scurgeri vaginale

buna!
am si eu o intrebare...daca imi poate raspunde cineva..
dupa fiecare menstruatie, imi apare o scurgere maronie, ca o continuare a ciclului. s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? ce ar putea fi si cam cat e de grav?
multumesc!
Raspunsuri

gabytza25 spune:
luretiam, si mie mi s-a intamplat chestia asta, la inceput, cam primul an, cand inca nu se stabilizase ciclul menstrual, si de multe ori intarzia. dar asta a fost doar la inceput, cam un an, pe urma n-am avut intamplari de astea... si din cate am inteles era normal.
nu as stii altceva ce sa iti spun, poate fetele de pe forum o sa te ajute. insa da mai multe detalii, varsta, cat de regulat iti este CM, ai copiii sau nu... stii tu, detalii din astea, ca sa ne lamurim...

Deianira spune:
Luretiam, cum iti dai seama ca nu e parte din menstruatie? La mine tine foarte mult menstruatia de obicei (7-8 zile) si in ultimele zile asa arata, ca o scurgere maronie si vine foarte putin.
Exista o pauza la tine intre menstruatie si scurgerea asta?

rhoneea spune:
Si eu am aceasta scurgere dupa menstruatie.La mine dureaza cam trei zile dupa incheierea menstrei.Adica dupa ce numai curge sange pur.La mine nu exista nici o pauza de zile de ex. am un ciclu neregulat si tine in jur de 4-5 zile urmatoarele 2-3 zile sunt cu scurgeri maronii.In prima zi inca folosesc un absorbant iar apoi urmatoarele zile folosesc alldays.
Ca fapt divers...cand mi-am facut un pap test dr. m-a intrebat cate zile dureaza scurgerea maronie dupa terminarea menstrei.Deci e normal.
Nu stiu daca e bine sau nu,dar eu nu mi-am pus niciodata problema de aceasta scrugere atat timp cat vine lunar si apoi apare scurgerea normala.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

lavi02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicol_mami mie dr mia zis cai normal se curata organismul de tot ce a fost rau ![]() |

Este vorba de sange "vechi", ramas din primele zile ale menstrei. Practic ramasite de sange care nu se elimina cu totul in primele zile.

oana_n spune:
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu inainte de inceperea propriu zisa a menstruatiei. De fapt debuteaza cu un sange maroniu in prima zi.
Acum 2 saptamani am fost la consultul ginecologic de rutina si am intrebat medicul despre asta si mi-a spus ca e din cauze hormonale si nu e nimic grav. Eu am probleme cu tiroida si cel mai probabil asa se explica.
Nu e nici o problema grava, insa ca sa fii linistia poti consulta un endocrinolog ca sa vezi daca exista vreun dezechilibru hornonal in organism.
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasaPoze cu noi

luretiam spune:
la mine nu e nicio pauza; menstruatia tine 4-5 zile , iar dupa, inca vreo 2 zile, secretiile astea maronii, in cantitate foarte mica.ciclul e regulat si nu am nicio alta modificare, dar nu am avut pana acum cateva luni asa ceva niciodata.

Deianira spune:
Luretiam, asa e si la mine, dar e ceva normal, nu mi-am facut niciodata probleme. Tot menstruatie o consider.
La tine nu a fost asa dintotdeauna? Sau brusc s-a schimbat situatia? Daca asa a fost intotdeauna nu inteleg de ce iti faci griji .
Daca ti se pare o problema si ti-e teama sa nu ai ceva, mergi la control.

Tzuca81 spune:
Buna, fetelor...am si eu o intrebare. M-am tot uitat pe net si sut fel de fel de explicatii. Daca aveti idee ce se intampla (inainte de a merge la medic, ca nu mai am rabdare) va rog sa ma luminati, poate imi fac mai multe/putine griji.
Asadar am avut o peratie de extrauterina acum 6 saptamani iar in saptamana 4 aproximativ am avut niste pete maronii deschis care erau foaaarte mici si au durat cam 2-3 zile maxim. AM sperat sa-mi vina ciclul atunci..primul dupa operatie. Nu a fost asa...petele s-au dus iar ciclul n-a venit nici astazi (6 saptamani.)...
Cate griji sa-mi fac ?
Va multumesc mult

XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lavi02
![]() ![]() Este vorba de sange "vechi", ramas din primele zile ale menstrei. Practic ramasite de sange care nu se elimina cu totul in primele zile. |
in functie de pacient se dau explicatiile in diverse stiluri si limbaje.
Daca a vazut-o stresata si fara prea multe notiuni de medicina , presupun ca nici dornica atunci de asa ceva , i-a oferit explicatia cea mai simpla si linistitoare care este identica cu ce spui tu .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/