Am si eu o intrebare va rog daca ma puteti ajuta, pentru mamele care sau intors la serviciu la 6 luni dupa nastere si au intrerup CIC, pot cumva sa beneficieze de program mai scurt cu 2 ore sau nu, daca aveti vreo lege sau ceva, eu am gasit ceva in constractul colectiv dar e evaziv, va rog si multumesc
L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 1 an +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Da, beneficiezi de timp redus de munca si platit 100%, dar nu stiu sa-ti precizez articolul din codul muncii.
Eu insami sunt in situatia ta... si e tare fain programul.... pacat ca intr-o luna revin la program normal,ca face puiu 2 anisori.
Albumele noastre
Louiza, in contractul colectiv de munca la nivel national, art.17:
ART.17. - (1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite.
Si eu am program redus de lucru, am facut un referat pe care l-am trimis la RU, a fost inregistrat si gata! La 14:30 ma intorc la prichinduta . Succes!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008