LMA - Albinute & bondari de '07 (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Pisi, am zis sa nu va tin prea mult cu bb2 ca pana la urma aici e vorba de omuleti de 2 ani.
E cumintel, face niste mutrisoare tare haioase, are inca ochii albasti si noi ii zicem Gogonila ca se gogoneaza cu ei la tot ce misca.
Am avut ceva probleme ca mananca lacom, mult si cu aer apoi vomita si am fost la pedi. Dupa un eco la esofag si stomac mi-a zis ca nu are nimic pe acolo decat acest reflux mai puternic, trebuie sa ii dau debridat si sa-l tin mai sus de la mijloc incolo. Il tin in scoica, sper sa nu se cocoseze.
Face si oaaa, oaaa, asa mai delicat cand il mai doare burtica, ii place tare in brate, noaptea mai doarme cateva ore si pe burta mea ca sa pot dormi si eu. Nu inteleg cum de nu vomita cand il pun pe burtica pe mine, se odihneste si el si eu.
Fata de atitudinea pe care o aveam la Petrisor acum sunt mai calma, dar si mai dragastoasa, il pup si il tin mult in brate. La Petru nu eram asa usor de pacalit, il puneam in patut ca la carte, cand nu mai plangea, chiar si de 20 de ori pana se potolea de tot. Acuma pe asta mic l-as tine breloc.
Am avut probleme si cu bubitele la fundic dar au trecut ca m-am pus sa-l spal la fiecare schimbat cu apa calda si nu mai are.
Nu prea sunt eu multumita de cantitatea de lapte pe care o produc, da, eu sunt genul de mama care face capat de tara daca nu alapteaza macar 3 luni, asta e, am si eu niste pitici.
Oricum vineri face o luna si pare ca a luat 1 kg, cand nu se mai incadreaza dau si supliment.
gata, ca sunt off si se supara albinutele si bondarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani [red Ana[/red] !

Multumim tuturor de urari si de aprecieri. O sa ni se urce la cap, cu siguranta...

Ma duc la Teodora, ca tocmai ce-a terminat de mancat...revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Ana! Sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami!

Felicitari Radu pentru primul dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Gaia nu te mai mira...lui razvi primul dinte i-a iesit la 4 luni juma si toata lumea radea de mine cand ziceam pe la 3 luni juma k ii ies dintii....FELICITARI PT PRIMUL DINTE!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Ana!

n-am vorbele la mine. piciu si tatal piciului sunt virusati. tusesc, stranuta si tot tacamul. azi am stat cu ei acasa, de maine ii las singuri.

absoluta nu ai de ce sa te superi pe d-le de la cresa. atat timp cat nu stiti cauza diareei e mai bine sa stati acasa. poate n-ar fi rau sa incerci copro. sanatate timeei!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Gaia felicitari petntru vizita Zanei Maseluta! Ai iesit la mal cu un cadou?

Rein pe mine nu ma plictisesti deloc cu amanunte despre Calin. Sunt direct interesata! Sa vad ce si cum ca sa stiu cam la ce sa ma astept!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

absoluto, si io insist cu mersul la medic...daca nu se indreapta nicicum poate e bine sa vedeti si alt doctor. Daca e ceva viral e mai bine sa o tii acasa sa nu imbolnaveasca si alti copilasi, oricum au fost dragute ca au primit-o si asa.
Dr ce ti-a zis sa ii dai?

da noua chiar nu ne arata nimeni o poza de la a doua aniversare a bazaitorilor?! atata ignoranta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Iiiii, daca Rein se jeneaza ca va spune de bebe...eu am fost o nesimtita cat v-am spus de Raul.
Mie imi place sa va aud cu orice problema, nu numai cele legate de albinute si bondarei. Si mai ales de bebe mici.

Am vazut filmulete cu Veve care face puzzle si cu atotstiitorul Edy.

Ada, imi pare rau ca e bolnavior puiul si sper sa nu fie nimic grav.

Gabi multumesc frumos de aprecieri, toti copilutii sunt speciali si sunt sigura ca o sa ai o fetita asa cum iti doresti!

Dintisor la 4 luni a avut si Raul, in ziua in care a implinit 4 luni il avea iesit si nu imi dadusem seama.

Rein - eu te incurajez cu laptele, ( doar ma cheama Fulga) cred ca daca gestionezi bine situatia ai toate sansele sa poti alapta cat iti doresti. Eu am avut unele probleme in alaptarea Giuliei - desi nu ma asteptam pentru ca la Raul totul a mers bine - si am cerut ajutorul la subiectul cu Alaptatul Help-line de la Femina intim. Si uite.....acum nu mai stiu cum sa scap si am amr mic sa nu ma declare fetele ciudata daca trec de 2 ani.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile! Sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi.

Multa sanatate si insanatosire grabnica pentru Alex si Timeea. Imi pare tare rau ca iar sunt copilasi bolnavi in stup.

PISIKUTA- eu imi fac oarecum griji ca Maria incurca culorile asta in ideea ca stei f multe lucruri si nu inteleg de ce le incurca atat de rau. Eu nu tin sa o invat ceva anume la varsta asta: ba da am tinut la dezvatarea de suzeta si invatatul la olita. In rest nu-i impun multe chestii. O voi bate la cap cu invatatul mai tarziu. Legat de bona, da o duc uneori la ea sau vine ea si mi-o ia acolo in zilele cand trebuie sa i-o las si la pranz. Ea se duce la 7.45 si duce baiatul de 3 ani si jumatate la gradinita si apoi fie vine cu fetita de 2 ani si 4 luni la mine si raman aici, ies afara tot tacamul fie vine si-o ia pe Maria sau i-o duc eu daca la pramz trebuie sa doarma acolo (ei au 2 patuturi). Si oricum alternam locul unde stau si pentru fetite ca pentru Maria mea e mai interesant acolo ca jucariile sunt mai noi pentru ea iar pentru cealalta fetita e invers. Si oricum suntem oarec um vecine ca sta la 5 minute de mine.

GABI- iti spun si eu la fel ca celelalte fete ca nu-i asa grav ca fetita din burtica e putin mai mica. Si mie-mi spuneau la inceputul sarcinii ca Maria e mai mica cu aproape 2 saptamani si cand colo am nascut-o de 3350 g si cu fix 2 sapt mai devreme (38s).

Felicitari CLAUDIA pentru baietel. Sa fie sanatos, frumos si norocos.

STEFIMIC- imi pare tare rau pentru bunica ta. Nu stiu cum ar trebui sa faceti.

LA MULI ANI CARMENFR si RIANNA!

MADY- ce activitati am eu cu Maria: desenam la biroul ei, facem chestii din plastilina pe care ea le strica imediat, insiram animalele si incercam sa le punem pe categorii cu puiutii lor etc, citim , de fapt cercetam cartile ca nu are rabdare sa-i citesc mult, ne ascundem prin casa, cantam si dansam, culcam bebelusii, le dam de mancare si iesim afara macar 1 ora si jumatate pe zi iar dc e urat chemam toti copiii de la bloc (4) la noi.

CARMEN94- "dragute experientele voastre la cumparaturi. Pisica pe care vrea sa o scoata de sub canapea nu e adevarata,nu?

CARMEN mi-a placut mesajul tau ca te simti bine in pielea ta la 30 ani. Si ai toate motivele. Ai o familie f frumoasa. Sa fiti sanatosi cu totii.

CRINA-MIO- ce frumos.... sa dea fata zahar la cal.... Pai Maria mea vede caii la zoo in carti sau la cei care vin in spatele blocului sa caute in gunoi. Si oile la fel in carti.....

mai ELYANNE fetele au copii cu pretentii si vor trenulete THOMAs si costa de te-ndoaie. trenuletele alea din Ikea imi plac si mie.

ABSOLUTA- dc nu va e prea peste mana s-a deshis un nou loc de joaca aici in Titan pe Postavarului. E nou (de 3 zile) si sigur nu au locurile ocupate.

PISIKUTA- unde-i microdelta asta? Ca as merge si eu cu maria. trebuie sa fie f frmuos dc nimeresti o zi frumoasa.

KITTY- Tu ii mai dai laptic? Te invidiez. Mi-am dorit asa mult sa o alaptez pe Maria dar nu a fost sa fie. La bebe 2 cand va fi sa fie poate va fi mai bine.

azi am sarbatorit-o pe Maria cu copilasii d ela bloc. asa ca am avut 5 copii sub 3 ani jumatate si 4 mamici acasa. A fost f frmuos. Copiii s-au jucat asa frumos, au suflat pe rand in lumanare, maria s-a bucurat de cadouri.... A fost o atmosfera asa frumoasa.... Le-am facut tort azi noapte. A iesit chiar bun. a fost cu afine (le congelasem in vara) si capsuni. Maria nu a mancat decat niste afine si capsunele. Ei chiar nu-i plac dulciurile. asta este.
A, legat de greutate.... Din pacate cantarul pe care o cantarisem acum 1 saptamana care indica 11 kg si un pic nu e bun. Are 10,5 kg. Asta este. unt dezamagita dar era prea frumos sa aiba 11 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Poze de la petrecere. Sunt prima care pun desi Maria nu are inca 2 ani: ha, ha, ha.... 2 ani

Mergi la inceput