Clinici private vs. clinici de stat
Pareri...
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
Raspunsuri
ellanik spune:
Fetelor , ceva m-a determinat sa deschid acest subiect chiar daca pe alocuri s-a discutat despre diverse clinici.
Experienta extrem de placuta pe care am trait-o in clinica Med New Life m-a facut sa deschid acest subiect.Asistentele sunt minunate,conditiile sunt foarte bune .Intreg personalul este de nota 10.Modul in care am fost tratata este de nota 10.Asistenta responsabila de acest proiect este foarte rabdatoare.Am sunat-o de un milion de ori si de fiecare data a fost amabila si zambitoare.Acolo totul e la superlativ:incepand cu lenjeria impecabila , continuand cu zambetul asistentelor si cu profesionalismul d-lui prof.Ron-el.Eu sunt foarte multumita de aceasta clinica .Voi ce experiente ati trait in clinicile in care ati fost?
pufoasalaura spune:
buna, si eu sunt o pacienta a acestei clinici.in mare sunt de acord cu ce ai scris mai sus, dar ce pot sa subliniez este faptul ca multe dintre costuri mi se par cam exagerate pentru niv.de trai al romanului,mai ales ca nici nu sunt decontate.
ellanik spune:
Eu am dat pt FIV 3000 euro .Daca eram in Bucuresti, echo era gratuit insa asa am platit separat.Si crede-ma ca la dr la care merg un echo simplu e 120 ron si pt o consultatie care a inclus echo si consultatie infertilitate am dat la dr mea 300 ron.La MNL pe un echo,o spermograma si o consultatie de infertilitate am dat 100 euro asa ca...eu nu vad o mare diferenta.parerea mea.Bine ar fi sa vedem aici si pareri de la alte clinici sa putem face mai bine diferenta.Pup

goldi spune:
Eu am experienta Medlife - nu chiar pt FIV, dar pt o laparo, inseminari, etc si intr-adevar, te poti simti confortabil chiar si in momentele nu prea placute prin care trecem toate aspirantele in goana dupa bebe, te simti bagat in seama si ascultat iar conditiile si curatenia sunt incomparabile.
Din pacate, experienta unui domeniu atat de sensibil se capata greu si ei sunt de-abia la inceput.
Costurile sunt mai mari decat la stat dar variaza in functie de clinica.
Pt un FIV sau o operatie pe inima, m-as duce la stat-pt experienta doctorilor- dar pt altele as opta pt privat .
cosicel spune:
Stii care-i punctul slab la Med New Life? FRIGUL!
Cabinetele alea de consultatii nu-s incalzite, si cand faci inseminare (deci ramai pe masa cam 30minute) iti ingheata si sufletul.
Noroc ca personalul e super atent si te acopera cu un cearsaf... dar oricum intepenesti de frig.
In rest, n-am nimic de reprosat, sunt super ok toti, incepand cu fetele de la receptie, si pana la medici.
Yep, preturi cam piperate dar doar la profesor si la FIV.
psj spune:
Eu am nascut la Medlife si am fost operata anterior la Pantelimon. Nu suporta comparatie. La Pantelimon nu-mi schimbau nici amarata aia de sonda, au fost cazuri cand a pocnit din cauza ca era punga prea plina.
O mizerie umana incredibila, nici nu mai vreau sa-mi amintesc.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
elena_june spune:
buna fetelor,
eu nu am deloc o parere buna despre Med New Life. desi aveam programare cand am intrat persoana de la reptie nici nu s-a obosit sa ridice ochii din calculator. Cand a sosit doctora ne-a strigat "cine este la dna. X sa vina dupa mine". Apoi mergi pe niste culoare... la plecare aceasi persoana de la receptie era foarte ocuata in a sta pe net incat nici nu aveam pe cine intreba unde sa platesc.
a doua oara nu am mai calcat pe acolo. nici dna doctor nu a excelat.
pana la urma tot intr-un spital de stat am gasit un doctor minunat care se poarta frumos cu toata lumea.Chiar si asistentele nu sunt uracioase.
iubu77 spune:
Buna
Eu am nascut primul bebe la municipal si al doilea la Medlife..Hmmm
nici nu sufera comparatie..
la MEDLIfe curatenia este impecabila.. atitudnea personalului medical la fel..Nu am avut nevoie de absolut nimik..la Municipal..ma intrebau..unde e crema? unde e tamponu.. a nu trebuia asta trebuia cealalta..pai medicamentu cutare nu avem.. a pai etc si etc..
Plus ca am platit destul de mult si la municipal..acum 2 ani cam 20-25 milioane..la stat e la stat..daca bugetul permite recomand cu caldura privatul si mai ales Medlife..
Am o amica care s-a opera la ei de hernie de disc cu Dr.Nica si de asemenea a fost ff multumita..Confortul si caldura celor de acolo te fac sa treci mai usor peste peratie si ce decurge din ea..
Eu cand am nascut nu am folosit absolut nimik din ce am adus..aveam in acmera si periuta de dinti de la ei..halat..camasa de noapte, papuci..tot tot
pufoasalaura spune:
totul se rezuma la buget pana la urma.acum puteti sa va dati cu parerea!
in urma cu 3 zile am facut o recoltare din col, in vederea unui histero.
rezultatul a fost negativ(nu aveam nici o infectie).analiza a fost facut la medlife.azi(vineri)am fost la filantropia gata pregatita de interventie.protocol sa nu, acolo am fost pusa sa fac din nou o recoltare a secretie.rezultat:vaginita.sunt usor mahnita, mai ales ca am incercat in perioada asta sa-l tin pe sot departe de zona cu pricina tocmai de teama ca nu cumva sa se schimbe ceva. si totusi s*a schimbat.acum unde sa te mai increzi?
apropos, histero s-a amanat ptr.data viitoare cand voi repeta procedura.
roxx26 spune:
adevarul este ca tratamentl si conditiile sunt adesea incomparabile...Eu nu am inca bebe, dar ma gandesc sa nasc la o clinica privata, sincer as opta pentru Centrul Medical Unirea, avand in vedere ca maternitatea cea noua este la 100 m de casa noastra, dar din pacata nu stiu daca o sa ne permitem...