va rog sa ma ajutati...

va rog sa ma ajutati... | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

as vrea sa va rog si eu ceva mult de tot. Am nevoie de medicamentul "trombostop". Nu se mai gaseste in farmacii in unele orase. Cine crede ca ma poate ajuta intreband in farmaciile din orasele in care locuiesc, va rog sa o faca. este pentru mama unei colege de serviciu. Nu este vorba de cat costa, plateste oricat, numai sa il gaseasca undeva. Multumesc mult.

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

in lantul de farmacii centrofarm am gasit la o prima cautare http://www.centrofarm.ro/st1/pg1/trombostop/cautare-produse-disponibilitate.html

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

la fel lasensiblu gasesti:
http://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=1053641
vezi unde iti e mai aproape..ai si nr de tel si poate il pot trimite cumva
sanatate

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

va recomand sa nu luati drept sigur ce apare pe site-urile farmaciilor. Am cautat eu fraxiparina 0,4 si am gasit, de ex, la Help Net in Bucuresti la vreo 4 farmacii. In realitate nu are niciuna din farmacii.
Si am mai cautat la cateva si am patit la fel.
Eu caut momentan fraxiparina de 0,4 in farmaciile din Bucuresti. Voi intreba si de trombostop.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Daca nu gaseste poate discuta cu medicul care o urmareste despre Sintrom, care contine tot acenocumarol dar in concentratie mai mare (4mg). Trombostopul are 2 mg.Dar numai dupa ce discuta asa cum am zis cu medicul pentru ca terapia cu anticoagulante este individualizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

nu l-am gasit in farmacii, desii am sunat... ce sa fac ? unde sa il mai caut ?

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Adinella, hai sa-ti spun cum am procedat eu: am intrat pe site-ul Farmaciilor Dona unde am gasit ca ar exista fraxiparina. In realitate nu aveau dar am sunat la una din farmacii si am rugat-o pe farmacista sa imi aduca din alte farmacii din tara. Acum depinde si de farmacista (ca am incercat si la Centrofarm si nu au facut niciun efort si nici la alta Farmacie Dona). In fine, ideea este ca-mi aduce fraxiparina din Ploiesti si din Iasi (eu am nevoie de 30 de seringi preumplute lunar).
Incearca si asa! Si insista!
Sanatate! Eu voi mai intreba cand ma voi duce sa ridic fraxiparina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

am gasit la Timisoara, printr-o cunostinta. va multumesc mult.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput