America (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bai, cand vazui "caftangioaicelor" "relelor", ma bucurai si mersei sa vad ce cafteala facurati. Cand colo, nika, fete civilizate

Mie mi-ar ajunge leafa cat de cat dc nu m-as plimba atat si n-as aduce lume din Romania toata ziua buna ziua. La noi e ieftin. Bai si de cand cica slabesc, am si grocery bill mai mic. Cand voiam sa slabesc cu South Beach, era mai mare, ca tb sa halesc friptane. Acu' insa n-am treaba, foame nene si e gratis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric

panterutza cauti restauramnte romanesti in general sau intr-un anumit oras?
ca aici sunt cateva rest...

Numai in zona Houston ca de acolo e sotul si acolo mergem. El e pasionat de mancarea romaneasca, spune ca e singura mancare, dupa aia mexicana, care merge bine cu hot sauce . Apoi ar vrea sa manance sarmale ca eu nu le reusesc atat de bine, carnea tocata in Germania e foarte uscata, fara grasimi, si sarmalele iasa mereu seci.De aia se gandea ca daca gasim vreun restaurant poate au si sarmale ca la mama acasa :) plus ca vrea sa o duca pe soacra-mea care iubeste mancarea noastra.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai noi castigam aproape dublu fata de cat e listat acolo pt orasul nostru si de abia ne ajung banii (2 adulti si un copil). Chiria ne costa mai mult cu 300 de dolari decat e listat acolo, si mai sunt si niste credit cards de platit.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Lai ok.

Mei voi vazurati in link-urile cu living wage ale Panterutzei sefe ca cel putin in NY te costa mai mult un adult un copil decat doi adulti Stiam eu.

Ce fixatie ai Andrada ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, ii dam o sansa, adica eu sigur o sa aplic si la ce joburi gasesc aici, intre timp fac eforturi sa mai cunosc oameni din domeniul meu, sa-mi maresc sansele, si la final din toate om vedea ce-o iesi.

Lia nu'sh daca asta-i de bine sau de rau Da' ce zic io seamana cu ce zice sotu' tau sau ce zic io ca zice sotu' meu?

Pantera, nu stiu sigur, da' cred ca au si sarmale la resto bosniac, in orice caz am vazut ca vand foi de varza murata la borcan, deci tre' sa fie rost si de ceva sarmale. Eu in Germania m-am descurcat ok cat am stat pe-acolo, e drept ca n-am stat asa de mult si de locuit am locuit ba cu o familie, ba in complexul clinicii unde lucram, ba am inchiriat o camera de la un nenea care se ocupa el de electricitate etc. Camera de inchiriat a fost super-usor de gasit, da' la stilul WG, nu'sh cum e sa inchiriezi un apt. pe de-a-ntregul. Eu vb. limba, probabil asta a ajutat. Am mai uitat intre timp, ca n-am prea mai folosit-o, da'-mi revin daca se impune. Cu sotu' ar fi mai greu in Elvetia, ca el nu vb. nici nemteste, nici franceza, da' o invata el la o adica. Ce-mi aduc aminte din Germania e ca de fiecare data cand plecam dintr-o locuinta sau ma mutam intr-una noua trebuia sa ma duc la ceva birou sa ma in/de-registrez, da' era civilizat, cu bilet de ordine si tot tacamul.

Lai

Mergi la inceput

Eu as fi curioasa ce zice sotul tau, ce anume nu ii place? Studentii sunt slabi? Colegii tampiti? Aia de la biznis office idioti (la noi imi vine sa ii strang pur si simplu de gat de handicapati ce sunt) ? Facilitatile si materialele insuficiente? Spatiul? Preda prea mult? I se pun bete in roate? Ai auzit ca da Obama bani la science, tb sa aplice la granturi fuguta.

Ce zici tu in gral pare asa mai vizionar, ca sa zic asa, mi-ar placea acolo, mi-ar placea dincolo, lasa ca invata sotul germana, esti in zodia Varsator? :)) Si de ce nu vrei/poti Academia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, haha, da

Sotului nu-i place ca's studentii slabi (de fapt el a avut bafta, ca din doi cati are acum, unul e super-tare, da' celalalt e f flaky si'l cam scoate din minti; si in general nu's ei f straluciti, cu asta super-tare a avut bafta) si nu-i plac colegii, nu c-ar fi tampiti, da' nu-i place cum gandesc, ca's prea conservatori (dpdv chimie, nu vb acum de politica si alte alea) si cred ca simte ca-i pun si bete in roate - desi sincer din discutiile mele cu el n-as putea sa-ti dau un exemplu concret - sau cel putin nu-l sustin in ce si cum ar vrea el.
Si in general el voia la o univ. mai bine cotata.. aici io nu's de acord cu el, adica nu zic ca nu era bine la o univ. mai bine cotata, da' zic ca univ. asta unde e el e ok, nu-i nici crema cremelor, da' nici coada cozilor, e pe undeva pe la mijloc si io zic ca asta e ok, da' el are alte pretentii, sau ma rog, avea alte pretentii de la el insusi..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Sunteti mortale cu "cafteala"...RUXI...LA MULTI ANI BOGDAN!
ANDRADA..da chiar,care e fixatia ta?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric

lisa si eu as vrea sa mergem prin parc..dar uite ce vremuri...azi a plouat de numa..si se anunta cam schimbatoare vremea..eventual sa asteptam sa vedem cu va fi..si ne hotaram in ziua aia..

restul fetelor din il ce zic de propunere???

De acord. Tinem aproape cu yahoo weather

Mergi la inceput

Eh, pai vezi ce le-am nimerit pe toate, inclusiv zodia? Exact cam asa si aici. Cred ca Purdue e ceva mai bine cotata ca UT Houston? In orice caz, aceleasi probleme, studentii slabi, colegii conservatori si punatori de bete in roate, nu gandesc, nu inteleg ce le spui, nu isi dau seama de ce ai nevoie samd samd samd. Stiu, exact de asta ne plangem si noi p'aci, unul pe umerii altuia Spune-i sa nu mai planga dupa universitati super tari, ca acolo am auzit ca nu iti dau tenure. Am auzit numai povesti de groaza. Ex1 NIH R01 si nu a luat tenure. EX 2 70 de articole si i s-a spus ca "the body of work is not big enough"--n-a luat tennure

Mergi la inceput