Copii din 1995-1998(28)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
Am modificat lista de pe prima pagina. Am sters numele care nu imi spuneau nimic, am lasat o lista de rezerva cu numele pe care le-am mai vazut pe DC...daca doresc sa fie in continuare pe subiect, le rog sa-si faca prezenta. Daca nu, cred ca sunt suficiente cele 14 pagini care mai sunt pana la inchiderea capitolului ca sa asteptam un semn de la ele. La urmatorul capitol voi sterge lista de rezerva.
Va rog sa va uitati si voi, spuneti daca am omis ceva, pe cineva...e posibil ca sa fi sters si pe cineva fara sa vreau.
Daca mai aveti idei, cu cea mai mare placere.
Am tinut cont de parerea Marei si a lui Sanca. Ele 2 s-au exprimat si am fost in asentimentul lor.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mirela68 spune:
lista de rezerva
Dragele mele, eu sunt aici tot timpul! Va citesc cotinuu...dar cu scrisu... Ii stiu pe toti copilashii vostri si mereu o regasesc pe fiica-mea in povestirile postate de voi.
Cateodata, va si pomenesc... A fost o perioada, cand la serviciu trebuia sa tin si locul secretarei si ma gandeam la ana68... apoi, sotul meu cu niste prieteni isi faceau planuri de plecat in Suedia la pescuit si o pomeneam pe mihaela_s...noi suntem o familie de rockeri (oldies ) si o stiu pe miha_rock impreuna cu copii ei, care imi plac tare mult...imi sunt tare simpatici baietii sancai, cei trei pui ai andrei si pe restul pe toti va stiu si va imbratisez...
Sa va scriu si cateceva despre Andrada mea. A terminat bine semestrul I , cu media 9.70, apoi, in vacanta de o saptamana a fost plecata in Austria, la schi (noi nu am putut merge si am lasat-o cu niste buni prieteni care au si ei copii si au luat-o si pe fata noastra)
Ii place f mult sa schieze...eu sunt satula pana peste cap de ger si zapada iar ea e fericita ca mai poate schia...Avem si noi aceleasi probleme ca la 13 ani, nu e o tanara cu fitze dar mai face si ea figuri...
Na, uite ca m-ati scos din barlog si am reusit sa scriu si eu cate ceva ...
Va imbratisez si succes copiilor, Mi Re La
Vic spune:
Buna, dragele mele! N-am mai apucat sa scriu de ceva timp, desi mai reusesc sa citesc in viteza din cand in cand.
Daniel n-a fost la swimming carnival, ca "nu-i plac genul asta de concursuri", mai ales ca de regula el sta si mult pe margine, uitandu-se la altii. Azi a dat test la franceza, conjugarea unor verbe. Iar maine e posibil sa primeasca rezultatele la tesul de mate.
In rest, am avut ceva emotii saptamana asta, caci luni au mai izbucnit vreo 4-5 focuri noi, unul fiind extrem de aproape de casa unor prieteni, asa ca vreo 3 zile am stat cu teama pentru ei. Se pare ca acum majoritatea focurilor sunt sub control, dar sunt temeri mari pentru vineri, cand va fi iar cald si vant Mai trimiteti ceva ploi la noi.
sanatate si copii cuminti.
Ana68 spune:
Salutare ,salutare...azi dau pepsi...ca am ramas fara cafea acasa si am baut ce s-a facut din zatul de ieri...si pana la munca ziceam ca se lungeste soseaua,de nu mai ajungeam o data...
Io nu-mi mai amintesc si imi cer milioane de scuze,daca am urat Dianei de mami Alma,La Multi Ani!,dar o fac acum si ii doresc Almei sa ii creasca copiluta sanatoasa si sa-i aduca miliarde de bucurii!
Mara,ceaiul ala turcesc e bun...am baut,dar mai demult si mi-a placut.Poti incerca.Si ceaiurile au termen de expirare,asa ca nu-l irosi,e pacat.Scriai de negociere la comp:si maimuta de Alex avea chestii de astea in program si ca si tine...ne-am tinut batz..no way!A incercat si el teme in clasa,insa nu stiu de ce s-a lasat pagubas,le face toate acasa,sera sau dimineata....cum ii pica mai bine!
Andra,sanatate maxima la gorobetii tai muciosi.Sper ca sunteti mai bine...Este ca te incarci de energie pozitiva cand iti pun manutele pe obraji?Io simt fior de electrocutare la faze de astea...Sa va fie de bine cu nasitul!Si Dumnezeu sa va intareasca si sa faca o minune cu mama ta!
Agho,multa sanatate!Ar trebui sa incepi sa te respecti...si sa scapi de problema virusilor,nu-i de gluma.
Mqqm,pupicei si tie.Cum te mai simti?Creste burtica?
Oooo,Mihaela...deci si voi aveti o micuta gospodinuta in casa.Doamne ajuta s-o tina naravul bun,ca la noi a fost doar o magie care a disparut...nu o mai tenteaza pe Luana...dar o sa mai incerc.Felicitari pentru urmatoarea achizitie si s-o stapaniti sanatosi!(masina de spalat vase)Eu nu am incredere s-o las pe Luana sa spele toate farfuriile,sunt mai grele...noi avem damblaua sa utilizam farfurii foate intinse,sunt mari si ea cu o manuta nu poate tine...Eu am spart vreo doua farfurii,dar ea?!Asa ca am zis sa-si spele farfurioarele ,tacamurile si canile ei...ca tot e ceva.Vacanta frumoasa in continuare!
Semla aia......Miha...m-ai ucis...balesc...si seamana cu prajitura Choix a la Creme de la noi...sau mi se pare mie?!Lista de la inceput mi se pare ok...
Anca,buna metoda cu bilutele...am incercat si eu ceva asemanator...dar la noi,nu stiu de ce?,nu tine vrajeala...Sa zic si parerea mea fata de a face un copil sa aive visuri despre ce o sa se faca cand va fi mare si eu ma gandesc ca chestia asta se cultiva,cumva...sau poate trebuie sa vina de undeva din interior...eu nu cred ca Matei si Elliot nu au dorintele lor de cariera viitoare,poate doar ca au incercat vreodata sa iti zica ceva de genul asta si,fara sa vrei,ori ai ras ori nu ai aprobat ce si-au ales.Zic si eu,imi dau cu presupusul...Am mai relatat pe aici,referitor la discutia mea cu Alex despre viitor,cand i-am zis ca si gunoier e meserie si iti trebuie scoala...A fost o scurta perioada cand facea misto de mine si imi spunea,pe un ton ca sa ma scoata din sarite si sa ma enerveze,ca el se face gunoier.Zicea ok...numai ca ai sa puti si va trebui sa te speli extrem de des....nu ca ar fi un imputit,insa ori de cate ori il trimit la baie comenteaza sau pufaie.Mai zicea ca se face cioban...si am zis;"Ooooo,minunat!Inseamna ca ne-am asigurat pe viata de branza,smantana,lapte,iaurt...perfect!".N-a mai zis asta,i-a trecut.Pe urma ca se face egiptolog,ca tocmai vazuse filmul Mumia....am zis ok,taman bine,dar daca nu gasesti vreun bogatan care n-are ce face cu banii ,o sa mori de foame si io nu iti dau bani sa descoperi schelete.Si tot asa...pana a ajuns la concluzia ca se face manager la Ferrari si iar m-am bucurat si i-am zis ca unul rosu m-ar aranja si pe mine si sa-i ajute Dumnezeu sa ajunga ce isi doreste!Asa ca ,zic eu,totul e sa intrebi si sa tratezi oarecum serios aceste vise...si eu sunt convinsa ca ai facut asta,poate trebuie sa perseverezi!Te pup!
Mirela,multumesc ca te-ai gandit la mine....D-aia sughitam eu si nu stiam cine ma pomenea?!glumesc...Frumoasa vacanta Andradei in Austria,poate ajungem si noi mai la vara pe acolo.Mult succes in continuare!
Vic....of...cu focurile alea...Doamne ajuta sa se termine o data prapadenia aia si sa va linistiti!Mult succes lui Daniel la teste!
Fetelor...va tzuc si sa aveti o zi cat mai buna...vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
mhldvrc spune:
Buna fetelor,
am intrat si eu, putin, dupa un pic de si , am mai bgat o tura la , mi-am luat o mica pauza de , va ofer si voua o calda.
Astazi sunt libera, ieri am lucrat iar toata ziua, am facut si niste aranjamente in cosulete si vase, am fost si laudata, i-a placut patronului(nu prea-mi place termenul) cum am aranjat plantele in cosulet, a fost greu atatea ore(8-21 luni si 8-19 ieri), dar este o meserie frumoasa si sincer spun, intre atatea flori, te incarci pozitiv.
De maine lucrez iarasi in florarie, sa le ajut pe fete la vanzare, v-a fi aglomerat zilele astea, dar mie mi-ar place mai mult sa lucrez la sediul firmei ca decorator floral. Deocamdata mi-a spus sefa ca voi lucra acolo unde este nevoie de mine si daca mai au comenzi voi fi chemata sa ajut si eu, sunt tare mandra ca m-am descurcat, dupa doar 5 zile, mai bine decat alte fete care lucreaza de mult timp in florarii.
Pana acum nu mi-am dat seama cata treaba faceam acasa, mi se parea o joaca, dar acum a vazut si sotul meu diferenta , si abia acum apreciaza , asta e... mai bine mai tarziu decat niciodata ...
Mihaela, lista arata foarte bine asa.
Mara, bravo lui Tb pentru calificare si notele obtinute .
Apropo, la Mihai s-a anuntat deja ca vor da si examen de treapta cei care doresc sa ramana la "Spiru", desi pentru alte licee raman valabile tezele deocamdata, nu se stie sigur inca.
Agho, ma bag si eu la subiectul tau, daca-l deschizi. Mihai este sef la note mici Norocul meu ca exista si Ty, care pana acum a incasat numai 10, doar la simularea de la C.A.E.(atestat Cambridge)a zbarcit-o putin, dar nici macar nu a citit(cica a vrut sa vada care-i nivelul ei), a luat un A, un B, la cate o proba, C la inca 3 probe si bineinteles ca la speking D(aici ma asteptam sa nu fie inteleasa), v-am mai spus eu, ca ea vorbeste f.f repede si, uneori, nu inteleg nici eu ce vrea sa spuna.
si
de si
mihaela_s spune:
Dragelor va salut! Ce bine e acasa, sa beau cafelutza la ora 11 si sa pove cu voi .
Mirela, ma bucur ca ai aparut, ma asteptam . Stiam ca citesti, ai mai zis-o mai demult, acum nu cred ca a trecut un an de cand povesteam aici de tragicul accident al prietenului nostru comun asa ca puteam sa te las pe listutza. Insa asa uite ca ai aparut si mai stim si noi despre voi. Stii...nu e drept ca tu sa stii tot despre noi si noi nimic despre voi. Asa ca lista te "obliga" sa faci prezenta. Macar o data pe an . Glumesc...dar te asteptam cu maaaaare drag, la fel ca pe celelalte fete.
Am sa modific listutza si va trec la loc de cinste .
mihaela bravo pentru priceperea ta. Mult mult spor in continuare.
Ana-Maria, nici pe Silvia nu cred ca o va tine mult, eu nu insist...face cand vrea ea. Diana mai are si ea "accese" din astea, muuuult mai rar acum. Ea ma ajuta la curatenie insa, intra in obligatiile ei.
Rad...Silvia vrea sa se faca acum "spalatoreasa de vase" la restaurant. I-am zis ca e o meserie foarte buna numai ca i se vor face mainile de "vrajitoare" . Poate se razgandeste si ea .
Diana nu stie ce vrea sa "se faca"...mai are 3 ani sa se hotarasca. Intr-o vreme cocheta cu designul vestimentar...mai vedem.
Vic imi pare rau ca la voi situatia e tot crunta...eu as trimite niste zapada daca ar fi posibil....
alma, cum ati petrecut? Ce cadouri a primit Diana?
Gata, mi-a expirat timpul, fug la bagat religie la "capatzana" .
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
flower-power spune:
Hai ca azi fac eu onorurile .Cafea ...ceai ...Avem di tati ... Chiar si semla pt Anca ,numa ca a mea-i mai buna ...fiind virtuala nu ingrasa .Cu ce sunt umplute ,a propos ?
Miha , tendinta generala in clasa nu e de a-si face temele la sc ,insa sunt vreo cativa (majoritatea baieti ) ... Cred c-a vrut sa-ncerce si el marea cu degetul sa vada cum ii ... Cand am discutat cu el ......si l-am intrebat daca doreste sa fie asociat cu respectivii (care nu sunt neaparat niste loaze ,ultima medie la ei a fost 9.20 pe bune ,muncita ) , am aflat ca si doi dintre cei mai buni o comit ... Acuma , eu is pe faza ,ii mai dau franghie ,o mai strang ,...Cei care scriu la sc cu siguranta nu-i controleaza nimeni acasa , cam la cata constiinta si discernamant te poti astepta la varsta asta ? Daca mai pui in ecuatie si presiunea notelor ,volumul ...
Rautati ,invidii chiar avem noroc si nu-s .Si de-ar fi fost le-am ignora . Singurele 2 fatute mai fitzoase au cam fost lasate-n plata lor ,adica nu le prea baga nimeni in seama .
si io eleva silitoare si motivata .
Anca , si la cei mai mari tot asa se procedeaza ,cand merg cu tema nefacuta ? Le da totusi sansa sa indrepte ... La noi 3/4 din prima ,ori prea lacsi ,ori nu-i intreaba nimeni de sanatate .
"Acu, ma intreb eu, cum faci un copil sa aibe un vis, o dorinta, sau o pasiune? Asta vine ca un instinct. Mi-ar place sa-i vad si eu pe baietii mei, pasionati de un subiect - istorie, arheologie, literatura clasica, orice, numa sa nu-i aud "I don't know...." "
Si eu ma intreb cum ii motivezi ?
Mirela ,deci ai tai erau ochisorii aia de-i simteam in ceafa .Acuma ,daca tot ai spart gheata , mai intra sa ne spui cum se vad lucrile de la voi ?
Vic ,da Doamne sa se termine cu incendiile astea . Trebuie sa fie cumplit pt cei afectati .
Succes lui Daniel ,cel mic cum mai e ?
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Mesajul anterior l-am inceput pe la 11 asea da se mai iveste cate una ,alta ...
Miha ,e bine ca esti multumita si-ti place . E mare lucru .In legatura cu exam ,eu ma mir sincer si pt anul trecut .Acum au simtit pe pielea lor cat de arbitrara-i notarea .Cred si eu ca nu le convine sa traga de cei umflati cu pompa ,veniti cu 10 pe linie din scoli in care notarea sa face functie de nivelul clasei sau mai stiu eu pe ce alte criterii (sa "ridicam "cota scolii ).Nu mai spun de scoli in care se copie bine-merci pana si la tezele cu sub unic.
Sa asteptam proiectul de lege ,ca nu cred eu ca renunta de tot la ponderea mediilor .
Felicitari Tatianei .
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Miha ,de lista
Mara mami de Tibi-Mares
mhldvrc spune:
Mirela, multumesc!
Vic, imi pare rau, iti trimit o ploaie zdravana sa stinga focurile si sa mai racoresca putin vremea.
Ana, eu ce sa mai zic, amandoi copiii mei si-au ales meserii "banoase", si vad ca sunt hotarati si pe pozitii de ani buni, nu s-au razgandit pana acum si nici nu cred ca o vor mai face.
Dupa cum stiti Tatiana vrea sa devina arheolog si vrea sa faca specializare in egiptologie si Mihai geolog, iar speologia este pasiunea lui inca de pe vremea cand era la gradinita. Le-am spus ca trebui sa mearga la serviciu cu bani de-acasa si am ras de multe ori, raspunsul Tatianei a fost ca-si gaseste unul cu bani multi si nu-i o problema , iar Mihai mi-a spus ca el nu crede ca Lascu nu are bani de la documentare, asa ca face si el la fel, daca lui ii place sa exploreze si-i plac rocile ce sa faca altceva....
Nu stiu ce sa zic, asa sunt ei sau mi se datoreaza,... eu i-am carat peste tot..., pe la muzee, case memoriale, pe munte, in pesteri, sa vada ruine, ...poate ca fara sa vreau, am facut cu ei ce-as fi facut daca as fi predat la o scoala, cine stie....
Asa ca am hotarat sa-i las sa faca ce vor ei si chiar ii sustin, ca altfel dau rateuri asa cum am dat eu pana acum. Pasiunea mea a fost sa lucrez in invatamant, invatator sau profesor dar la vremea respectiva n-am avut cu cine ma sfatui si am ales un liceu mai aproape de casa(economic) si am ratat, nu mi-a placut deloc si am ramas doar cu atat. Acum imi pare rau, dar n-am ce face.... sa ma apuc acum, nu stiu ce sa zic, mi se pare prea tarziu...eu spun ca toate trebuiesc facute la timpul lor....
La angajare toti mi-au cerut studii superioare, sau o specializare, iar eu neavand asa ceva mi-a fost foarte greu sa-mi gasesc ceva de lucru.
Am noroc totusi ca m-au angajat, nu s-au legat de varsta, scoala si ca fac totul cu placere, imi plac mult florile, intodeauna mi-au placut, dar acolo in sufletul meu, inca lipseste ceva ,....
... mi-ar fi placut sa lucrez cu copiii, imi plac foarte mult....
si
de si