America (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

io nu vad unde a postat

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lisa, uite linku aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133179&whichpage=25

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu stiu ce a vazut ea, ca am citit ultimele pagini de la subiect si nu era mai nimic prajit acolo. Whatever!

Ai dreptate Andrada ca e mult zahar in cookies astea. Macar pot sa pronunt ingredientele. Marele mincau e sotul meu, copiii nu sint dependenti de ele (inca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pai eu am luat pagina de pagina la Americancele gatesc si n-am vazut nimic rau.
acum am citit postarea ei,mi se pare ca a cam sarit calul...da na' fiecare cu problema lui

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ok. am ajuns la pagina 5.
La caputolul doctorat nu ma bag, ca nu stiu cu ce se mananca. Tin pumnii sa va iasa cat mai bine la cei care aplicati.
Ruxyj, iti tin pumnii sa scapi fara multa si sa se aranjeze lucrurile si pt voi, ca familie.
Mi-au placut abrevierile SAHM si SAHD(SAHT).
Andrada, eu mereu zambesc cand vad ca ii aduci cu picioarele pe pamant pe cei care au tendinta sa-si ia "zborul".
AB, cum mai e fetita? e mai bine?
Ramona, felicitari lui Alexandru.

Back to citit. Revin.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Panterutza, nu stiu restaurante romanesti, dar am descoperit unul bosniac unde au mici, se numeste Cafe Pita, este pe Westheimer, cum mergi inspre vest dupa ce treci de 610 mai mergi cateva blocks si e pe partea dreapta (intr-un strip mall).

Lai

Mergi la inceput

AB, multumesc, astept PM-ul cand ai timp

Lai

Mergi la inceput

Ramona, mie-mi place. Nu mor de placere, dar e ok. Problema cea mai mare dp meu de v e ca nu se gasesc aici joburi de care vreau eu. Dar la o adica ceva cat de cat tot s-o gasi. Sotu' zice ca nu-i place. Da' de fapt nu cred ca e (numai) orasul in sine, cred ca e combinat cu faptul ca nu-i plac diverse la slujba plus nu i-a mers asa de bine pe piata de munca anul trecut cum spera el (eu zic ca i-a mers bine, dar fiecare cu perceptia si asteptarile lui).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu Lai!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Scuze ca postez atatea mesaje, am citit si raspuns si eu cum am putut si cum mi-a venit inspiratia

Ciuf, eu fac salata de arugula normal, ca si cum ar fi foi normale de salata, cu ulei de masline si lamaie sau otet balsamic, piper, eventual un pic de sare, si ce vegetale mai am prin frigi, rosii, ceapa; eventual si niste masline. Da' arugula asta e cam amara, de fapt cred ca e menita sa fie aruncata printre alte frunze de salata de tip diferit, mai putin amare, doar asa, pentru gust. Io o mancai ca atare, ca tzaranu' Io si cu Obama

Fetelor, nu stiu ce-o sa facem pan' la urma, eu cred c-o sa aplic prin toamna pe la tot ce-mi face cu ochiul, si-n Houston, si prin alte locuri prin State, si la Geneva, ma voi ruga sa primesc oferte, s-apoi cand oi avea ofertele in mana, daca le-oi avea, mai vedem ce si cum. Nu'sh daca il conving pe al meu sa iasa din nou pe piata de munca o data cu mine, cum ziceati si voi nici nu e cel mai bun moment, da' io nu prea pot sa mai astept, ca ajung in toiag si io tot in studentie, asa ca o sa-mi incerc norocul, si-om vedea ce-o iesi.

Stiu ce ziceti ca toate treburile astea birocratice sunt mai usor de rezolvat aici si ca, la un anumit moment dat, that can make a huge difference (dupa cat m-am enervat io ieri cu asigurarea, e clar ca prin alte locuri m-ar frustra destul de mult aspectele astea).
Da' ma gandesc ca la Geneva (o tin si io langa pe-a mea ) or fi si aia mai organizati in spirit german si in acelasi timp mai "umani" in spirit franco-latin. Daca nu-i asa, sa-mi ziceti, va rog
Io de fapt si de drept as vrea sa traiesc in Brazilia, si cred c-as avea si sanse sa-mi gasesc ceva de lucru ok, dar acolo pe termen lung chiar cred ca m-as sui pe pereti navigand hatisurile birocratice si temperamentul utra-mega-extra-latin.

Lai

Mergi la inceput