America (150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc din nou pt urari!
Andrada, ce e aia SAHT? Ma bucur ca sotul tau n-a avut greturi din astea de mascul frustrat. Poate si-o reveni si al meu, ca eu nu ii dau sanse anul asta sa gaseasca nimic ca lumea. Problema e ca poate veni acasa ca SAHD si sa imi faca mie asa tot timpul, asa ca mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu recunosc ca desi mi-ar placea, nu ma pot baga in discutiile voastre despre lumea academica, pt ca nu am habar. am vrut insa sa-i urez la multi ani lui bogdan si sa vad daca mi-a raspuns ciuf.
ciufule, nu ma uita cu certificatele de nastere, ti-am scris si pm.

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani, Bogdanel!
"when I grow up I want to be a parent just like you", eiiii, asta da compliment, Ruxi!

Vaz ca vorbiti de job-uri si scoli....eu am luat hotararea (si criza asta m-a ajutat intr-un fel) sa stau acasa macar pana in toamna. Initial am spus ca in mai-iunie ma apuc sa imi caut job, dar am realizat ca job de mare perspectiva in Gainesville nu am sa gasesc, macar sa astept pana ne mutam. Job-uri mai gasesc eu, dar timpul petrecut cu piticul nu o sa-l pot recupera in veci si valoreaza cu mult mai mult decat un job.

In Romania am lucrat in domeniul financiar, prima oara la o firma de audit financiar si apoi intr-o clinica care facea studii medicale. Asta a fost job-ul care mi-a placut mult de tot si as fi avut perspective mari acolo,acum au deschis si o clinica de fertilizare in vitro.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

SAHD am vrut sa zic (ma gindisem la tati).
Pe moment nu, dar acu mai zice una-doua, desi zice ca la fel ar face daca ar fi.
Si apoi Lia de nu scapi oricum.

Ideea e ca nici ca single working mom nu e asa un blessing. Poate barbatii sint altfel dar eu tremuram ca varza la fiecare lay-off, asta e dupa dotcombubble, toti anii aia n-am cerut nimic de la sefi...etc. (abia acum m-am intremat
A

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

SAHD am vrut sa zic (ma gindisem la tati).
Pe moment nu, dar acu mai zice una-doua, desi zice ca la fel ar face daca ar fi.
Si apoi Lia de nu scapi oricum.

Ideea e ca nici ca single working mom nu e asa un blessing. Poate barbatii sint altfel dar eu tremuram ca varza la fiecare lay-off, asta e dupa dotcombubble, toti anii aia n-am cerut nimic de la sefi...etc. (abia acum m-am intremat
A

Yeah, nu e blessing sub nici o forma, vorba ceea, rau cu rau, mai rau fara rau . Dar ma rog, in ce priveste jobul macar, dc. iau tenure, nu mai tremur asa tare. Chestia e ca dc. e un singur salariu tot greu e, oricum ar fi, nu stiu altii nene cati bani fac de isi permit sa traiasca dintr-o singura leafa. Eh, macar sa vina el, ca zice ca nu vrea si pace.

Alt side effect: mai si salivez in fata ecranului uitandu-ma la tot felul de gagii (de fapt doar la grecu' ala) ) ceea ce nu mi s-a intamplat neam de neamul meu pe vremea cand eram femeie serioasa si la casa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Aia cu creca e virsta Lia nu departarea.
Mie mi se pusese pe House, dar cum e la ora la care facem temele de casa s-a cam dus amokul.
Urmatorul mi-l aleg dupa 10 seara un Jay Leno ceva ca sa pot sa imi manifest si eu pasiunea
BTW la ce ora se culca cupiii vostri? Veni o prietena din Anglia si acolo se culca la 7 cel tirziu 8 seara si se scoala la 7 dimineata.
Al meu nu doarme atit!!
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

fetelor..ma bag si eu putin in discutia voastra...despre joburi
eu zic sa va bucurati cele care aveti joburi, tineti de ele ca e ff greu in ziua de azi sa gasesti ceva job fie bun fie rau platit...e economia de asa natura ca nu poti avea nici o alternativa..cunosc aici fete care nu au job din vara..trecuta..imediat e 1 an..si nu stiu si n u pot sa imi imaginez cum se descurca..
o alta remarca..eu zic sa va bucurati ca puteti alege mediul universitar sau oricare alt mediu..nu cel de jos..caci aveti acte..nu stiti ce inseamna asta....sa ai un ssn ..green card..e un vis...sa poti sa iti cauti de lucru in domeniul tau..sau oricare alt domeniu..nu munca de jos..e tare greu...
eu zic sa va bucurati de asemenea cele cu bb si de bb caci anii astia nu s e vor mai intoarce niciodata..joburi chiar daca se gasec greu..se mai gasesc..dar primii pasi si primul suras la copilul tau nu il vei mai vedea veci..caci se intampla doar odata in viata...o data face primii pasi cu zambetul victoris pe buze..parca a cucerit lumea, e in varful piramidei..nimeni nu mai poate sa intaorca senzatia asta...

cat despre joburile in europa eu zic ca si acolo e greu caci criza asta economica a lkovit si europa bine..franta, spania...sunt la pamant..si in romania va fi criza, se va resimti mai incolo...poate nici aici nu e o solutie..dar e alternativa..

oana e ok data...sarbatorim ziua noastra...venim cu bb..si cu soti? sau numai noi si bb?

eu zic sa alegem un restaurant dragut..olive garden..de ex...

cum credeti..

lisa ce zici?

ancadm veniti in chiago pt certificat?
eu zic sa va luati la un hotel decent..nu stiu cat sunt preturile prin downtown..dar cred ca sunt mari...nu pot spune ce hotel iti recomand..caci nu am fost la nici unul in chicago..nu avea nici un rost...zici ca vii in mai??? poate ne vedem.

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

La multi ani Bogdanel de Ruxij sa ai parte in viata doar de bucurii, fericire, noroc si sa ajungi sa fii asa cum iti doresti, adica ca mama ta

PS si mie mi-ar placea mai mult europa decit aici da ce sa ma fac cu un DH care numa' america a visat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ca_eric ai fost tare draguta rezumatul mesajului tau e "bucurat-va de ce aveti"
Ruxi nu e usor cu un singur venit. Cel putin la noi nu e. Traim decent si ne permitem o vacanta pe an si suntem doar 3. Dar uite ca stam in dubii daca sa ne inhamam la o casa ori ba ... stam si ne scarpinam in cap de citeva luni de acum daca ne-o permitem ori ba ... matematica e grele mai
Si faptul ca depindem de salariul ala si nu avem al doilea de back-up imi creeaza disconfortul de a lua casa.
Macar sa vedem ca incepe economia sa miste si altfel ar fi.

Mergi la inceput

Multumesc miere, alinataroma!! Sa va traiasca si voua puisorii!!
Andrada, Bogdan se culca la 9 si se trezeste la 7.15am. Mi se pare exagerata rau ora 7, pai al meu la 7.10pm iese de la inot in zilele cu inot. Pe aceia ii trimite la 7 la culcare pt. ca vor parintii sa scape de ei
Bine, dc. zici tu ca e doar varsta...

Mergi la inceput