Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Legat de premergatoare am gasit un filmulet din emisiunea Oanei Cuzino - www.csid.ro/health/ce-se-intampla-doctore-21-01-09-video-3780197/" target="_blank">filmulet. Multumim de urari ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Sa fiti sanatosi!

Multu de film, ma face sa reflectez si mai mult cu privire la premergator....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
baby_boy spune:
Stiti de ce v-am intrebat de exercitii..pentru ca am citit la o mamica ca nu prea si-a pus fetita pe burtica..si nu a facut nici un fel de exercitii..tot asa..mai mult tinuta in brate..iar la control pediatrul i-a zis..ca normal..ca nu se intoarce de pe o parte pe alta..si nu face diverse lucruri..fetita avea 6 luni...ca a invatat-o puturoasa..
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
bitza2008 spune:
Clau_geo sper ca de acum te "vedem" mai des, mi-era dor de tine! Pupici frumoasei Irina...ce bine-i sta cu palariuta!!
Baby-boy eu de aici m-am inspirat pt gimnastica http://www.utile copii .ro/articole/exemple-de-exercitii-in-gimanstica-bebelusului-122.asp
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
luminita2008 spune:
nici noi nu facem f multe exercitii, decat cele pe care le stim cu toatele... pus pe burta, intoarceri, flexari manute si picioruse, ridicatt de manute in fund, timp in care isi lasa capul pe spate si se ajuta de fund sa se ridice...
ada, voi aveti jucarii frumoase, mereu am obs asta.![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
anamona spune:
baby boy cred ca acele cazuri sunt f rare.
apoi in brate inseamna sa tii copilul si pe pieptul tau - tot pe burtica inseamna si asta.
Chiar daca nu vor sa stea pe burtica la 2 luni pe la 4 -5 luni majoritatea tot o fac.
Eu cel putin nu am auzit de copil cu probleme pe aici, toti se dezvolta cat se poate de frumos si armonios. Toti fara nici o execptie.
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Baby-boy eu de aici m-am inspirat pt gimnastica http://www.utile copii .ro/articole/exemple-de-exercitii-in-gimanstica-bebelusului-122.asp |
f fain link-ul. si, citind articolul, imi dau seama de fapt ca noi chiar facem multe exercitii
, le facem aproape pe toate de acolo, chiar si pe cele recomandate dupa 5 luni, desi asta nu e chiar ok... ca doar mai avem 9 zile pana la 5 luni...Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
baby_boy spune:
Anamona 
Luminita, apropo de faptul ca ai cumparat carticele hunilor..eu de cand eram gravi..incepusem sa cumpar enciclopedia dysney pt. bebita![]()
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui babytza Delphinas ai mai facut test ? Rushii au venit ??? ![]() |
pot sa te alerg acum prin toata capitala???

ti-am zis eu ca nu e bine sa stric orzu pe gaste...iote asta e rezultatu si la test2 I
oricum te

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui babytza Hello ![]() Ancanu i-am schimbat lapticul la primul moft. Prima oara l-am schimbat pt ca s-a modificat formula pe care o bea el si formula noua nu a acceptat-o, iar acum ma chinui cu el de 3 saptamani...deci nu fac schimbare chiar la primul moft , ca nu ma joc cu burtica lui . Am incercat si varianta cu cereale si a mers o saptamana , apoi a inceput chinul....Vad ca dimineata a papat 120, sa vedem si la masa de la 3 ce zice ![]() Moni pe unde esti ? Cum te simti burtica ? ![]() ![]() ![]() Joy e o scumpa Sophia cu jucarica ei ![]() Clau geo bine ai revenit !!!! Pupic pt Irina care este o frumoasa !!!!!!! ![]() ![]() ![]() Babyboy David a inceput sa adore jucariile fosnaitoare. II mai plac cele mici de plus pe care le rontzaie si le musca si le papa. Si mai este indragostit de suzi pe care o scoate din gurita o priveste ii zambeste si o baga la loc in guritza ca sa o tzocaie cu placere Aaaaaa si ii place sa ne traga de fata ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
Multumesc frumos Babytza

de tine ce sa mai zic, ca nici acum nu-mi vine sa cred ca ai 2 copii si inca unul asa mare, iar soricelul iti seamna de nu se poate, are exact ochii tai, ceea ce e asa de furmossss

Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Poze noi cu Irina

bine ai revenit !!!! Pupic pt Irina care este o frumoasa !!!!!!!