Copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oana, eu pentru Filip am Tantum verde spray. Pastilele sunt foarte bune pentru mine, ma lasa durerea de gat imediat, sprayul nu l-am testat dar banuiesc ca si ala tre sa fie bun. Are o teava lnguta care ajunge exact in gat. Si lui Filip ii place asa de mult ca si cand e sanatos ma bate la cap sa-i dau cu pist pist in gat. Si ai mai putea sa-i cumperi vitamina C cu propolis pentru gat, dar trebuie s suga pastiluta, ori Filip o cam inghite nemestecata. In rest siropuri iti mai recomand ambroxol, eurespal, humex si pentru expectoranta si pentru uscata, si d-astea naturiste dar nu am recomandari ca nu le am p-astea

Frateeeee,ce frigut e afara! Am fost cu masina la spalat ca merg mai tarziu s-o trag in poza sa-i fac casco si am paralizat de frig. Aia de la ing mi-au tras teapa si m-au lasat ca pe prosti, in timp ce eu credeam ca polita se prelungeste automat ei m-au lasat asa neprelungita de mergeam fara casco, iar zburdam fara protectie

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

MamaJipa daca nu-l duci pe Alex la doctor sa fii atenta ce fel de tuse are. Noua ne-a recomandat: - pentru tuse seaca: Paxeladine, Stodal (asta e si pentru tuse expectoranta, e produs homeopat), Eurespal (pe asta ni l-a schimbat, dar altadata a avut efect); - pentru tuse expectoranta: Ambroxol, Mucosolvan (asta contine ambroxol), Stodal (cum spuneam mai sus). Ni s-a mai recomandat de la gradi si Grindtus care e pentru ambele tipuri de tuse, astm. Pentru tuse urata de tot cu zgomot ne-a dat Ventolin (anul trecut cand a facut bronsita). Am mai luat si Humex, Erdomed, Tussin (asta stiu ca e mai slab si poate fi inlocuit de Paxeladine), nu toate odata . Tantum verde i-am dat numai lui Andreas, e de menta, portocale si se suge, nu stiu daca Alex le poate suge, daca nu exista varianta de spray, cum spunea si Andreea. Pentru tuse poti sa-i faci si aerosoli, ori cu aparat ori clasic cu infuzie de musetel in care sa torni un inhalant, stii tu cum, sub un prosop, eu am facut cu Bianca, daca m-a vazut ca stau cu ea sub prosop a fost cuminte.
Mai poti sa faci sirop din muguri de brad, nu stiu daca se gasesc in orice perioada, ca leac babesc e excelent, poate mai agreat de copii decat ceaiul de ceapa. Nu cred ca are nici o importanta culoarea cepei. Sanatate multa!

Am fost la dentist cu Andreas, e totul in regula, ne-a spus ca dupa cateva luni sa vina din nou sa-i puna un gel pentru protectie impotriva cariilor, n-am retinut cum se numeste procedura , in rest doar controalele regulate care la copii pot sa fie si o data pe an. L-a laudat cat de cuminte poate fi pe scaun, ehe, ce show-ri am avut cu el pe la 6-7 ani cand mergeam sa-i extraga dintii de lapte. S-a schimbat la 180 de grade cand e vorba de luat sange, mers la dentist, poate si pentru faptul ca s-a obisnuit cate moldamine a vazut lui.

Bianca a avut ora de pictura, intr-una a facut doua fantome

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Scuze ca nu am mai scris demult,dar o tot tinem cu problemele.Am inceput cursul de germana ma duc cu bb dupa mine..
Noi am iesit ieri din spital.Gabriel a avut pneumonie.De 3 zile are diaree,desi de ieri i-am dat smecta.Voi ati dat smecta pt diaree?Eu nu stiu exact cum sa-i dau.I-am dat de 2 ori dintr-un plic,oare sa-i dat tot plicul odata?Cu Criastian nu a avut niciodata problema asta sa tina 3 zile.E adevarat ii ies si vreo 3 dinti si ma gandesc ca am auzit mamici care au avut copii lor diaree,dar nu stiu daca e normal 3 zile sau mai mult.Ieri la spital pana sa plec i-am spus dar nu ia luat proba,a zis sa-i dau lichide multe.ce sa-i dau sa-l intareasca putin?Sper sa nu fie totusi ceva mai rau...Si nu fusese de ajuns caci ieri cand am ajuns acasa n-i l-a dat pe Cristian ca are febra,acasa de la gradi si la dr.ne-a zis ca are gripa....offffffffff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Denisa, multa sanatate la copilasi. Daca Gabriel a avut pneumonie asta inseamna ca are si muci sau a avut. Diareea se poate sa fie de la mucii coborati in burtica (pt ca se poate sa ii fi inghitit). Noua de fiecare data ne spune dr dupa pneumonii (antonia face numai din astea :() poate sa apara diareea. deci regim alimentar si smecta. acum nu mai stiu cantitatea dar cred ca juma de plic o tura de 2-3 ori pe zi e suficient la varsta lui. noi mai luam biotics baby unde ii dadeam 1 plic de 3 ori sau hydrasec de 10 g tot de 3 ori pe zi. si ii dadeam si elektrolit sa nu se deshidrateze de la diaree. un plic la 250 ml apa.

Elisor, Cris, va pup. speram sa noi sa fie vesti bune.

va pup pe toate si chiar mi-e dor cand aveam timp de DC. sper sa am o perioada mai linistita sa pot fi mai activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Simona, frumusel foc greierasul tau trubadur. Nu o sa te chinui mult sa-i gasesti o soatza! Mosul nostru era chiar mosh - bine, mai tinerel asa . Foarte frumoasa casa voastra, e super ca aveti si spatiu in curte.. cred ca la vara va fi de vis! Sa o stapaniti sanatosi!

Monu, bafta multa la doctor! La Stanciu ati mai fost? Poze am www.dropshots.com/florentina" target="_blank"> aici si www.karena.ro/aranjamente_nunta/bucuresti/nunta_delux" target="_blank"> aici sunt alte poze pe care le rugasem pe fete sa le voteze !

Gusta, ce bine ca ati trecut peste partea analizelor si ca Mara a fost cooperanta. Sper sa scapati si de problema asta. O mai duci la gradi? Cum iti mai este?

Elisor, site-ul eeste www.poissonrouge.com Sunt sigura ca o sa le placa la amandoi, sunt sute de joculete dragute. Laptopul e considerabil mai ieftin, am zis sa nu pierd ocazia... desi nu era chiar o prioritate.
Mayei ii place foarte mult la gradi.. De dimineata cand am trezit-o zburda ca o caprioara prin casa iar cand a venit acasa avea deja aere de domnisoara, vorbea cu Patrick pe un ton asa serios...isi dadea importanta.... iar el se gudura ca un catelus pe langa ea

Denisa
, sanatate multa, bine ai revenit!Si la noi tot biotics baby functioneaza la diaree, pun cate un plic in lapte si dupa 2-3 plicuri se rezolva!

Oana
, ii spuneam si lui Elisor de un sirop naturist de tuse, stiu ca printre altele avea si muguri de brad in compozitie, se numeste Cough-end. Daca vrei iti fac pachet cu ce ai nevoie si iti trimit. Sanatate multa!

Cornelia, mai rezista un pic ca nu o sa le mai vezi fetele colegilor multa vreme! Cred ca a picat bine sarcina asta, mai ales daca zici ca vrei sa-ti schimbi serviciul.... bine macar ca au schimbat legea indemnizatiei, probabil ca te avantajeaza daca zici ca te platesc bine. Vrem pozeeeeee!

Clara, tu nu ne mai spui nimic?

Andra, cum stai cu cautarile de job? Ai mers la vreun interviu? Bafta multa!

V-am pupat... ma duc sa mananc, de data asta eu sunt copilul, ma cheama mama la masa, a facut musaca, preferata mea!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

www.dropshots.com/nelia#date/2009-02-17/15:55:50" target="_blank">Dansatorul!

Eu am intrat in panica, mi-am pus materia la ambele cursuri in ordine si mi se pare atit de multaaaaa... Sint cu doi dintre copii acasa, Agata nu are scoala. Tudora nu a vrut sa ramina acasa, cica o enerveaza Agata si, citeodata, chiar si mami!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nelia, m-a distrat Lisandru la prima ora .

Denisa, multa sanatate!

Cu serviciul meu, bine ar fi sa fie asa de simplu. Daca eram acum un an as fi spus ca stau 2 ani acasa si intre timp caut altceva. Dar in momentul asta locul meu de munca la pachet cu salariul este foarte importat. Sa vedem si cum vor evolua lucrurile... Dar se pare ca o sa ma duc la serviciu cat pot de mult (pentru a rezolva cat mai multe probleme) si ma voi intoarce repede, ca sa nu mi se ocupe postul . Indemnizatia o sa fie mare intr-adevar, dar nu doar asta conteaza.

Cat despre poze , o sa imi fac si va anunt. Acum nu am fotografi disponibili: copiii pozeaza orice numai burta mea nu , Doru e mai mult plecat si mama e si ea la spital (fizioterapie etc.) asa ca mai astept...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

FlorentinaG: acum am realizat cine a dat5a prima data website-ul cu jocuri.Tu esti de vina ca fii-miu este bagat tot in computer si playstation( nu noi of course).Cu site-ul asta am inceput pe la aproape 2 ani, cand el statea pe birou si ma jucam pe site.Pana cand m-a dat la o parte si a zis:Eu acum!(site-ul il stiu de aici de pe dc dar nu stiam cine l-a dat)

Merci mult ca te-ai gandit sa imi pui pachet, dar vin in tzara in 3 saptamani si am facut lista cu siropuri de la Elisor si l-am adaugat si pe al tau.Si cu lista asta ma duc sa vad un pediatru in constanta sa vad ce imi recomnanda sa iau.Am sa iau si ce nu recomnada doar asa sa am in casa.Inca ii dau ceai de ceapa sa vad cum merge.I-am facut de 2 ori.Unul dintr-o ceapa si ieri din doua.Le-0am fiert pana mi-a ramas de o cana.

Elisor: multumesc pt lista.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nelia: cum trece vremea!!!!!Acum il tzineai pe Lisandru in brate toata ziua si acum e mare dansator cu microfonul.M-am distrat copios.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata!!!

la noi ninge cu foc ca sa zic asa. dar nu e prea frig, asa ca mai multa flescaiala.

nelia super Lisandru, imi place ca traieste muzica, ce fetze haioase face!
Oana daca vrei sa iei toate siropelele apai cred ca iei toata farmacia.

eu ieri dimineata am cazut din pat la propriu! taticul a fost citeva zile plecat si eu am dormit cu Matei in pat (adica in ala mare 1,80*2,00) dar... ei bine am reusit sa ajung pe jos pe la 3 dimineata. Matei a tot venit spre mine, eu m-am dus catre margine pina am depasit marginea. inafara faptului ca m-a busit un ris de nu mai puteam sa ma ridic de jos, copilul intreba mami unde esti? iar soacra-mea saraca care a auzit a venit speriata, pe mine nu ma vedea numai pe fi-miu in fund strigindu-ma.

elisor sunt unele saptamini cind am program 7/7 dar destul de rar sa fiu sincera. oricum dupa o saptamina asa esti zombi, nu mai stii ce zi, ce saptamina,etc.

denisa cit a fost mic la diaree (ceea ce la noi s-a intimplat rar) am functionat cu humana HN facut din apa de orez, adicatelea fierbi orez, pui mai multa apa si dupa ce a fiert orezul, iei apa si faci lapte cu ea. hidrasec sunt saruri pentru deshidratare, sau Humana electroliti biotics reface flora, eu cind ii dau lui matei antibiotic ii dau si biotics pentru copii.

Danelutza
cum se mai simte sotzul??
Mercedes Bia s-a obisnuit cu minutza?

Mergi la inceput