Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)
Raspunsuri - Pagina 22
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina il mai pun odata http://s35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/?action=view¤t=sofiabartok.flv Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Suberb.... e o dulce...nu mi-a venit sa cred cum canta singurica
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
valentina_22 spune:
Luy, e mortala rau pustoaica ta, m-a cucerit iremediabil!
multi Me!
Cecilia, poate reusim sa ne vedem saptamana viitoare, cu vremea asta nu cred ca este poisibil zilele astea, totusi eu sunt disponibila si in week daca vrei si vremea este buna!
Alinus, imi pare bine ca ai mai dat pe aici! Cum te simti si ce-ti fac cele doua minuni ale tale?
Danielle, ce mai face Ebonee? Cum a fost vizita la spital, sper ca te-ao linistit!
Un mare
pentru cele doua fete frumusele, Alinus si Danielle!
Astazi m-am vazut cu Mariana,nu s-a schimbat deloc, a ramas aceeasi fata deosebita si cu foarte mult bun simt. Nici nu zici ca este insarcinata in 5 luni+, nu are deloc burtica. Imi pare rau ca am ratat-o pe Eliza, dar a acaparat Andrei publicul ![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008
luy spune:
betty, a primit cadou acel puzzle, nu l-am cumparat noi. Dar uite, l-am gasit www.mytoys.ro/jucarii/filtru/varsta-3,categorii-23,brand-141" target="_blank">aici
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
aeperju spune:
Erina, drum bun si sa ajungeti cu bine acasa! Ninge in continuu la Piatra. E frig dar frumos!
Ne vedem cu siguranta!
emma
Sabina spune:
Luy, m-am uitat impruna cu Sofia la Me, este extraordinara!
Sofia a zis ca ea nu era asa desteapta la varsta aia(si nu era
)
o pupam tare de tot!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Valentina sa vedem cum este vremea si vorbim.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
fetelor, luam o pauza, pentru noul capitol? Cine se ofera ?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008
danuta36 spune:
Seara buna!
Am trimis pe mailul comun un program cu care puteti deschide ce-a trimis Marunzika (dupa ce il instalati..)
Ce frumos canta Puppi 
Roxana_G spune:
Am sosit de la neurolog, se pare ca ar trebui sa il stimulam ceva mai mult ca sa vorbeasca.
Bona va avea multa treaba si noi la fel. Altfel ni s-a recomandat inscrierea intr-o forma de colectivitate prescolara.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danielle02 spune:
valentina,
multumesc de intrebare,Ebonee e super ok,o rea si jumatate
toata ziua trebe sa fie ocupata,eu,ma duc abia luni la eco sa vad ce si cum,nu mai am rabdare.
am vazut-o pe frumoasa Sofia care canta extraordinar de bine la pian,felicitari Sofia,esti o fetita desteapta si frumoasa 
adi,felicitari, sper sa nu suferi de greturi,sa ai un bebe sanatos 
tuturor
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007)