la gratar sa ne afumam, ca e Joia afumata in care incepe carnavalul si se mananca carne la gratar. Dar cu 2 pitici bolnaviori si fara randunoi, unde sa iesim si cine sa ne faca gratar ![]()
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
bitza037 spune:
.....ptiuuu am uitat ca am vaut poze si cu Tudor

Luny hai ca mi-am adus aminte ca la baieti se ia motul la 1,5 ani si doar la fete se rupe turta la un an....bine dar sunt si exceptii de la regula
gata, mi s einchid ochii....ma bag la somnic vad ca nu mai este nimeni pe crengutza....ce-i drept cam bate vantul rau afara si toate randunicile sunt la adapost
Criss...la Brico,zici????ufff este cam departe de mine, la Bricolaj nu o avea????oricum este mai aproape decat la Ikea....merci de pont

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
hai ca ii dau un
lui Ralucai sa-i ridic putin moralul...sa se faca bebe cat mai repede bine!!!!!imim pare rau ca nu va puteti duce la gratar
gata, acum chiar ca inchid
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ralucaspm spune:
Am vazut sufletel blond si ochi albastri de Antonia scumpici foc.
Irina, mie de carnaval imi pare mai rau. Doar ca se aude cum petrece lumea de Joia afumata si noi suntem singurei .
Noapte buna si linistita !
ccris_ccris spune:
Iaca pozici noi!
Enjoy!

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mihutza11 spune:
asa deci, Mimo voi faceti repetir la petrecaraie..
Luny asa stiu si eu ca nu-i bine, dar de ce habar nu am..
Simo ma bucur ca va place in Moldova.. este tare frumoasa.. si randunoiul meu mi-a zis de multe ori, desi isi iubeste Oltenia lui, dar cica Bucovina mea e paradis
.. si asa e... si sunt fff multe manastiri frumoase.. si nu neaparat astea mai cunoscute gen Putna, Moldovita etc..
dar am si eu un offf mare.. vreau sa vad si eu Maramu'.. deci cat am stat acolo asa aproape nu mi s-a arat sa merg, dar acum asa as vrea..
Zoze eu mai faceam si clatite de post fara oo, cand era cazul.. ieri am papat si eu ultima portie de clatite.. v-am zis ultima? eu le mananc cu inghetata
.. mai ales inghe de fructe merge..
cu motul si turta la noi.. stiu ca v-am mai zis dar eu cu nasa nu am mai vb de luni bune, ea nu se sinchiseste sa intrebe macar o data de Andra, iar cu sotul vb ca lucreaza in acelasi loc si se mai intalnesc, dar sunt convinsa ca daca nu ar lucra impreuna nici macar un Salut nu ar zice.. eu ma gandisem la un mom dat hai sa o intreb de sanatate (chit ca nu ma simt cu nicio musca pe caciula), dar al meu mi-a interzis, ca cica nu e vina noastra ca e ea asa nesimtita..
mama Bitza ce frumusica e in lochita galbena!!
dar numai ca am o dilema cu ce a contribuit randunoiul?![]()
am vazut si dolofanica de Cris!
Raluca imi pare rau ca nu va puteti distra la carnaval!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
natynic spune:
Neata! 

Tuchi e bolnavioara, inteleg (
) dar Gecko unde-i cu cafeul??![]()
Am vazut pozici dis-de-dimi...Cu Mihaita adormit si plictisit la masa (deci se intampla si la case mai mari
), cu Antonia pasionata de fructe (si eu zic la fel, ca tati dormea cand a facut-o
) si cu Andreea scumpa foc. Mamici care puneti fetelor clame in par (pt ca au par
) cum faceti sa stea clamele? IUlia le-ar da jos in secunda doi sa le cerceteze ea
-vorba lui Miha
, daca s-a apucat ea si de speologie...
Sunt racita...am crezut ca mi-a trecut cu homeopatele, aiurea, doar ca nu mi-e asa rau dar boala tot boala e, nene...Acolo unde merg sa invat e al naibii de frig, imi iau eu pulover gros si beau o tona de ceai cald da' uite ca degeaba.
Fetelor, cam cat lapte mai beau puii vostri pe zi si de cte ori pe zi? (evident, ma refer la puii cu lapte praf). Iulia acum dimineata bea 230-270 ml iar seara 180-240 ml; ii mai dadeam la pranz dar mai mult de 100 nu bea niciodata iar acum de cand mananca mai mult la pranz nu prea mai vrea si ma gandesc ca nu are rost sa o fortez, mai ales ca papa si iaurt din belsug, si branzica, si cereale cu lapte...Oricum, pe cutia de Nestle Junior scrie ca este necesar 210 ml de 2 ori pe zi, deci oricum ne incadram.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
neatza!
Naty, eu ii dau Andrei in mana alta clamita pana ii prind eu in par una.. deocamdata merge distragerea
.. si am mai obs ceva la ea.. cred ca o sa fie o cocheta, ca daca cumva ii pica imediat vrea sa o puna la loc numai ca normal ca nu reuseste
.. sau daca ii pun sapca lui taica-su in cap (sau o palarie) chiar rade si o lasa asa.. se duce si la randunoi sa o vada si el, daca nu e prin zona.. si pe urma tot asa si-o da jos in joaca, incearca sa o puna inapoi in cap, si daca nu poate ma ia de mana si mi-o intinde sa i-o pun eu.. e o dulce 
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
Am ratat petrecerea lui Vladut 
La multi ani, pui frumos! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!
Mimo, sa-ti traiasca feciorul!
Vio &
Sean
natynic spune:
Mihutza, eu cred ca Iulia si-ar scoate clamele din cap non-stop...Dar bravo Andrei ca-i cocheta!
Bitza, stiam si eu ca-s in Ikea covorase antiderapante eftine si bune, numai ca daca e sa ma duc io pana acolo mai bine ma impusc, asa ca am comandat pe bebelusultau si a doua zi mi-a venit frumusel la usa barlogului...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!