scurgeri vaginale

scurgeri vaginale | Autor: luretiam

Link direct la acest mesaj

buna!
am si eu o intrebare...daca imi poate raspunde cineva..
dupa fiecare menstruatie, imi apare o scurgere maronie, ca o continuare a ciclului. s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? ce ar putea fi si cam cat e de grav?
multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

luretiam, si mie mi s-a intamplat chestia asta, la inceput, cam primul an, cand inca nu se stabilizase ciclul menstrual, si de multe ori intarzia. dar asta a fost doar la inceput, cam un an, pe urma n-am avut intamplari de astea... si din cate am inteles era normal.

nu as stii altceva ce sa iti spun, poate fetele de pe forum o sa te ajute. insa da mai multe detalii, varsta, cat de regulat iti este CM, ai copiii sau nu... stii tu, detalii din astea, ca sa ne lamurim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Luretiam, cum iti dai seama ca nu e parte din menstruatie? La mine tine foarte mult menstruatia de obicei (7-8 zile) si in ultimele zile asa arata, ca o scurgere maronie si vine foarte putin.

Exista o pauza la tine intre menstruatie si scurgerea asta?

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Si eu am aceasta scurgere dupa menstruatie.La mine dureaza cam trei zile dupa incheierea menstrei.Adica dupa ce numai curge sange pur.La mine nu exista nici o pauza de zile de ex. am un ciclu neregulat si tine in jur de 4-5 zile urmatoarele 2-3 zile sunt cu scurgeri maronii.In prima zi inca folosesc un absorbant iar apoi urmatoarele zile folosesc alldays.

Ca fapt divers...cand mi-am facut un pap test dr. m-a intrebat cate zile dureaza scurgerea maronie dupa terminarea menstrei.Deci e normal.
Nu stiu daca e bine sau nu,dar eu nu mi-am pus niciodata problema de aceasta scrugere atat timp cat vine lunar si apoi apare scurgerea normala.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_mami spune:

mie dr mia zis cai normal se curata organismul de tot ce a fost rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_mami

nu-mi vine a cred cum un poate da asa o explicatie!
Este vorba de sange "vechi", ramas din primele zile ale menstrei. Practic ramasite de sange care nu se elimina cu totul in primele zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Cu aceeasi problema ma confrunt si eu inainte de inceperea propriu zisa a menstruatiei. De fapt debuteaza cu un sange maroniu in prima zi.
Acum 2 saptamani am fost la consultul ginecologic de rutina si am intrebat medicul despre asta si mi-a spus ca e din cauze hormonale si nu e nimic grav. Eu am probleme cu tiroida si cel mai probabil asa se explica.

Nu e nici o problema grava, insa ca sa fii linistia poti consulta un endocrinolog ca sa vezi daca exista vreun dezechilibru hornonal in organism.

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luretiam spune:

la mine nu e nicio pauza; menstruatia tine 4-5 zile , iar dupa, inca vreo 2 zile, secretiile astea maronii, in cantitate foarte mica.ciclul e regulat si nu am nicio alta modificare, dar nu am avut pana acum cateva luni asa ceva niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Luretiam, asa e si la mine, dar e ceva normal, nu mi-am facut niciodata probleme. Tot menstruatie o consider.
La tine nu a fost asa dintotdeauna? Sau brusc s-a schimbat situatia? Daca asa a fost intotdeauna nu inteleg de ce iti faci griji .

Daca ti se pare o problema si ti-e teama sa nu ai ceva, mergi la control.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuca81 spune:

Buna, fetelor...am si eu o intrebare. M-am tot uitat pe net si sut fel de fel de explicatii. Daca aveti idee ce se intampla (inainte de a merge la medic, ca nu mai am rabdare) va rog sa ma luminati, poate imi fac mai multe/putine griji.

Asadar am avut o peratie de extrauterina acum 6 saptamani iar in saptamana 4 aproximativ am avut niste pete maronii deschis care erau foaaarte mici si au durat cam 2-3 zile maxim. AM sperat sa-mi vina ciclul atunci..primul dupa operatie. Nu a fost asa...petele s-au dus iar ciclul n-a venit nici astazi (6 saptamani.)...

Cate griji sa-mi fac ?
Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Citat:
citat din mesajul lui nicol_mami

nu-mi vine a cred cum un poate da asa o explicatie!
Este vorba de sange "vechi", ramas din primele zile ale menstrei. Practic ramasite de sange care nu se elimina cu totul in primele zile.

in functie de pacient se dau explicatiile in diverse stiluri si limbaje.
Daca a vazut-o stresata si fara prea multe notiuni de medicina , presupun ca nici dornica atunci de asa ceva , i-a oferit explicatia cea mai simpla si linistitoare care este identica cu ce spui tu .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput