Din nou help !!

Din nou help !! | Autor: LAVINUTZA

Link direct la acest mesaj

Dragelor revin la voi cu problemele mele - simt ca o iau razna- am scris si la odisee poate cineva totusi s-a confruntat cu asta- deci ultima menstra 11.01 (ovulatie cam in a 15-16 zi) dureri ca la mensta dar nimic- teste de urina in zilele 33-34 pozitive, test BHCG in z34 rezultat 178.1 - test de sange repetat in ziua 36 rezultat 141.1 - astazi am fost la eco - nu unul f performant si dr nu a vazut nimic !! intre timp am si o scurgere maronie si durere difuza in ovare. Mie imi este f frica de extrauterina dar dr meu a spus ca nu crede ca ar fi ci ca mai degraba este vorba fie de o sarcina mica de 3wk sau de una de 5wk opria in evolutie. Nu-mi ramane decat sa astept dar nu va spun in ce stare sunt si eu si sotul meu ...
Maine voi repeta BHCG ....e cazul sa ma sper la ceva???
Mustumesc,
L

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Lavinutza, mai repeta testul de sange dar mai repeta si testul de urina... ca astia cu laboratoarele lor nu stiu cat de seriosi sunt Ce fel de echo ai facut?

http://tt.lilypie.com/mqmep2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Repeta HCG si mergi la un dr. Eu scurgeri maronii am avut la ambele extrauterine.Nu vreau sa te sperii dar nu e de gluma. Mergi la un dr bun.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

lavinutza, speranta moare ultima!
pana nu ai o certitudine nu e bine sa te framanti!...usor de zis, mai greu de facut!
1. poate fi o eroare de laborator! se intampla relativ des (mai des decat ne-am dori)
2. repeta BHGC
3. daca e tot scazut, cauta un medic bun! poate fi extrauterina sau sarcina oprita in evolutie.
4. testul de sarcina, din urina, nu are rost sa-l faci
5. odihneste-te si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Lavi, daca a scazut beta hcg, inseamna ca sarcina e in remisie. Ori e extrauterina, ori e pur si simplu oprita in evolutie. Se intampla, nu-ti face griji! Stiu ca e greu, mai ales ca iti doresti, dar ai sa vezi ca ai sa ramai gravida si ai sa ai si bebele mult visat. Eu am avut extrauterina (cu beta hcg in scadere) si crede-ma, ca daca tot e nasol, macar bucura-te ca e in scadere, pt ca macar nu mai e riscul atat de mare. Stiu ce spun!
Eu sper sa nu fie probleme si sa o rezolvi usor. Daca ai nevoie de noi, intreaba-ne!
si ai sa vezi ca totul o sa fie bine!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna seara! Am refacut testul de sange 174.33am vb cu dr care mi-a zis ca aproape sigur este extrauterina si mi-a zis ca imi da acel tratament pt a elimina sarcinaam zis sa mai astept pana vineri sa vedem ce se intampla si dc nu scade sau creste voi lua acele pastile.
Iata cum un vis se transforma in cosmar
Va pup,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nzkemi spune:

Lavinuta, sincer imi pare rau sa-ti spun, nu vreu sa te speri dar eu chiar luna trecuta ma-m confruntat cu o sarcina extruterina obtinuta prin fiv, pe care am eliminat-o prim medicatie, beta hccg era la fel cu o val de 100 si ceva care avea variati de crestere si descrestere,aceea sangerare maronie am avut-o si eu pana in momentul in care am eliminat sarcina este specifica extruterinei,aceleasi simptome pe care le specifici tu le-am avut si eu,dar cel mai bine consulta un medic cat mai repede de specialitate pt ca daca este extrauterina poti elimina sarcina prin medicatie la aceasta val, si nu este nevoie sa se intrevina chirurgical.
Eu iti urez mult succes , si sper sa nu fie probleme!

Mergi la inceput