Un raspuns urgent va rog?

Un raspuns urgent va rog? | Autor: Babisa

Link direct la acest mesaj

Va rog mult cine ma poate ajuta sipe mine cu un raspuns despre anticonceptonale.Le iau de 3 ani de zile dar nu am mai patit asa si nu stiu ce sa fac.Am luat 11 pastilute (desorelle),adica pana joia trecuta mai exact si de atunci am uitat sa le mai iau (fetita foarte racita , eu buimaca din cauza asta),astazi cand m am intors de la gradi dupa ce am dus o , m am trezit invadata de rusi,cu dureri de burta..abia atunci mi am amintit de anticonceptionale.Intrebarea e , ce sa fac? sar peste pastilele care nu le am luat si continui cu restul?le opresc de tot?daca le opresc ,cand trebuie sa incep urmatoarea folie?cumva astazi fiind prima zi de menstruatie?
Multumesc mult anticipat si astept un raspuns astazi daca se poate , macar sa incep folia azi daca este cazul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci nu ai luat pastilele 6 zile, da?
poti incepe o noua folie ca si cum ai incepe ptr prima oara. adica cu prima pastila, mai ales daca menstra a aparut azi.
totul va fi ok, stai linistita.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

off topic:
ce ma distreaza expresia asta codificata 'invazia de rusi':) Bietii rusi, in ce i-am bagat:)

Porbabil ca rusoaicele or zice: m-au invadat romanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multe femei procedeaza intentionat asa pt a amana menstra. cum a aspus si roxana incepi folie noua (daca e prima zi de ciclu) ca si cum ar fi prima data.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

off topic:
ce ma distreaza expresia asta codificata 'invazia de rusi':) Bietii rusi, in ce i-am bagat:)

Porbabil ca rusoaicele or zice: m-au invadat romanii

super.

Multumesc mult pt raspunsuri fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu fac altfel cand aman: iau cate folii am nevoie, fac pauza de 7 zile in care vin pseudo-rusii si incep noua folie.
O singura data am uitat sa le iau 4 zile la rand, a 5-a zi m-au navalit, iar ziua a 8-a am continuat folia si am mai cumparat una. Deci nu in prima zi de cm.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

fetelor, am azuit acum cateva zile ca anticonceptionalele aduse in Ro, sunt de calitate foarte proasta (fatza de cele originale)... am ramas socat: oare noi nu suntem tot femei si avem dreptul sa beneficiem de best of???

nu stiu daca asa o fi, sau pur si simplu, un fel de antireclama, insa chiar mi-e groaza!!!

Mergi la inceput