Aureola Marita
Ametesc si uneori am avut stari de voma (insa far sa vomez) am si aureolele marite si pe ele sunt niste mici ridicaturi (uneori simt ca ma ard, dar nu ma dor)
Raspunsuri
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dusickax Ametesc si uneori am avut stari de voma (insa far sa vomez) am si aureolele marite si pe ele sunt niste mici ridicaturi (uneori simt ca ma ard, dar nu ma dor) |
Pentru aureola marita, incearca la Sufletul credintei. S-ar putea sa fie vreun upgrade ceva.
kokiy spune:
denizel ...cred ca fata vrea o confirmare ca-i gravida,poate din cauza asta are aureolele mamare marite ,senzatii de voma ...sau poate ca ma insel eu si tre' sa treaca pe la SC sa i se faca botezul
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
denizel spune:
Kokiy, daca-i vorba de chestii mamare, le zice areole :D. Aureole au doar sfintii :D.
In plus, cand am raspuns eu, subiectul era la Generale .
kokiy spune:
citat din mesajul lui denizel Kokiy, daca-i vorba de chestii mamare, le zice areole :D. Aureole au doar sfintii :D. In plus, cand am raspuns eu, subiectul era la Generale . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Nici eu nu stiam ca sunt posesoare de areole...tot aureole erau si in creierul meu ...noroc c'avem d.na profesoara printre noi sa ne mai traga de ureche
On topic: dusickax ,pentru linistea ta cumpara un test de sarcina
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
denizel spune:
Mai fratilor, eu nu stiu cine v-a informat ca-s profesoara, ca prost v-a mai informat . O fi fost vreo vrabiuta uituca sau rauvoitoare . Da' daca tineti neaparat... ma rog :)).
kariguld spune:
citat din mesajul lui kokiy denizel ...cred ca fata vrea o confirmare ca-i gravida,poate din cauza asta are aureolele mamare marite ,senzatii de voma ...sau poate ca ma insel eu si tre' sa treaca pe la SC sa i se faca botezul ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar Bazar pentru Sonia si Andrei Si ingerii au nevoie de ajutor ! ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
mei Kokiy, ce rea esti! aureolele "alea" sunt vinovate!
scuze de off topic! simptomele indica ca ar fi o sarcina. un test e prima solutie, apoi la medic.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU