Gasca de Constanta *(104)*
Raspunsuri - Pagina 19
jone spune:
pai cam am de sapat si e mult si gravidele sunt o specie aparte de oameni.nu au voie nimik.
nu prea tin eu cont dar parca si cazmaua e prea mult ptr mine.dar tot am dat cu sapa ca sa imi pun floricelele.

.
sunt ciudata.nu am flori in casa dar afara as pune peste tot.
pupici
jo
,
si alexandra
noutati.,
angelseby spune:
Buna dimineata,Constanta!
Ce faceti azi? Noi stam in casa,se pare ca e zi frumoasa la noi dar nu putem iesi Seby e racit are rosu in gat si facem injectii
nastasie spune:
angela, imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori.eu stau la casa de cultura, aproape de kaufland.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
angela, cand ai zis spital m-am gandit la cel mare desi scria clar ferdinand
.dar acum cand mi-ai zis si de kaufland am inteles mai bine.parca n-as fi din constanta.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ontica Camelia spune:
Buna!
La multi ani Cristina(bisous)! Sa cresti mare, frumoasa si sa-ti asculti parintii!

Angela multa sanatate micutzului! Sper sa scapati repede de injectii.
Noi stam in zona Dorally.
Jo incearca anul asta, macar, sa dai indicatii la altii, asta in legatura cu sapatul/plantatul, tu ocupate de partea cea mai grea - PRIVITUL.

We placut!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
buna seara fetelor. ce mai faceti? ce mai este nou? noi iar cu tuse si sincer, acum la sfarsit de gradinita,ultimul an sunt tare dezamagita.nu stiu ce sa mai cred.ii cam tin in curent si imi raceste cam des.maine cred, merg sa stau de vorba serios sa vad ce rezolv.
Va doresc un inceput de saptamana frumos!
Madamsadamy spune:
Buna dimineatza!!!!!!
Mor de ciuda ca am muncit ieri. A-ti vazut ce zi super de plimbare gratar etc?
Azi am sarbatorit, nu am targuit nimic abia astept sa se faca ora 10 sa ies la cumparaturi
.
Eu locuiesc in cartier KM.4-5.