Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai ce sa ma trezesc ca nici nu am dormit
La inceput a fost Maria care se vaita de dintisori si pe urma am lucrat si noi ceva ca doar suntem la ovulatie
Multumim pentru voturi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pai ce sa ma trezesc ca nici nu am dormit
La inceput a fost Maria care se vaita de dintisori si pe urma am lucrat si noi ceva ca doar suntem la ovulatie
Multumim pentru voturi

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

si lui raul ii ies iar 4 dinti/masele deodata ... mai copilul asta nu stie sa actioneze decat la pachet .... ca mama-sa nu poate face lucrurile pe rand ...vesnic le face deodata

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

deci am avut parte de un mic dejun "superb".... cu o mana il indopam pe Raul in scaunul de masa si cu cealalta tineam bibe in mana si ii dadeam Ceciliei sa pape ... Au inceput sa urle amandoi ca le e foame... unul tragea inebunit de plasa cu paine ... si ea isi manca pumnii...de auzeau si vecinii cum ii tzocane

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco astia te mananca cu totul de pe acum dar cand or sa fie mai marisori

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!

Ieri am fost la ginecolog si am hematom (aparut din cauza ca l-am tot ridicat pe Matei in brate). Am trecut pe tratament cu Utrogestan, magne b6, nos-pa iar marti revin la ecografie. Sper din tot sufletul sa se retraga.
Lui Matei ii ies 2 maselute si simte nevoia de alinare si vine mereu si intinde mainile sa-l iau in brate. Ma durea sufletul azi ca nu puteam sa-l ridic. El nu vrea de obicei in brate, decat in momentele cand il doare ceva. Si este si f mic sa inteleaga de ce nu-l pot lua .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!!!

Ieri am fost la ginecolog si am hematom (aparut din cauza ca l-am tot ridicat pe Matei in brate). Am trecut pe tratament cu Utrogestan, magne b6, nos-pa iar marti revin la ecografie. Sper din tot sufletul sa se retraga.
Lui Matei ii ies 2 maselute si simte nevoia de alinare si vine mereu si intinde mainile sa-l iau in brate. Ma durea sufletul azi ca nu puteam sa-l ridic. El nu vrea de obicei in brate, decat in momentele cand il doare ceva. Si este si f mic sa inteleaga de ce nu-l pot lua .

of, dragu de el...asa e si Eric, tare lipicios si ammos, mai ales cand il doare ceva sau cand ii e somnic... greu e sa nu poti sa-l iei in brate...sanattate si sa ne aduci evsti bune...dar stai cumintica, oricat ti-ar fi de greu sa rezisti...

Nu te ajuta sa stai cu Matei in pat, sau pe covor, sa va jcuati impreuna sau sa va uitati la desene? nu stiu, zic si eu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Pe BB o cred ca nu aude ...ca are otita...dar restul???

Poze pitici

nu aud .....dar vad bine.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

roxxy, imi pare rau. doamne ajuta sa ai o sarcina fara probleme pana la sfarsit. asa e, iti va fi mai greu cu 2 bebei mici sau acum cu sarcina si cu bebe mic, stiai asta de la inceput. av fi greu dar si frumos!!!
ank te felicit pt prima noapte dormita neintrerupt!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!!!

eu rezolvam situatia asta stand jos sau pe pat in fund si il luam in brate si il dezmierdam ... la mine nu a fost niciodata cazul de sangerare... dar cand simteam ca sunt la capatul puterilor asa faceam .... Curaj o sa fie bine... o sa vezi ca o sa ai o printesa bucalata si frumoasa

Poze pitici

Mergi la inceput

ma pregatesc sa fac surf .... si dupa sa devin micul samurai

Poze pitici

Mergi la inceput